local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tas ko nozīmē? 1.daļa pirmais ieraksts, ko redzēju6

Hey spki un spocenes! Sen neesmu neko jaunu likusi, bet nu tagad nakts vidū man radās ideja. Nevarēju pagaidīt līdz rītam, būtu to aizmirsusi. Labi es zinu, ka šajā tekstā varētu būt daudz kļūdu ko es pati varbūt neesmu ieraudzījusi, ja ir kāda kļūda vai ieteikums raksti droši komentāros!

Viss sākās ar ierakstu viņas dienasgrāmatā. Tā bija pavisam parasta klade, tikai apgriezta otrādi. Šim stāstam ir pilnīgi nesaistīts dienasgrāmatas ieraksts, bet tāds nu ir tas sākums.

"Šodien es piecēlos ap 07:10. Kāpēc tik agri? Līst no gultas ārā tiešām bija liels slinkums, taču tas izdevās. Vasaras laikā es ceļos agri, lai pavadītu tēti un māsu uz mašīnu, tāpēc to es arī darīju šorīt, aizgāju līdz mašīnai kopā ar viņiem, novēlēju abiem veiksmi . Tad iegāju mājā, vecāku istabā - mamma jau agri bija aizbraukusi uz darbu - paņēmu savu veco, mīļo klēpjdatoru un ieslēdzu filmu, ko biju iesākusi skatīties vakar. Es skatījos filmu un tad es neatceros..... varbūt biju iemigusi - brāļuki bija pamodušies un savārījuši baigo jezgu. Bet ko gan es varēju iesākt, tie ir tikai mazi puikas. Dažreiz paklausīgi, citreiz atkal velniņi. Es mīlu viņus. Tāpat kā Viņu......."

20 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 emotion  emotion 

2 0 atbildēt

jācer ka turpināsi emotion

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt