local-stats-pixel fb-conv-api

Rockhopper Revolūcija66

604 44

Čau spocēni. Nezinu kāpēc, bet tieši šodien man ir sakrājušās nopietnas tēmas par kurām runāt, un daudz jaunu ideju manai un Spoki.lv nākotnei. Varbūt tāpēc, ka šīs nedēļas laikā esmu saņēmis pietiekoši daudz iedvesmojošu vārdu gan no Latvijas faniem, gan arī ārzemju faniem. Tas lika man saprast to, ka manī ir potenciāls un es spēju rakstīt kvalitatīvus rakstus ar oriģinālu humora piesitienu, veidot animācijas kuras noskatās tūkstošiem cilvēku un iegūt nenormāli lielu popularitāti. Spokos mani vidēji apskatās 300-400 reizes, mans draugiem.lv profils dienā iegūst vairāk kā 200 skatijumus, kā arī citos projekti kuros esmu iesaistīts ir guvuši lielu popularitāti.

Naktī es saņēmu ziņu no lielākā Interneta troļļa pasaulē (AtheneWins). Kā izrādās viņš ir ievērtējis manu Youtube kanālu, un secinājis, ka es spēju daudz. Viņš teica, ka man tikai pietrūkst komanda un partneri ar kuriem es varētu sadarboties un gūt lielus panākumus, jo viņuprāt esmu apguvis nepieciešamās lietas lai iegūtu pasaules mēroga uzmanību, un pietiekami norūdijis raksturu pret kritiku un heiteriem. (Zemāk video, kur viņš skaidri un gaiši pasaka to man)

Esmu gatavs to darīt! Esmu gatavs izveidot savu komandu, kas spētu izsisties internetā. Iesākumā iekarosim Latviju, un kas zina! varbūt kādu video ievēros failblog.org vai RayWilliamJohnson. Uzsitīsim Spoki.lv reitingu tik augstu, lai Spoki.lv būtu apmeklētākais saits Latvijā. Izcīnīsim savu uzvaru! ja Tev ir kādas idejas, vai tu esi talantīgs kādā jomā, droši raksti man!

KAS MAN IR VAJADZĪGS?
ANIMATORS, ZĪMĒTĀJS, MĀKSLINIEKS - Ja tu spēj darboties ar Photoshop, zīmēt karikatūras vai vēl jo labāk, veidot animācijas. tad tu droši vari pieteikties. Ļoti forši būtu, ja tu būtu vismaz nedaudz pieredzējis animāciju veidošāna, bet pietiek arī ar potenciālismu.
MŪZIĶIS, DZIEDĀTĀJS, DJ - Proti veidot bītus, iedziedāt dziesmiņas un taisīt remiksiņus parodijām? Tad Tu esi lapni lūgts komandā.
SCENĀRISTS, FANTAZĒTĀJS, JOKU PĒTERIS - Tev ir daudz dažādu ideju? Tu proti skaisti rakstīt un sasmīdināt publiku? Tad kāpēc gan tev nepadalīties ar savām idejām lietderīgam nolūkam. Tā būtu lieliska iespēja un pieredze kļūt par īstu Scenariju autoru, dzejnieku vai rakstnieku.
PHP-PROGRAMMĒTĀJS, HAKERIS, SPAMERIS - Ja tu proti strādāt ar Php valodu, domēniem un citām lietām kas liek elpot patstāvīgām blogam droši raksti man. Kā arī man ir vajadzīgi cilvēki, ka spētu HARDCORE izreklamēt visu internetā.

Domā, ka izveidojot savu projektiņu es pārstāšu rakstīt spokos? MUĻĶĪBAS! Tieši otrādāk! Man būs daudz vairāk darbu, ideju un citu darbu ko šeit publicēt. Veikšu savu darbu tik kvalitatīvi lai Spoki.lv reputācija augtu un augtu.
Jūs jautāsiet man, kāpēc es rakstu par lietām kuras citus neinteresē?
Atbilde ir īsa un konkrēta! SPOKI.LV IR MANS BLOGS! Šī ir vieta kur es varu izsmelties radoši par visām tēmām kas man rūp, kā arī pavēstīt jums ko jaunu. Man ir daudz jaunu ideju kas spētu uzlabot Spoki.lv funkcionalitāti. Bieži vien es īsti nesaprotu kurā sadaļā lai es lieku savus rakstus. Pieliekot pie oriģinalliteraturs, redaktori tos pārmet uz citām kategorijām.
Tāpēc pirmais ko es izdarīšu - nosūtīšu Jacky grandiozu ideju par jaunu iespēju spokos "Blogs". Nevis kategorija, bet atsevišķa sadaļa kura varētu būt katrā profilā. Protams kurš to vēlas. Tas ļautu sakopt Spoki.lv vidi. Ideju man vēl ir daudz! Kāpēc es vēršos pie jums? Jo viens cilvēks nevar mainīt pasauli!

Neaizmirsti pieteikties manā komandā!
http://www.spoki.lv/profils/rockhopper

P.S. Tiem kas nezina kas ir AtheneWins, tad pāris vārdos paskaidrošu. Athene ir geimeris, zinātnieks un trollis vienā personā. Viņa Youtube kanālam ir ~390'000 abonamentu, un viņa video ir skatīti miljoniem reižu. Manuprāt šis ir liels solis, un mums ir uzspīdējusi veiksme!
Athene kanāls - http://www.youtube.com/user/AtheneWins



604 44 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Lai cik tavi raksti reizēm nebūtu debīli, RESPECT 

68 2 atbildēt

Tu esi traks.

Bet veiksmi....

 
56 2 atbildēt

es tavā komandā varētu pildīt ''nekā nedaru, bet gudri diršu''  funkciju emotion

45 0 atbildēt
xd avatarsxd

Pameklē strādniekus pie Divīšaemotion

40 1 atbildēt

Yaay !! vienmēr esmu zinājis ka Rockhopper pingvīniem ir potenciāls.. :P

39 1 atbildēt

Kāpēc es to visu lasīju? emotion

19 2 atbildēt

Miiljais Dievs!!!! ( to es nesaku Tev, Rochopper, to es saku vispaar )  Pasaules gals IR saacies...emotion

16 1 atbildēt

rockhopper beidzot izsities emotion vismaz kādu pamanīja emotion

11 0 atbildēt

kvalitatīvus rakstus ar oriģinālu humora piesitienu Ja ņem vērā to ka tavs ''humora piesitiens'' liekas saprotams un smieklīgs puņķainiem tīņiem un tev tavā vecumā, tad apsveicu tupāku cilvēku uz zemes nav. un pietiekami norūdijis raksturu pret kritiku un heiteriem: Ņemsim vērā arī to ka tava bezjēdzīgā uzvedība visbiežāk izved no pacietības normālus cilvēkus, un nesaprotu kā viņu objektīvais viedoklis kas vedina tevi uz psihiatra palīdzības meklēšanu, var tikt vērtēts kā ''heiteru gājieni''? Neliekas smieklīgi ko? Ak pareizi tu esi marasmātiķis pieauguša cilvēka ķermenī, laiks doties atpakaļ uz cirku.

16 5 atbildēt

Man iedot linku kur Athene pasaka pilnīgi visiem par šo iespēju ? Tu nēesi vienīgais kura profilu viņš apskatija un ielika tur savu video ! Atzīsti , viss ko tu izdariji - Pievienoji viņu pie Citiem kanāliem un aizsūtiji viņam vēstuli ar lūgumu lai viņš ieliek šo video ! :D

Bet lai vai kā , Veiksmi !

11 1 atbildēt

Nepadodies, cilvēk emotion

5 0 atbildēt

Reāli lai spoki izsitstos vajadziigi daudz kvalitatiivi raxti teiksim taa visi un administraacijai pienemot raxtus ir jaaizveetree vinji un jaabut labaakam bez kkaadiem mulkiem kaa tereteretraktorsa vai marija zakis 

 

Es tiesaam atbalstiitu raxtus no ibumetiins rochopper macdaks un taa taalaak bet kaada Xa peec mums veel vajaga kkaadus flip flopus ?? hmm laikam jau taadeel lai lielie spoki cepumus izteereetu un paraadiitucik vinji ir vareni...

4 0 atbildēt

Ok, go on! Lai tik izdodās, bet tā bloga ideja man šķiet bezjēdzīga emotion

4 1 atbildēt

Nelielies.emotion

+

3 0 atbildēt

best gamer in the world-athene! :D

tas bija viņa personal video par tavu channel, jo subojies viņam?

2 0 atbildēt

Tad tagad tu beidzot aizpisīsi ar savu pārgudro sūdu liešanu no šejienes?

24 22 atbildēt

Nezinu kā citiem bet man patīk tava trakā doma... emotion

2 0 atbildēt

Jasavervē vairāk biedru lai turpinātu fekalizāciju, ja? :D

2 0 atbildēt

Fucking Ownage :D

2 0 atbildēt

Hmm, nez kapec, man liekas, ka tu, sini bridi, lielies ar to, ka kaut kaads faggots runa par tevi, sava youtube chanella. Bet any way apsveicu ar taviem panakumiem, un cerams, ka tu tiksi kaut kur taalak par savu yt chanellu. :)

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »