local-stats-pixel fb-conv-api

Puiša lietošanas pamācība.12

105 10


Ātri un viegli 12 punktos apgūsti visu nepieciešamo, lai veidotu, vai uzlabotu attiecības ar puisi.

Šeit es domāju ir pietiekami daudz infomācijas, lai būtu skaidrs ko darīt!

Ja nē, sorrī mevaru palīdzēt

Neklausies savās vientuļajās draudzenēs

Izsaki viņam komplimentus

Nemēģini mainīt puisi

Uzzini, kas viņam patīk

Savāc savu greisirdību

Uzturi sevi formā

Esi spontāna

Esi seksuāli atvērta

Atbalsti puisi

Nesalīdzini viņi ar sevi

Klausies

Nedaudz vairāk klusuma

Septītajam punktam ir apakšpunkts, tapēc sanāk 12,5 punkti.

Neklausies savās vientuļajās draudzenēs, jo ko gan viņa zin par attiecībām, ja reiz ir vienas. Ja viņa ir no tām kurām attiecības nevaig, tad bēdz viņa Tev dos stulbākos padomus par attiecībām “ever”. Vispār attiecībās nevajadzētu jaukt ietkšā draudzeņu viedokļus. Tev ir jāpieņ lēmumi pašai, jā, jā es zinu ir daudz vieglāk, kad ir kāds, kas izvēlās Tavā vietā, jo tad ir ko vainot, vai kam pateikties, bet tas jau ar ir tikai uz noteiktu laiku. PIEŅEM PATI SAVUS LĒMUMUS.

Izsaki viņam komplimentus, esmu ievērojis, ka dāmas tik reti kad saviem puišiem izsaka komplimentus un vispār puišiem kā tādiem. Noteikti vajadzētu sākt, tas uzlabo attiecībs un ja attiecības vēl nav izveidojušās kompliments ir lielisks sākums. Un mums arī ir jāceļ sava pašapziņa, mēs arī gribam dzirdēt par sevi jaukas lietas.

Nemēģini izmainīt puisi, nekādā gadijumā, tas ir tas pats, kas benzintankā splēlēties ar ugunsmetēju. Es nezinu kapēc, bet jūs kopš pirmajiem randiņiem cenšaties puisi nedaudz izmainīt. Jā jūs darat tiešām labu darbu, to ir praktiski nereāli pamanīt. Viss sākas ar mazām, sīkām, detaļām, piem. šņores botās neliec, vai ieliec, kā kura dāma, pulkstenes ir uz nepareizās rokas, šadi mazi sīkumi, tos var mainīt cik Tu gribi, tas vīrietim nav tik svarīgi, laikam tapēc nekad nevar pamanīt. Necenties mainīt personību, nav vērts jūsu abu nervus bojāt.. Ja Tevi ir lietas, kas ļoti kaitina viņa raksturā, vai nu mācies ar to sadzīvot, vai meklē citu puisi.

Uzzini, kas viņam patīk, kas viņu ļoti saista, kas ir tās mazās lietas, kas iepriecina. Tu būsi pārsteigta, cik daudz tomēr vīriešiem lietu patīk. Atradīsiest daudz jaunas kopīgas intreses. Abiem noteikti ir jānes savs upuris, ja viņš grib brīvdienās ar Tevi skatīties futbolu, Tev tā pusotra stunda neko nemainīs. Un ar viņu vaig novienoties, kad Tavas intreses arī tiks iekļauts grafikā.

Savāc savu greisirdību, “ JĀ ES NESKATĪŠOS UZ SIEVIETĒM VISPĀR !!” Saprotu sievietes, tā visa konkurēšanas lieta bla, bla, blā bullsh*t ! Puiši dabiski skatās uz sievietēm, bet nejau tapēc, ka viņš viņu gribētu, tīri intreses pēc paskatās un tas nav nekas slikts, par to nevjadzētu celt scēnu, tākā jā Tu mēdz celt scēnas tad savācies un vairāk uzticies.

Uzturi sevi formā, sievietes kuras ir jau ilgu laiku attiecībās bieži vien palaižās, es esmu redzējis kā tas notiek un tas skats tiešām nav labs, jo manas paziņas meitene pieņēmas svarā DIEZGAN un es biju šokā nu protams viņš neizturēja uz viņi izšķīrās. Uzturiet sevi formā, nedēļā ir 168 stundas, mēs jums lūdzam patrenēties četras.

Sidenote: Viņa nometa visu lieko svaru un atkal ir tieva.

Esi spontāna, džekiem patīk, ja viņu meitene ir spontāna, ja viņa pēkšņi izdomā, ka kaut kas ir jādara un jūs to darat kopā (neiet runa par mājas kārtošanu) piem. pastaigājaties pa vietām kur jūs abi nekad neesat bijuši ko tādu aizraujošu, ar piedzīvojumu garšu.

a)VISAS PASAULES DZĪVĪBAS VĀRDĀ, neesi spontāna tā, ka Tu pēkšņi pie viņa ierodies bez brīnājuma. Nē tas nav tapēc, ka nāktos meklēt brīvus skapjus kur tās visas meitenes noslēpt, vienkārši tas ir nepatīkami, kad Tu parādies nenokurienes. Vīrietim vaig savu privāto laiku, kad viņš atpūšās no pasaules.

ESI SEKSUĀLI ATVĒRTA ! Jā šis ir nozīmīgs punkts, jo ja viņš no Tevis nevarēs dabūt ko viņš vēlās, tad viņš diezgan ātri atradīs citu, kas darīs visu, kas viņam patīk. Skumji ir kad attiecības ir jau kādu laiku un vīrietis nespēj izbaudīt pilnīgi seksuālās ierkāres kādas viņam kārojās. Viņš sāks krāpt, bet nejau tapēc, ka viņš gribēs Tevi krāpt, viņam ir savas vēlmes un ja Tu nespēj apmierināt tad jūsu kopīgā seksuālā dzīve ir mirusi. JA TU VIŅAM PAJUATĀSI, kas viņām seksuāli patīk caur internetu, vai sms es domāju viņš mierīgi Tev visu izstāstītu. Bet pats galvenais, lai Tu radītu iespaidu, ka esi gatava uz vius un puisis atklāsies un Tu zināsi ar ko rēķināties.

Atbalsti puisi, puišiem bieži vien ir nepieciešams atbalsts daudzos jautājumos, jo kā jau jūs būsiet pamanijušas mums īsti nepadodās tikt galā ar savām emocijām. Tapēc atbalsti viņu kā vien vari kad viņam iet grūti, viņš to ļoti NOVĒRTĒS un jutīsies īpaši tuvs Tev, gan viņš to tā neatklās, bet varēsi pamanīt sīkumos. ATBALSTI viņu arī viņa SAPŅOS, lai vai cik stulbs un muļķīgs tas būtu, viņš grib kļūt par piem. rokzvaigzni vai ko, lai darās viņam vaig izgāsties uz savu roku, bez Tavas iejaukšanās, lai viņš saprastu, ka tas nav viņam, protams ja viņam tas galīgi nepadodas. Kamēr visi rēķini ir nomaksāti un ēst ko uz galda ir, lai ņemās cik vien vēlās.NEMĒĢINI VIŅAM ATŅEMT SAPNI. Ja viņam padodās super, lai attīstās un aug, bet neatkarīgi, no tā vai viņam padodas vai nē Tev ir jaizrāda intrese, kaut mazliet, tas nozīmēs ļoti daudz un gabali arī no tā nekrīt nost, lai cik slikti būtu.

Nesalīdzini viņu ar sevi, cik bieži esmu dzirdējis tādas frāzes kā “MAN VISS VIENAI JĀDARA ?”, “Tu nekad neko nedari tikai sēdi un blenz ekrānā !! ”. Tā ir salīdzināšana, kas puišiem ēd nervus ārā, ir cilvēki kas labāk pieprot vienu lietu un cilvēki, kas pieprot otru, lietu, ja Tu nesalīdzināsi, bet vienkārši uzzināsi, kas viņam padodās vislabāk no mājas darbiem, tad pie tā arī viņu liksi. Piemērs es protu labi gatavot (es tiešām labi gatavoju) tad loģiski, ka es biežāk taisīšu ēst, bet man nepadodās galīgi, mājas kārtošana, jo lai vai kā es kārtotu tāpat neizskatās pietiekami kārtīgi.

Klausies viņā, sievietes tik bieži sūdzās, ka virieši viņās neklausoties, bet jūs neesat labākas. Tikai jūs nedzirdat, tapēc ka tas nav tik svarīgi vai nav pietiekami reižu pateikts, bet mēs NEDZIRDAM, jo tas tiek pateikts vairāk kās 100 reizes dienā, vairāk jau neieklausamies, jo cik var to vienu klausīties. Ja gribi atrast, paturēt vīrieti, Tev arī ir jāmācās klausīties, jo kas Tev varētu šķist nesvarīgi, viņam tas ir vairāk kā svarīgi. Kā piemēram viņš grib ieet rotaļlietu veikalā, sieviete automatiksi par puisi pasmejās un puisim, paliek kauns no sevis un vairāk vispār neko negribas teikt , jo varbūt viņš ir automodeļu kolekcionārs, vai fans uz kaučikiem, vai kas tāds. Turiet ausis vaļā un uzzināsiet par savu puisi daudz vairāk, kā spējāt iedomāties.

Nedaudz vairāk klusuma. Jums ir tāda tendence, vārīties bezjēgā(tiešām bezjēgā, jo nevienam nav vēlmes apspriest saspraužu adatu kvalitāti, tikai salīdzinājums). Sarunas ir jauki un patīkami un noderīgi, bet ja Tu viena pati runā un runā un runā, man gribas Tev iekraut. Tomēr es neko pretī nevaru pateik, jo uz mani apvainosies, par to, ka negribu runāt, vai arī šī klasika “Jā Tu jau mani nekad nedzirdi, Tev viss vienmēr ir vienalga, varētu arī te nebūt”, okei es saprotu, ka jums tas ir svarīgi, lai jūs dzird un ja neklausās tad ir vienalga (viena no loģikām, kas iešauj sev galvā, jo pasaule nav melnbalta). Mēs varam arī pasēdēt klusumā, nekas no tā nemainīsies. Ja ir klusums mūsu starpā, tas nebūt nav slikti pat labi. Tautas runā, ka klusumā cilvēki satuvinās.

105 10 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Es pats māku sevi lietot!!!

8 0 atbildēt

13. Neprasi naudu! :D

5 0 atbildēt

Diezgan haotisks raksts... kaut kādi mistiski apakšpunkti... Ak, bērni, dzīvē viss ir savādāk... nevar dzīvi dzīvot pēc pamācībām un punktu apakšpunktiem emotion

4 0 atbildēt

hmm paldies par rakstinju noderees :))

3 0 atbildēt

Jā,raksts varbūt nodereēs :)

2 0 atbildēt

Patīkams raksts! :)

1 0 atbildēt

Labs :)

emotion

1 0 atbildēt

klišeja, klišeja

1 0 atbildēt

Mums vismaz ir viena lapaspue neka sievietem 300 lapaspuses.

2 1 atbildēt

bullshit, te viss ir iedaliits un saistiits ar steriotipiem. 

1 0 atbildēt

+ klausies norm mūziku

1 1 atbildēt

Kristap :D :D  pēc savas pieredzes ? :D tas es FIN`s :D :D

0 0 atbildēt