local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai jāmācās gaidīt0

12 0



Laiks ir kas neaptverams - it kā sekundes visiem ir vienādi ilgas, tāpat kā minūtes un stundas, bet dažādos dzīves brīžos tās skrien dažādi. Grūtākie pārbaudījumi cilvēkam ir tieši tie, kuros ir jāgaida un jāmācās gaidīt. Laiks ir kaitīgs, katra sekunde no svara, jo nebūs nekā bezgala. Vienmēr vieglāk ir padoties, aizgriezties vai atteikties, bet, tikai pārvarot sāpes, laiku un grūtības, var tikt pie panākumiem.
Mums visiem ir nācies gaidīt kādu notikumu vai ko citu, kā, piemēram, mīlestību, bet ne visi ir pietiekami pacietīgi to izdarīt, tomēr tie, kas gaidīja, tagad ir patiesi laimīgi. Kā jau teicu - visam vajag laiku - lai piedotu, lai sadzītu rētas, lai pārbaudītu pacietību, pārbaudītu to, cik spēcīgas ir jūtas.
Tikai jāmācās gaidīt, jāmācās būt pacietīgam! Nevajag nožēlot izdarīto, jo tas jau ir izdarīts un neko vairs nevar mainīt; jānožēlo tas, ko neesi paspējis izdarīt, bet par vēlu ir tikai tad, kad esi sešas pēdas zem zemes, tā ka, ja Tu lasi šito, Tev vēl ir izdevība izdarīt To.




12 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000