local-stats-pixel fb-conv-api

Pavasaris atklāj ne tikai ziemas benčikus9

75 3

Šis ieraksts tiek veltīts meitenēm, kurām dikti patīk krāsoties, pucēties utt. Nepārprotiet mani lūdzu, tāpēc es uzsveru - DIKTI! Nerakstīšu tikai no sava skatu punkta, jo tomēr vīrieša dzimuma cilvēkam zināms, kas notiek arī citās līdzīgas uzbūves smadzenēs...


1) Satikšanās ar pavasara tīģeriem
Šodien ir jauks rīts - saulains un spirgts. Esmu piecēlies mazliet ātrāk nekā parasti, sakopjos un eju uz vietējo Valmieras lielveikalu nopirkt kaut ko brokastīm un arī saulesbrilles, kuras esmu iecerējis jau kādu nedēļu. Tā nu mierīgā garā esmu nonācis līdz kasei, lai samaksātu par savām pieticīgjām otro Lieldienu brokastīm, bet pirms manis pie kases stāv kāda 23 gadus veca jaunkundze, kura ir nopirkusi sev enerģijas dzērienu, jo , kā izskatījās, laikam nav paguvusi atjēgties no nesenā danču grieziena Multiklubā. Lai nu kā, bet šī izdomā maksāt ar 10,-Ls naudaszīmi, jo uz pārdevējas jautājumu: "Mazāks nauda ir?" atbildēja ar: "Miņa toļķa 10 jesķ." Nu ka ģesiķ, tad ģesiķ, pārdevēja paņem to pašu un aiziet un vietējo kantori samainīt, jo laikam nesen bijusi naudas mašīna atbraukusi un nav sīknaudas ko izdot. Protams ne mazāk, kā pēc 3 min. promesamības viņa ir atpakaļ ar pilnu roku sīknaudas - lielākā naudaszīme bija lats. Pārdevēja mierīgi saskaita tīģerim pienākošo atlikumu un uzber to uz naudas paliktnīša. Un te nu sākas tīģera medības mani draugi...Iedomājieties to skatu - ir pulkstens 9:15 no rīta un pirms manis maximā sievišķis ar apm. 2 cm gariem pieaudzētiem nagiem, uz kura katra bija bezmaz vai Monē glezna vai miljards puķītes, cenšas sagrābstīt kapeikas, kas sabērtas uz jau tā niecīgā paliktnīša! Caur viņas līdz ārprātam nomālēto seju (par ko būs mans nākamais stāsts) pat varēja redzēt, kā viņa sarkst. Loģiski, kronis visam bija tas, kā viņai pusceļā daži 50 santīmnieki nokrita uz zemes. Un tad bija traģēdija - pret grīdas flīzi tika ielauzts viens no 10 superduper tjūnētajiem nagiem. Un nu uzminiet - kā ies tiku pie 9.23,-Ls??? Skats bija apmēram tāds, it kā Japānas zemestrīce būtu sākusies - pa galvu, pa kaklu viņa aizjoņoja prom no kases, ārā pa durvīm un pazuda. Es censdamies būt pieklājīgs, protams, saucu, ka atvainojos, viņai nauda palikusi! Bet kam nu viņai naudu...tīģera nags bija pa galam un nu droši vien būs jāzvana manikīrei, lai var izlabot bēdu un rīt atkal doties ar superdupertīģernagiem un pārmālēto seju uz klubu...but, let's go on.
2) Pavasara keksiņi
Ikviens džeks atzīs, ka ir jauki, ja meitenei ir patīkams ādas tonuss vai piemēram mazliet iesauļots augums, kas vasarās, protams, mums liek gulēt uz vēderiem, kā pingvīniem sniegā, taču ticiet vai nē, bet šodien man nācās sakarties ar ko tādu, kas noteikti jebkura saprātīga vīrieša Rūdolfam liktu sagriezties deviņos mezlos. Ir pavasaris un nāk eksāmeni. Pēc šī rīta atgadījuma ar skrienošo tīģeri esmu mazliet atguvies un no ķīmijas grāmatām arī esmu atrāvies. Ir jau agra pēcpusdiena un tāpēc nolemju iziet ārā pastaigāties pa ezeriņa promenādi. Esmu apgājis apkārt Dzirnavu ezeriņam un par cik ārā ir ārkārtīga svelme un gravā vējš nepūš it nemaz, nolemju aiziet uz veikalu, šoreiz uz IKI nevis MAXIMU, lai uzēstu kādu salčiku. Domāts darīts, salčiks rokās un desoju priecīgs uz kasi, lai par savu dārgumu samaksātu. Nu stāvu rindā, pētu tur pat pie kases esošos niekus, līdz brīdim, kad uz manu pusi pagriežas priekšā stāvošā sieviete ap 30. Gandrīz salčiku izmetu no savām jau tā saulē sakarsētajām rokām. Nu b**, ko tādu es reti biju redzējis - ir man pazīstamas dažas tādas, kuras nakts guļu laikam solārijā uz tonālā spilvena guļ, bet šis pārsita visus manus priekšstatus. Kamon. Rokā Blackberry, starp citu, līdzīgi nagi, kā mūsu iepriekšējam varonim - ātrkāju tīģerim un augums, un seja, kā šokolādei. melnajai. wtf?!? es pie sevis nokliedzos un izbrīnā iepletu acis, ko viņa ievēroja un uz mani dusmīgi izvalbījās, uz ko es savukārt vēl vairāk iepletu acis, kas laikam lika viņai saprast, ka nevajag uz mani valbīties. No offense, man patīk acis - tās ir vienas no pirmajām, kas mani un džekus vispār pie meitenēm piesaista, bet nevajag jau man nāsis pētīt.
Whatever, pietiks par acīm. Palikām mēs pie tā, ka - lūdzu, dārgās meitenes, lūdzu nedomājiet, ka ūbergari nagi, platformenes, pieaudzētie mati, āda, nosauļota kā pastāvējis gurķis rievaina un seja ir 3 vai nezinu cik, jūs tās kārtas liekat virsū mūs piesaista! Jā ok, ir reizes, kad vajag uzkrāsoties, kādas kāzas, svinības vai balles, or whatsoever, bet nu beidz, tā bija parasta diena un viņai bija pusdienas tikai pārtraukums, viena sasodīti parasta diena, nekādu svinību! Un tad jūs sūdzaties forumos, draudzenēm un nez kam vēl tur, ka sejas āda ir neveselīga, tai nav skata, tā neelpo, ir sausa, utt. u.t.j.p. Bet KĀ gan tā var elpot un būt veselīga, un mazliet spīdīga, ja tai netiek klāt neviena paša gaisa kripatiņa, neviena paša! Jūs to visu nomālējat ar 50 dažādiem krēmiem un pēc tam ar kaut kādu superdārgu losjonu to visu kašājat nost - sētnieks rudens lapas maigāk grābj... Jā - kā jau teicu, ir reizes, kad vajag, piemēram, mums tautiņdejās arī ir nepieciešams acis izcelt un vaigus arī...šodien taču bija parasta diena, nevis skatuve...
All in all, esmu par dabīgu pretējo dzimumu un domāju, ka 95% džeku arī, izņemot tos 5% atsaldētos, bet nu ok, par gaumi jau nestrīdas laikam. Jauku pavasari!
75 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

"lūdzu, dārgās meitenes, lūdzu nedomājiet, ka ūbergari nagi, platformenes, pieaudzētie mati, āda, nosauļota kā pastāvējis gurķis rievaina un seja ir 3 vai nezinu cik, jūs tās kārtas liekat virsū mūs piesaista"

esmu šokā :( tu esi sagrāvis manu vērtību sistēmu :D

9 0 atbildēt

Sasodīti liels  prieks par pareizrakstību.  un jā arī pilnība piekrītu, par pārspīlējumu sejas lakošanā emotion

2 0 atbildēt

daudz jālasa, bet man peitika ar pēdējo - cilvēki nemainās, bet ir tik pat stulbi un neelatīgi iekonservēti kā agrāk..

1 0 atbildēt

2. " patīkams ādas tonuss" laikam bija tonis domāts, jo neko par muskuļiem rakstītu pēcāk nemanīju.

Ja tā padomā, meitenes jau tāpat vien nemālēsies, tātad kādam tas tomēr patīk. Bet par gaumi nestrīdas, par gaumi smejas.

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

tā kā man nagi ir savējie diezgan pagari, krāsoju tikai skropstas un, kaut kur ejot (klubs, ballīte), nedaudz arī tonālo uzlieku, reizēm ziemā arī uz solārīju, lai nebūtu riktīgi bāla, tad par abiem tekstiņiem sasmējos. patīkami, ka puiši izvēlas dabīgo. (y)

1 0 atbildēt

tik daudz jalasa

0 1 atbildēt

sētnieks rudens lapas maigāk grābj.. - šis izcils teikums :D :)

6 8 atbildēt