local-stats-pixel fb-conv-api

Supervaronis Imants III1

92 2

Daudzi lasītāji bija neizpratnē, kas ir šis Imants, no kurienes viņš nācis un kā viņš spēj būt tik kruts. Lūk daļa no Imanta biogrāfijas.

Kad pasaules vēl nebija, pastāvēja tikai trīs būtnes visā visumā. Protams, pirmā bija Dievs. Otrā pēc zinātnieku pētījumiem bija Čaks Noriss un trešā persona bija Imants.

Visi trīs tusēja līdz nelabumam un ārdījās līdz pagurumam, līdz pienāca pelēkā diena un visi sēdēja bez gala sagruzīti. Dievs piecēlās kājās un Skarbā balsī teica, ka viņiem beidzot ir kas jāizdara pozitīvs. Ar Čaka Norisa piekrišanu, septiņu dienu laikā Dievs radīja pasauli. Imants par to nebija lietas kursā, jo kā vienmēr bija atlūzis, pēc cīņas ar ļauno - AlkoMonstru alkoholu.

Pēc vairāk kā tūkstots gadiem, Imants paģirains atjēdzās no miega un beidzot pamanīja pasauli, un teica: "Beidzot kaut kas jēdzīgs, veči, citādāk jūs vairs neturat..". Dievs sadusmojies par šādu apvainojumu, nosūtīja Imi uz zemi, lai cīnītos ar ļauno AlkoMonstru tur.

Bija mierīga 29.novembra pievakare. Saule lēnām slīdēja pār horizonta malai. Cilvēki, alkohola vadīti, pamazām nopostīja Dieva radīto pasauli. Imantam bija pēdējais laiks parādīties pasaulē. Viņš pasaulē ienāca parasta mirstīgā bērna formā, taču cilvēki uzreiz saprata, ka mirstīgs viņš nav, kad jaundzimušo atrada zem bāra letes ar pudeles korķīti rokā un nenoskūto zodu.

Imants apceļoja visu pasauli, taču beigu beigās saprata, ka tieši Latvija ir īstā vieta, kur apkarot šo bīstamo radību. Viņš ņem palīgā aiz vien jaunus un jaunus cīkstoņus, taču neviens nav tik varens kā Imants. Daudzi no sabiedrotajiem alkohola apkarošanas vietā izvēlās pierakstīt Imanta varoņdarbus (Imanta varoņdarbi 1. daļa | Imanta varoņdarbi 2. daļa), lai piesaistītu aiz vien vairāk palīgus.

Gandrīz divus gadu desmitus Imanta varoņdarbi nebija sadzirdami neviena ausīm, taču pāris nedēļu laikā kāds drosmīgais uzdrošināja tos nopublicēt. Drīz vien par Imantu runāja Draugiem.lv portāla dienasgrāmatu lasītāji, vēlāk Runā sadaļas lasītāji un pavisam drīz arī Spoki.lv lietotāji. Imants ir guvis lielu atsaucību no dažāda vecuma grupām, taču visatsaucīgākie, protams, ir jaunieši.

Imants ir kļuvis par leģendu. Jūs esat imanta prieka avots. Jūs dodiet viņam spēku veikt aiz vien jaunus varoņdarbus.

Imants nebūt nav perfekts, toties Imants ir neatkārtojams!

92 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

es arii to pašu saku... Imanti ir neatkārtojami... ;D

4 0 atbildēt