local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par Anniju 30

34 0

Kad apsēdos blakus Emīlam, viņš teica: „čau, kāpēc kavējam?”
Man tā besī šādi jautājumi, bet gribēju būt jauka, jo man viņš nedaudz patīk, tādēļ atbildēju pavisam vienkārši: „aizgulējos..”
Pēc stundām Emīls man prasīja, vai negribot ar viņu aiziet pastaigāties pa apkārti. Diemžēl, Alise jau bija par šo runājusi ar Elīnu un šodien bija domāts, ka viņa mūs vedīs. Tas bija tik grūti izvēlēties, vēl jo vairāk, kad cilvēkam jāatbild uzreiz. Es nodomāju, ka Alise neapvainosies un tādēļ izvēlējos Emīlu.
Sarunājām, ka 16:00 būsim pie skolas. Es, kā vienmēr kavēju, šoreiz tikai 4 minūtes, bet Emīls jau tur stāvēja un gaidīja mani.
Viņš mani izvadāja pa visādām skaistām vietām, aizveda mani uz staciju, kur ir skaists „Laimas” pulkstenis, pastāstīja par staciju... Bija forši. Laiks paskrēja diezgan ātri, kad mājās paskatījos pulkstenī bija 19:16.
Dīvaini, ka pa 2 dienām viņš jau ir paspējis man iepatikties, kaut arī nemaz tik labi viņu nepazīstu... Es dievinu viņa skaistās zilās acis un viņa matus... Ļoti ceru, ka laika gaitā iepazīsimies tuvāk.

Ejot uz mājām pa ceļam satiku Alisi. Līdz mājām runājām par to kur mēs pastaigājāmies un ko redzējām.
Iegājām mājās, mamma bija uztaisījusi vakariņas. Vakariņu laikā viņi paziņoja, ka mums būs kaķis. Man ļoti patīk kaķi, var teikt, ka es viņus dievinu. Es biju sajūsmā par šo ziņu, bet Alise bija ļoti dusmīga, jo viņa gribēja suni... Kaķi atvedīs rīt, kad atnāksim mājās no skolas, viņš jau būs te. Jēēēj! Es aizgāju gulēt jau 22:30, bet mamma mēģināja mierīgi parunāt ar Alisi par to kaķi.
Rīts un es beidzot esmu pamodusies laicīgi, paspēju jau ieiet dušā, paēdu un tagad sēžu internetā.
Kad aizgāju uz skolu Alises tur nebija... Dīvaini, viņa nekad nav nokavējusi, parasti skolā viņa pat ir agrāk. Nu labi, vienalga... Šodien mums klases stundā bija jāstrādā grupās pa 5, lai mēs labāk viens otru iepazītu. Man šī ideja galīgi nepatika, vai tad tā nedara bērnudārzā? Njā... Mums notika izloze. Mana grupa bija- Anete, Zane, Kristers, Jānis un protams, es. Mums bija jārunā par tēmām, kuras teica skolotāja, jāuzdod viens otram jautājumi un jāspēlē kaut kāda stulba spēle. Uzzināju, ka arī Kristers ir jauniņais un iepazinu pārējos...
Stundas beidzās, bet Alise ne uz vienu stundu nebija. Dīvaini...

34 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000