local-stats-pixel fb-conv-api

Stāstiņi![1]0

Čau,čau,čau!!!

Kamēri ievērtējat manus rakstus,kas ir mana profilā (http://www.spoki.lv/profils/cukurgailitis),tikmēr mazliet padarbojos ar savu vaļasprieku. Ar stāstiņiem. Tie ir manis pašas veidoti,tādēļ pieņemšu gan labas atsauksmes,gan kritiku. Ir jau sagatavotas vairākas gleznas. Nu tas nav tāda izpratnē,kā to saprot parasti. Visas pagaidam izvedotās ievietošu šeit. Ja būs vairāk par 100+,tad ielikšu vēl kādu rakstu ar stāstiņiem. Bet par kādu tēmu būs nākošais raksts,ta ir Jūsu izvēle. Varat ierosināt variantus,un es izvēlēšos dažus no tiem un uzrakstīšu. Protams tie nebūs dzejoļi,bet gan stāstiņi.

P.S-Atvainojiet,ja ir gramatikas kļūdas,bet es cenšos! :)

Patīkamu lasīšanu! emotion

Redzes glezna.

Ikdienas darbus darot,mēs nievērojam to skaisto un brīnišķīgo,kas stav mums apkārt. Bet tad,pēc skolotājas nosacījuma iziet laukā,es viņu ieraudzīju. Ta stāvēja tik majestātiski cēla. Strūklaka. Jā! Varbūt kādam tas šķitīs tikai dzelža gabals,kas šļāc uz visām pusēm apkārt esošo ūdeni. Bet man? vai man ta nešķiet? Nē! Tā man ir kas vairāk,ka viena vienīga strūklaka. Ta mani momentāli apbūra. Dzīves steiga es nebiju ievērojusi šo skiasto brīnumu. Apbrīnojami cēli,ta stāvēja un šļāca ūdeni sev apkārt. Un ko ūdenim bija darīt? Nepakļauties? Neļauties šīs skaistules valdzinājumam? Nē! To nespēj neviens. Šī karaliene. Jā! Viņa stāv kā princese,burdama sev klāt viņas apbrīnotājus. Apkārt tai stāv ar bruģi nokaisīts ceļš,kas klanīdamies viņas priekšā ved citus pie majestātiskās karalienes. Un varbūt...varbūt kādreiz bruģis vairs nevedīs savu ceļu pie viņas? Varbūt kādreiz ūdens beigs pakļauties viņas valdzinājumam? Varbūt! Varbūt arī pūcei aste sāks ziedēt? Varbūt...Tas ir tikai Varbūt...

/Cukurgailītis/

Gaismas glezna .

Gaisma. Vait Tu to redzi? Nu protams! Saule dod gaismu.spuldze,svece,liesma,tie visi dod gaismu. Bet vai Tu zināji,ka katrs priekšmets dod gaismu? Jā! Arī Tu! Katram ir sava īpaša gaisma. Arī dzīvai būtnei. Paskaties uz sevi. Vai Tu redzi? Redzi ka Tu staro? Redzi kādā krāsa Tu staro,kad esi laimīgs? Cik gaiši! Redzi,cik pelēcīgi tumšā krāsā Tu staro,kad esi bēdīgs? Redzi? Ieskaties! Un Tu saredzēsi. Vai Tu esi laimīgs,bēdīgs,dusmīgs vai noskumis,bet tas nav šķērslis dot savu spilgto gaismu citiem. Staro gaiši!

/Cukurgailītis/

Ožas glezna.

Sajūti? Sajūti tas smaržas kas virmo Tev apkārt? Nē? Es palīdzēšu. Aizver acis. Nopietni. Aizver tās. Tagad iedomājies mammu stavam pie plīts. Iedomājies? Nē,tas nav viss. Iedomājies pankūku kaudzi,kam pārklāta pāri zemeņu zapte! Nu,sajuti? Sajuti šo rūkteno,tomēr saldo smaržu? Sajuti? Sajūti,kā ta ienāk tevī,apvīdama tevi ar šo garšīgo smaržu? Sajūti? Jā? Tāpēc ej! izej laukā. Sajūti ikkatru smaržu,ko Tev sniedz daba. Izjūti to! Vienkārši izjūti.

/Cukurgailītis/

20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000