local-stats-pixel fb-conv-api

Pazudusī 1.daļa1

Iemetīšu pirmo fragmentu no kādu mēnesi atpakaļ tapuša darba.darbs tapa brīžos kad ir garlaicīgi,tgd jau tiek strādāts pie turpinājuma...

Rīts sākās ar mazu smaidu.Pacelta glāze ar ūdeni, miegs nezūd.Skuveklis un putas sāk skūt pāris dienas augušus rugājus.

Dairis novelk ķemmi pār saviem tumšajiem, izspūrušajiem matiem un nodomā- „gatavs” Svētdienas vakars tika pavad īts mājās deldējot krēšlu un datora taustiņus, taču miegs nāk kā pēc traki pavadītas piekdienas.

Dairis paskatās kalendārā un ievēro ,ka viņa mīļotajai dzimšanas diena.Viņs piever acis un atceras pagājušo gadu.Ballīte.Tajā dienā viņš saprata, ka mīl viņu, taču vienpusēji, jo viņa viņu uzskata tikai par labu draugu,neko vairāk.Un viņam tas liekas saprotami ,jo viņš taču ir tikai prasta viduvējiba, daļa no sabiedrības pelēkas masas.Ne izceļas ar muskuļiem, ne naudu ,ne talantiem.Parasts vidējas miesasbūves tumšmatis,kurš dzīvo savu ikdienas dzīvi pilnu nepiepildāmiem sapņiem.

Bet viņa... Blondie mati lidz lāpstiņām, maigi kā zīda lakats,augums kā ar stirnas kājām, īsta eņģeļa seja,lai arī kā jau daudzas parsevi saka,ka ir neglīta.Dairim katra otrā doma par viņu,par viņas balsi,par visu pārējo.

Klusa noputa un skats uz maku.Sakrājusies 50 lati, notērēt dāvanai vai tomēr pašam sev?Dairim atbilde prātā- dāvanā, lai arī tikai tāpec ,ka uzdāvināš ko dārgu,viņa viņu neiemīlēs, taču tas neliedz Dairim iepriecināt savu sapņu meiteni.Tikai ko lai dāvina? Ziedus?Pārak prasti.Gredzenu-tas var nodot jūtas,bet tās viņš grib paturēt sevī, jo Maruta mīl kasparu...101 variants izskrien caur galvu,lidz domāšanu pārtrauc telefona zvans.Melodija liek saprast ka mamma pie vainas.Aziziet parasta ikdienišķa saruna,kura Dairim liek justies kā zīdainim,viņa mamma ,nu nekādīgi nespēj saprast ,ka viņam ir jau 18 un nav jatgadina par brokastīm vai mājasdarbu pildīšanu.

Atkal zvans,paceļ-Sveiks Dairi,Uzmanies! Talak atskan pīpīpī...Daiis nodomā ,ka kādām vienkārši nav ,ko darīt un viņš jokojās.Dairis uzvelk mīļākos dzinsus,melnu maiku un skrien uz skolu.skolas viņam salūzt sirds- viņš ierauga savu mīļoto Marutu skūpstamies ar Kasparu.Viņam paliek skaidrs,jaizmirst sapņi,kuri prātā bijuši jau gadu.Skolas diena viņam ir drūma,un vēl drūmāku to padara tizlo klasesbiedru un garlaicīgo skolotaju centieni pievērst viņa uzmanību.Domas regulāri atgriežas pie tā kas tika no rīta redzēts,pakrūtē asa sāpe,bet jāturas..To nosslēpt no draugiem kļuva ar vien grūtāk un grūtāk...Dairis atgriežas mājās un nolemj pavadīt vakaru viens,taču atkal jau telefons,zvana Maruta aicinot viņu aŗā,Dairis ,lai arī salauzts nespēj ateikt,noruna tikties pec piecpadsmit minūtēm.piecpadsmit minūtes vēlāk viņš drebošu sirdi gaida Marutu , jo nolemis atklāt jūtas,taču viņa tā arī neparādās.Zvans Marutai-nekādas reakcijas.Dairis nolemj ,ka pa ceļam gan jau Kasparu satikusi un viņu piemirsusi.Nākamajādienā Marutas skolā nav,toties Kaspars ir.Ejot garām klases meitenēm Dairis dzird dīvainas pļapas par busiņū ,kurš itkā izsekojis viņas.Dairis sākumā nodomāja-bullshit,taču skolā ieraudzijis Marutas vecakus,kuri runājuši ar audzinātāju,ka Maruta izgājusi no mājas ,nav atgriezusies un sazināties ar viņu nav iespējams Dairis atcerājās par meiteņu sarunām Maruta no mājām nebūtu bēgusi.Viņa taču bija kārtīga meitene,atradusi puisi un sodien viņai svētki,un ta pēkšņi aizbēgt?Un tad vel tas sviests par busiņu? Nevar tak būt ka t tā ir tikai sakritībā..

Maruta skolā nav rādijusies nedeļu un neviens arī viņu nav redzējis...

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

31 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt