local-stats-pixel fb-conv-api

Šauracainie okupē Latviju!21

104 6

Tikko tērzējot, par dažādiem niekiem, ar lietotāju slida, viņa atminējās , kādu vecu anektdoti. Divi vīri saēdušies pastas, buritos, un citas figņas, sēž, un tērzē par lietām, kas protams mums visiem ir pilnīgi vienaldzīgas. Pēkšņi viens izsaka velmi aiziet pakarot ar brūno lāci, ko protams arī izdara, pa tam lāgam otrs vīrs saņem telefona zvanu no pirmā vīra - nēej uz toleti, es no ķīnas zvanu.

Džeks kā ar vakumsūkni tika ierauts caurumā, un izspiests Ķīnā. Es esmu uz 90% pārliecināts, ka šis joks ir Amerikāņu, jo tā ir kūltūra, kas tic ka rokot bedri var aizrakties lidz ķīnai. Patiesība ņemot vērā, ka ASV kino industrija šo faktu bieži piemin, es arī +/- ar to rēķinos. Protams, ka vidusmēra latvietim ir zināms, ka īsts Amerikānis ir topogrāfiski stūlbs amerikānis, tāpēc paļauties uz visiem 100% tomēr nevajadzētu.

Runājot par mūsu platuma grādiem, zināmā mēra ir pierādīts, ka zem mums atrodās ūdens krātuves, un tas apliecina ķīnas nēesamību zem mums. Bet tomēr, vai jums nav ienācis prātā jautājums, kā Ikī televīzijas reklāmas, tie ķīnieši nonāca zem flīzēm? Varbūt lētais darba spēks, kas bija tur aizmirsts, bet varbūt šamie pa grunts ūdeņiem atpeldēja?

Godīgi sakot 100% uz šo jautājumu atbildi rast es nespēju, bet viena lieta manu prātu nespēj pamest. Šeit ir iejaukta politika, vai nav? Ar šleseru runā ķīnieši, tas ir fakts, arī krāniem un buldozerim jāstrādā lidostā. Sakritība? es tā needomāju... Manuprāt zem lidostas tika izrakti pirmie Nelegālo imigrantu bunkuri, kā rezultāta ķīnieši var kursēt pa visu LV, un nonākt jebkurā IKi lielveikalā Latvijā. Tādejādi lietuviešu supermārketi tik āši tiek izplatīti uz katra stūra, un tieši tāpēc Lembergs kļūst par bagātāko cilvēku Latvijā.

Uztver šito visu, ka joku labākam miegam, un nemēģini vilkt paralēles ar reālo pasauli.. :)

104 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Ņemiet rokās lāpstu un blieziet tai 9. bildē pa tāfeli, lai lien atpakaļ. Pēc tam paņemiet tonnu melnzemes, noskaitiet burmavārdus, čurājiet virsū un bļaujiet- sātan, atkāpies!!!! Izkaliet no antičainas marmora apaļu vāku un lieciet tai bedrei virsū, aizvākojiet ar taivānas naglām un ieskrāpējiet uz vāka 16 krustus!!!

Par tīru Latviju!!

13 1 atbildēt

Rakstu nelasiishu pat bet jau no virsraksta var pateikt ka tu slims(-a) esi (nu manupraat tas buutu labi ja sheit buutu vairaak cilveeku no kjiinas)

6 0 atbildēt

Kas var būt labāks par bezsakaru sestdienas naktī? +++ :D:D

3 0 atbildēt

Šitā anekdote klejoja jau pirms 30 gadiem, tikai tur figurēja 2 alkaši, kas iepriekšējā vakarā bija raķešu degvielu sadzērušies...

Nu, un par stulbo virsrakstu -1.

3 0 atbildēt

es nevaru saprast - tu visu laiku esi tāds..interesants, maigi izsakoties, vai tikai kopš vakardienas? :D

3 0 atbildēt

kkads murgs

2 0 atbildēt
dea avatarsdea

Ma*tas. Viņi ar augstskolu apmaiņas programmu ieperināsies manā dzimtajā pilsētā. emotion

2 0 atbildēt

emotion emotion emotion

1 0 atbildēt

kautkā dīvaini bij lasīt ...

1 0 atbildēt