local-stats-pixel

Trakā Vasaras nometne (2)0

Sveiki, beidzot 2.daļa, taču diez vai kāds to baigi ir gaidījis..Nākamā daļa, ja būs 15 +. Būs mazas izmaiņas, rakstīšu ,,es,, personā kā Elizabete. Un ja neatceries no iepriekšējās daļas , kas ir Elizabete , tad links ir te - http://spoki.tvnet.lv/literatura/Traka-Vasaras-Nometne/685524

Atklāti sakot, es esmu ļoti dusmīga!! Sapriecājos, ka dzīvošu vienā mājiņā ar to foršo Adeli, bet nē- vajadzēja mūsu mājiņai pielikt klāt vēl trīs meitenes.. Un man nepavisam viņas nepatīk..

Sākot ar to zubri Zani.. Tā vien šķiet, ka īstā vieta viņai būtu nevis nometne, bet lasītāju klubiņš.. Viņa pat negribēja iet peldēties, jo viņai bija jālasa jaunākā daļa kautkādai savai mīļākajai grāmatu sērijai.. Nu kā var saulainā laikā lasīt grāmatu!! Vispār, kā var patikt lasīt tik daudz?

Megija. Man vienkārši nav vārdu. Viņa ir izlapusi un viņai ir visādas dīvainas kaprīzes. Var saprast, ka Megija nav normāla papētot viņas bagāžu. Šī nometne ilgst 2 nedēļas.. Labi, es saprotu , ka drēbes ir vajadzīgas diezgan lielā daudzumā priekš 14 dienām, bet viņai tur ir 28 nagulakas!! 14 domātas rokām un 14 kājām. Jo Megija uzskata, ka katru dienu viņai uz rokām un kājām vajag būt citādai krāsai.. Ceļas stundu ātrāk, lai sapucētu sevi.. Un kad ir kopēji pasākumi ar zēniem , ujj viņai ir jābūt perfektai, lai zēni neredzētu viņu neuzkrāsojušos! Tā meitene ir staigājoša caca! Brr...

Rūta... Varbūt, ka viņa ir visnormālākā no šīm trim.. Es patiešām nezinu.. Viņa ir pārāk perfekta, neko pat nedarot. Viņa māk izvēlēties īstās drēbes, īstos asprātīgos jokus un mēs pārējās varam viņu tikai apskaust, ka pilnīgi dabiski viņa ir skaista..

Jau no pirmās dienas, kad ieraudzīju Adeli, man bija skaidrs , ka viņa ir pati foršākā meitene šeit. Ar viņu ir tik viegli runāt, viņa mani uzklausa un mums abām kopā ir tik jautri! Rodas sajūta, ka jau visu savu mūžu Adeli pazīstu..Viņa man teica, ka viņai jaunās istabas biedrenes ļoti patīkot un lai es nomierinos un nekritizēju viņas tik ļoti... Man bail, ka es pazaudēšu draudzību ar Adeli un tās kazas man atņems viņu..

Šī pirmā dienā nometnē ir ļoti interesanta un es ceru, ka viss būs labi. Te ir arī daži smuki zēni, piemēram Valters, Edgars.. Viņi abi cik zinu, ir labākie draugi.. Es ceru, ka varēšu ar viņiem labāk iepazīties.. Ir vakars. Vēl jāgaida vakariņas, kad kāds klauvē pie durvīm.. Ielaižu ciemiņu iekšā un tas ir Dāvids, vēl viens puisis, ko es nemaz nepazīstu...

D: Čau! Man lika pasaukt tevi, jo ir vakariņas. Nāc , kamēr siltas.

E: Nu..Jā, labi. Paldies , ka pateici. Ejam?

D: Ejam!

Es ar Dāvidu gājām pa stingri iemīto taciņu uz galveno lielo māju, kur mēs uzturējāmies lielu daļu dienas laika. Māja bija liela, plaša, ar spilgtām lustrām, kas bija nedaudz vecmodīgas. Kopumā ļoti mājīgi.

Visa šī vieta bija ļoti fantastiska. Pa dienu čivināja putniņi, mierīgi šalkoja vējš un nomierināja jūras straujie viļņi.. Burvīga vieta, it īpaši tādai, kā man , kas dievina ūdeni.

Piesteidzos pie galda, kur jau gaidīja Adele un Megija. Es pārsteigta Adelei nesaprašanā jautāju, kāpēc te ir Megija. Adele man mierīgi skaidroja.

A: Saproti Elizabete, mēs taču nevaram visu nometni ar viņām naidoties. Galu galā , mums taču ir jādzīvo vienā mājā! Jācenšas sadraudzēties ar viņām. Esam šeit , lai priecātos. Varbūt viņas nemaz nav tik sliktas, kā pirmajā brīdī likās.

E: Nu...

A: Pamēģini!

Ak vai.. Es neizlēmīga un saskumusi sēdēju blakus Adelei pie vakariņu galda, kamēr viņa turpināja pļāpāt ar Megiju.. Adele ir draudzīga, tas labi. Taču es tām kazām neuzticos..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nākamā daļa- http://spoki.tvnet.lv/literatura/Traka-Vasaras-Nometne-3/686315

72 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000