local-stats-pixel fb-conv-api

Save the soul,feel the Love3

49 1

Viņa- Brīvdomātāja: Sarkaniem matiem ,kedām kājās ,piemīlīgu seju ,bet ar skarbāku acu skatienu ,alternatīva jauna sieviete,17gadus jauna vārdā Vineta.

Viņš- viņas brāļa draugs : Pazīstami jau no bērnības ar Vinetu, smalks, simpātisks, interesanta personība. 19 gadus jauns vārdā Edijs.

Vineta ar Ediju jau bija pazīstami no bērnu dienām, jo Edijam patika ciemoties pie Vinetas mājās galu galā tur dzīvoja Edija labākais draugs Vinetas brālis. Viņi jau gadiem kopā dzīvojās , kopā darīja dullas lietas. Pienāca Edijam pubertātes laiks, viņš sāka pieaugt, bet Vineta ,proti, vēl nebija tik attīstīta kā Edijs. Edijs arvien retāk sāka nāk ciemos pie Vinetas- viņu interesēja meitenes, ballītes, seks…

Bet nu kad viņi jau diez gan ilgu laiku nebija tikušies, bet gadi gāja uz priekšu, Edijam bija 19padsmitā dzimšanas dienas ballīte un Vinetai nesen bija palikuši 17, Edijs nolēma uzaicināt Vinetu un viņas brāli uz ballīti pie sevis mājās ar domu –kā gan varētu neuzaicināt galu galā augām tak kopā! Viņi sen nebija redzējušies, bet Edijam jau meitenes bija mainītas kā zeķes, viņam vnm kkas nepatika savās meitenēs.

Edijs draugos.lv uzrakstīja viņai ielūgumu uz ballīti. –Čau Vinncīt! Beidzot, kā jau katru gadu. man paliek par gadu vairāk… :D nūū šogad tikai 19, BET nosvinēsim kārtīgi!!!Ja vēlies vari paņemt līdzi kādu draudzeni,jeb pavaicā un nāc kopā ar Braču,gaidīšu,ceru ,ka ieradīsies. Ps.Paņem līdzi peldkostīmu noderēs, jo būs pirts.ierašanās 21:00..

Vineta izlasot vēstuli ilgi nedomāja un atbildēja-khe khe tāds prieks,ka uzrakstīji ūūū tu nu gan veci esi vecs palicis…jau 19gadu.nu ja galu galā sen neesi redzēts tpc Noteikti ieradīšos, bet nu tad tikai kopā ar bračiņu. Gaidi būšu.

Pienāca 22julijs, Edija jubileja. Vineta nekā baigi netaisījās, negatavojās- uzvilka kājās šortus, rūtainu pagarāku kreklu, melnu jostu uz vidukļa un lillā kedas kājās un kopā ar brāli devās pie Edija pl 22:30. Pie Edija bija daudz draugu un vineta ar brāli meklēja Ediju lai pasniegtu oriģinālu dāvanu-koka bluķi un zīmuļ asināmo, un kartiņu , kurā bija rakstīts- izgreb pats savu pinokio. Līdz ko Edijs ieraudzīja Vinetas brāli viņš momentā piegāja viņam klāt un vaicāja- nu kur tad sīkā māšele, bet vineta stāvēja tieši līdzās brālim, tikai uzgriezusi muguru Edijam, bet līdz ko viņa izdzirdēja Edija balsi viņa pagriezās un ar lielu smaidu teica- Ak jel apsveicu tevi Veci no sirds tavā dzimenē. Un metās viņam ap kaklu apskaudama.

Edijs izskatījās pārsteigts un nespēja noticēt, ka šī skaistā būtne ir tā pati meitene ar ,kuru viņš bērnību ir pavadījis kopā, tā ir tā meitene ,kura viņam nemaz nepatīk, viņš nespēja noticēt ,ka tā ir viņa. Viņa sirds saka sisties straujāt, viņš nespēja noticēt – nevar būt ka man ir kkādas simpātijas pret viņu , tā tak ir Vineta, kāpēc mana sirds sitās straujāk? Kāpēc man aizraujas elpa ik reiz kad skatos uz viņu? Kāpēc es vēlos palikt viņas tuvumā? Nē nē tas nevar būt ka man viņa patīk, tik tiešām VINETA?!

-hey Vineta,kā tev mana ballīte?

-hey hey man patīk,khe tu sen neesi satikts, kāpēc vairs nenāci pie mums ciemos? Ai nē vari neatbildēt stulbs jautājums.

-emm… nu tā sanāca, tu nu gan esi izaugusi par skaistu ja drīkstu tā teikt Sievieti.

-Paldies Edij, beidz tu vnm būsi mans labākais draugs, ejam padejot?

-nu labi viena deja nenāks par sliktu…

Edijam sirdī ietriecās vārdi, kas kaut kādā veidā viņu sāpināja tie bija vārdi-„…Tu vienmēr būsi mans labākais draugs. ”kpc man tik ļoti sāpināja šie vārdi,nevar būt, ka es vēlos kko vairāk veidot ar viņu.!?

Kad Edijs aizgāja Dejot ar Vinetu viņš jutās diezgan laimīgs, skaista meitene un meitene ,kas viņam patīk. Viņš bija sapratis to- Es laikam viņu mīlu. Viņi dejoja deju pēc dejas. Un tad, tad atskanēja lenāka mūzika, viņi stāvēja samulsuši viens otram pretim tai brīdī Vinetai parādījās arī jūtas pret Ediju. Viņa nespēja ieskatīties viņam acīs-viņas acis šaudījās uz visām pusēm. Viņa atcerējās visu - viņu pirmo tikšanos, Viņa smieklus un to kā Viņš skatījās uz Viņu, kad Viņa smējās.Pat to,kā Viņš apskāvis Viņu, to, kā Viņš izlikās, ka dusmojas, Viņa vienmēr tikai smējās,jo Viņam tas neizdevās diezko labi. Tad tās dejas laikā viņu starpā uzjundīja neapvaldāmas jūtas un viņi skūpstījās. Viņi bija nebeidzami iemīlējušies,un beidzot bija to sapratuši šo vairāku gadu laikā, beidzot viņi bija atraduši savu īsto pusi, un Edijs viņu turpināja mīlēt līdz pat vecum dienām tā kā nevienu citu.Viņi palika mūžam kopā!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
49 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

emotionļoti skaists stāsts....

2 0 atbildēt
baigi (:
2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt