local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc piektā kokteiļa atkal nopirku behu0

17 0

Šis stāsts sākās kādā Vecrīgas bārā, lielā čaļu kompānijā, kur šoreiz lielāko daļu no džekiem nemaz nepazīstu. Tu jautā kāpēc, lai es būtu bārā ar nepazīstamiem čaļiem, nevis ar pazīstamām meitenēm? Iemesls ir ļoti vienkāršs – mēs šobrīd plānojam kārtējo vecpuiša ballīti.

Tādas man šogad plānotas ir veselas 4. Pašu vecpuisi es pazīstu no bērnības, bet pēdējos gadus satikties sanāca reti, tāpēc lielu daļu viņa draugu nemaz nepazīstu. Un jāsaka, ka esmu nonācis sev nedaudz nepierastā vidē. Izrādās liela daļa no šīs kompānijas jau ir aprecējušies, vai vismaz saderinājušies.

Un kas notiek ar maniem draugiem? Kāpēc pēkšņi visi ir izdomājuši, ka šis ir piemērotākais laiks, lai iestūrētu laulības ostā un apsolītu visu radu un draugu priekšā, ka atlikušo dzīvi pavadīsi ar vienu vienīgu sievieti? Vai arī tas ir normāli, ka 26 gados jau cilvēki sāk domāt par lielākām vērtībām, savas ģimenes veidošanu un stabilitāti? Bet varbūt tas šobrīd ir tāds trends būt stabilam un precēties. Man tomēr liekas, ka tā ir sakritība, jo daudzi gaidīja pandēmijas ierobežojumu beigas, lai varētu nosvinēt kāzas bez ierobežojumiem.

Katrā ziņā es nevaru iedomāties, ka pats tuvāko 2 gadu laikā dotos pie altāra un solītu kādai savu sirdi uz mūžu … Varbūt pēkšņi kādā dienā satikšu īsto un ar steigu gribēšu viņu padarīt par savu sievu, pirms viņa nav pārdomājusi.. Varbūt kāda man tā sagrozīs galvu, ka pats nākošajā vai aiznākošajā vasarā plānošu savas kāzas, bet draugi plānos man vērienīgu vecpuiša ballīti. Ceru, ka patiešām vērienīgu, nedēļas garumā, tālu prom no Latvijas. Tomēr runājot par šo vecpuišu ballīti, nekas ļoti vērienīgs neplānojas. Visas manas trakās idejas tika noraidītas, jo neiekļāvās budžetā. Rezultātā visi plāni grozījās ap kādu izbraucienu te pat pa Latviju. Es vismaz uzstāju, ka vecpuisis siltājā vasaras laikā obligāti jābrauc ar kabrioletu un kā jau idejas autoram man tika iedots viens vienīgais uzdevums – noorganizēt kabrioletu uz ballītes dienu. Patiesībā tas nebija grūts uzdevums, jo kamēr vēl mēs visi sēdējām, es biju uzrakstījis draugam, kurš bija ar mieru kabrioletu mums izīrēt. Savu vienīgo, bet svarīgo, uzdevumu biju izpildījis. Atlikušo mītinga daļu dzēru alu un klausījos par to vai vecpuisi vest uz šautuvi, copi vai citu standarta izklaidi.

Tomēr jau pēc dažām dienām man uz whatsapp atnāk ziņa, precīzāk sakot, bilde, kurā redzams, kā kabriolets ir cietis negadījumā. Bija skaidrs, ka uz paredzēto pasākumu viņš nebūs gatavs. Okey, būs jāsameklē kāds cits. Apzvanot visus kabrioletu nomas variantus, gan oficiālos, gan privātos, sapratu, ka tuvākajās nedēļas nogalēs visi jau ir rezervēti. Jā, ballīte bija jau pēc 2 nedēļām sestdienā. Nu jau man iestājās neliela panika, ka varētu netikt galā ar sev uzticēto vienīgo uzdevumu. Es sāku pat rakstīt svešiem cilvēkiem, kuriem vienkārši ir kabrioleti, bet diemžēl bez panākumiem. Varētu šķist, ka variantu ir daudz, bet vajadzīgajā datumā neviens nevarēja neko piedāvāt.

Tā pagāja dienas un palika tikai pusotra nedēļa, lai saorganizētu kabrioletu. Brīvdienās vienā tusiņā sāku jau Dāvim un Mārim prasīt, vai nezin kādu, kam ir kabriolets un izstāstīju visu situāciju. Māris ieteica, lai es vienkārši nopērku kabrioletu. Būs jautri! Un pēc dažiem dzērieniem, tā jau šķita ļoti laba ideja. Bet vai man vajag vēl vienu auto? Man jau stāv vinter bīteris, kuram kkas ir izdarīts, bet vēl aizvien tiek meklēts jaudīgāks motors un šobrīd diemžēl neizskatās, ka tas paspēs kļūt par summer bīteri, kā biju iecerējis. Vismaz ne šogad. Kamēr tukšoju nākamo kokteili, biju izpētījis visu, ko piedāvā ss.com. Diemžēl tur valdīja liels tukšums, visi varianti maksāja vairāk, nekā šobrīd būtu gatavs investēt tādai avantūrai. Uzmetu aci arī lietuvas variantiem. Tur jau varbūt kkas bija par sakarīgākiem cipariem, bet tā ir Lietuva. Nevari zināt, vai pat pašu spēkiem tiksi līdz Rīgai, kā jau man tas vienu reizi nesanāca. Visu vakaru pavadīju ielīdis savā telefonā, prātojot visādus variantus, līdz iemaldījos pat mobile.de. Es biju iedomājies, ka varētu paņemt BMW e36, jeb tautā saukto žurku. Latvijā šai mašīnai jau ir kulta statuss un cenas šiem auto tikai kāpj un kāpj. Izskatās, ka Vācijā daudziem tā ir veca mašīna, nemīlēta un no kuras jātiek pēc iespējas ātrāk vaļā. Uzrakstīju arī savam auto čalim, no kura biju nopircis m5 un m6. Man gan nebija nojausma, vai viņš tirgo arī žurkas, bet varbūt var palīdzēt sakārtot kāda mobile.de varianta ātru nogādāšanu uz Latviju. Es uzrakstīju, ka man ļoti ātri vajag lētu, bet sakarīgu e36 kabrioletu un Vācijā ir pāris varianti. Cik ātri varētu nogādāt uz Latviju? Tikmēr es jau sāku arī skatīties lokācijas kur bija tie pāris varianti un vai var nākamnedēļ turp aizlidot.

Es saņēmu ļoti ātru atbildi, ar jautājumu cik es esmu izdzēris. Okey, bija 5dienas vakars plkst. ap 23:00. Es viņam godīgi atbildēju, ka iet piektais kokteilis, bet kabrioletu man patiešām vajag. Turpinājumā viņs vienu pa vienam izbrāķēja visus manis sūtītos variantus. Tā kā es nevērtēju viņa pieredzi un zināšanas, negribēju strīdēties. Tā vietā aizgāju pakaļ sestajam kokteilim un nolēmu šajā vakarā par žurkām vairs nedomāt.

Ko es esmu izdomājis darīt tālāk ar kabrioletu lasi TE

Arī tev būs iespēja piedalīties manā spēlē un iegūt savā īpašumā šo kabrioletu! Seko mans soctīklos un tiekamies Melnā Kabrioleta Medībās!

17 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000