local-stats-pixel fb-conv-api

Septiņpadsmit(28)0

Brālis mani laikus satvēra pirms nebiju izārdījusi viņas špaktelēto sejiņu.

-Vācies,ielene- uzkliedzu un viņa ātri aiztipināja prom savās augstpapēžu kurpītēs.Brālis mani cieši sagrāba un nosēdināja uz krēsla.Nezinu vai raudāt,vai smieties par to ka sadevu tai „bārbijai”.

Ieejot palātā apsēdos uz dīvānā un dvēseles dziļumos gaidīju atvainošanos.

-Kā es atmaksāšu tavam tēvam?-viņš pēc brīža jautāju un es biju vīlusies.Ja nu viņš nemaz neredzēja,ka biju ienākusi?

-Domā visu var nopirkt par naudu?-paskatījos uz viņu

-Jā-viņš atbildēja pārliecinoši un es turējos lai nepateiktu visu ,ko domāju viņam sejā.

-Labi es braukšu mājās-paņēmu somu,pamāju un devos prom.Gribēju raudāt,bet tam nebija nekāda jēga.Brālis ar Terēzu gaidīja mani un laikam arī viņi gribēja mājās.

-Nāciet aizvedīšu mājās-brālis aplika rokas ap pleciem ,kā tētis.Devāmies uz mašīnu un klausījāmies ,kā Terēza jau ir sazvanījusi manikīri un frizieri.Abi ar brāli tikai pasmējāmies.Pa ceļam uz mājām skanēja „Sparks” un gribēju ballēties. Abas ar Terēzu sākām dziedāt līdz man sāka zvanīt telefons.Svešs numurs.

-Jā?- pacēlu un ar roku žestu parādīju brālim lai paslēdz klusāk mūziku.

-Sveika,Anete,rīt mums ir ballīte.Tu taču būsi?-puiša balss bija ļoti jauka un tas vēl vairāk pamudināja piekrist šim piedāvājumam.Varēšu arī iepazīt savus klases biedrus.

-Kur un cikos?-

-Pludmalē,ap astoņiem.Gaidīsim.-viņš laipni noteica un es noliku.Bijām jau atbraukuši un mēs devāmies augšā.Pēc stundas bija jābūt klāt manikīrei tādēļ ātri izdomāju ieskriet dušā.Pēc tam jutos ļoti labi uzvilku šortus, t-kreklu un čības kuras izskatījās pēc zvēra ķepām.Aizgāju uz virtuvi un manikīre jau bija klāt. Terēza viņu sagaidīja un cik nopratu viņas bija pazīstamas.Viņa bija ļoti skaista,meitene.Rudiem,čirkainiem matiem un zaļām acīm. Terēza ar viņu ienāca virtuvē.

-Anet-viņa pieskrēja man klāt un apskāva.Apjukusi skatījos uz Terēzu kura telefonā uzrakstīja viņas vārdu.

-Kima-atlaidu meiteni un pasmaidīju. Terēza atviegloti nopūtās un apsēdās pie galda.Viņa atvēra savu koferi un ļāva mums izvēlēties gan krāsu,gan dizainu.Es izvēlējos vienkāršus spilgti sarkanus nagus. Terēza gan izvēlējās baltus nagus ar spīguļiem un pielīmētām bantītēm.Man sāka pirmajai,jo tas bija ātrāk izdarāms. Kima man viss kaut ko stāstīja un kad nonāca pie-Vai atceries?- es tikai māju ar galvu.Jau tagad sāku domāt ,kā būs skolā.Mani nagi bija pabeigti un tie tiešām man ļoti patika.Paskatījos ledusskapī un secināju ,ka tas ir tukšs.Paņēmu no brāļa aploksnes naudu un devos uz veikalu.

108 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000