local-stats-pixel

Parādi Man Mīlestību(20)8

238 1

-Man patika tā zilā kleita.- Keita izteica savas domas un vēl aizvien tāpat kā Selīna, Serēna, Embera nevarēja atrast kleitu priekš Ketrīnas un Roberta trīsdesmitās kāzu gadu jubilejas. Selīna nopūtās un aizgāja apsēsties uz krēsla. Tas ir ļoti grūts uzdevums atrast īsto kleitu, vismaz priekš viņas. Ja runa ir par vakarkleitu un kurpēm, tas ir ļoti grūts uzdevums priekš viņas. Tādā ziņā Selīna ir pārāk izvēlīga, un tā uzskatīja arī Raiens. Lai gan viņa pateica Raienam, ka tā nav, by PriceMinus"> bet pati lieliski zināja, ka tā ir tīra patiesība.

-Es ņemšu šo.- Serēna iesaucās un parādīja tumši violetu kleitu ar dekoltē, plecus apņēma divas lences, viena bija augstāk un otra noslīdējusi zemāk, ap vidu gāja tāda kā cieša josta, un kreisās kāja bija pilnībā atkailināta. Selīna tikai nosvilpās.

-Man patīk, eleganti un seksīgi.- Embera noteica un rokās turēja divas kleitas. Embera ir viena no Selīnas labākajām draudzenēm jau no bērnības. Blondie mati vijās pār pleciem tumši zilās acis spēj pavedināt jebku ja vien vēlās, augumā viņa ir visgarākā metrs septiņdesmit astoņi un slaida, ar izteiktu vidukli, kājām un pēcpusi, kuras dēļ daudzas sievietes ir gatavas viņu novākt, lai tik sev tādu iegūtu. Un tapēc Selīna nebrīnījās, ka Embera ir viena no Victoria Secret eņģeļiem jau piekto gadu pēc kārtas. Pirms tam jau no bērna kājās, viņa ir bijusi modele un, ar katru gadu pieaugot, viņas reitingi tikai cēlās. Viņa ir pabijusi tik daudzās pasaules slavenu dizaineru modes skatēs. Pozējusi ELLE un citiem žurnāliem, bijusi uz šiem žurnālu vākiem. Viena no pasaules pelnošakajām modelēm, ja Selīna precīzi atcerās, tad pagājušogad viņa bija trešā pasaules pelnošakā modele. Ar Emberu ir diezgan grūti sadzīvot, asa daba un patika atrasties uzmanības centrā viņa, protams, ir lieliska draudzene, bet visu vienmer pateiks acīs, ko domā un kā domā. Jau vairākus gadus viņai ir apbusējas antipātijas ar Kameronu, abi viens otru kaitina, parasti Kamerons nokaitina viņu, un tad Embera vēlās viņu novākt. Selīna arī citreiz to vēlējās, viņš patiešām varēja būt kaitinošs.

-Vismaz presei būs par ko rakstīt. Serēna Montenegro, jau atkal izrāda savu lielisko augumu, pat trīsdesmit divos gados, viņa izskatās lieliski.- Selīna pasmīnēja un sāka pētīt savu manikīru, tumši sarkanie nolakotie nagi izskatījās lieliski.

-Lai raksta, man nav žēl.- Serēna atrauca un aizgāja uz savu skapi, lai piemērītu kleitu. Serēna bija atvēlējusi visu savu istabu, lai šodien beidzot, visas četras varētu izvēlēties savas īstās kleitas. Serēna nezināja kādā veidā bija dabūjusi uz savām mājām veselu lērumu vakarkleitu, kas varētu derēt pasākumam, bet tā ir Serēna Montenegro, viņa var dabūt gatavu visu, ko vien vēlās. Tapēc viņa nebrīnījās, ka Kristofers jau laicīgi bija aizlaidies no mājām, tas noteikti viņu sabiedēja. Tik daudz kleitu viņa mājā. Selīna piecēlās un piegāja pie viena no statīviem, kur bija pakārtas kleitas. Viņa jau atkal sāka to skatīt, tad viņa apstājās pie pēdējās kleitas. Koši sarkana, bez lencītēm, ar atkailinātu muguru, pieguļoša un pie pašas zemes palika kuplāka, līzdzīgi kā volāni, bet daudz elegantāk, vēl kādus pāris centimetrus vilkās pa zemi, viņa paķēra kleitu un likās, ka iemīlās šajā kleitā. Tā izskatījās tik perfekta. Selīna uz vietas novilka savu melno kleitu un uzvilka sarkano.

-Embera, aiztaisi, rāvejslēdzēju.- Selīna ātri noteica un pilnīgi nepacietībā dīdījās, viņa ātrāk vēlējās redzēt, kā izskatās kleita, lai varētu novērtēt, tā piestāv vai nē. Kad Embera bija tikusi galā ar rāvejslēdzeju, Selīna aizsteidzās līdz spogulim, kas atrādās iebūvētejā skapī, kas likās lielāks par Serēnas guļam istabu. Selīnas acis iemirdzējās, kad viņa sevi ieraudzīja. Kleitas perfekti piegūla pie auguma un izskatījās lieliski. Selīna žilbinoši smaidot, izgāja no skapja.

-Es ņemu šo.- Selīna iesaucās un apgriezās riņķī, lai draudzenes varētu novērtēt viņas kleitu.

-Tu izskaties satriecoši, tev šī kleita lieliski piestāv, kā radīta tev.- Keita izteica savas domas arī ar Keitu viņas ir labākās draudzenes jau no bērnības. Tagad viņa ir precējusies ar Selīnas brālēnu Vincentu. Keitai patika vienkāršība, viņai nekad nepatika pārāk liela greznība un citas tādas lietas. Savā dabā viņa ir pavisam mierīga un klusa, bet, ja pa īstam tiek nokaitināta, tad labāk ir atrasties pēc iespējas talāk no Keitas. Tirkīzzilās acis ir vienmer patiesas un laimes pilnas. Augumā viņa ir vidēja un smalka vienīgi, kas viņu izcēla citreiz citu vidū ir piesātināti tumši sarkanie mati, kas izskatījās kā dabīgi. Keitas vecāki vēl aizvien nav apmierināti, ka viņa aprecējās ar Vincentu. Selīnai patika tas, ka abi, lai aprecētos, aizbēga un salaulājās mazā baznīcā, kur bija mācītājs un abu labākie draugi: Raiens, Kevins, Kristofers, Embera, Kamerons un protams pati Selīna. Tas bija patiešām romantiski un skaisti, bet Selīna lieliski zināja, ka nespētu tā nosvinēt savas kāzas, bet tā ir Keita. viņa nemīlēja izcelties citu vidū ne ar apģērbu, ne ar naudu, neko. Viņas trīs ir tik atšķirīgas, bet tomēr labākās draudzenes, un tagad ir piebiedrojusies arī Serēna, tas ir lieliski. Selīnai tas tik ļoti patika. Selīnai patika visu izdarīt pašai un sarīkot scēnas, ja nevar dabūt ko vēlās. Keita nemīlēja izcelties citu vidū un ir tik vienkarša, bet tomēr tik labsirdīga, Embera savā dabā ir strauja un dievināja, ja viņa ir uzmanības centrā, Serēna ir viņa pati, iedomīga maita.

-Es laikam ņemu šo.- Embera paziņoja un pagriezās, lai varētu novērtēt viņas kleitu. Tā lieliski viņu izcēla gan augumu, gan pašu Emberu. Pa visu labo kāju gāja šķēlums, viss kreisais plecs ir atkailināts, un pār labo plecu gāja pāri plata kleitas lence, un tad apmērem līdz elkoņa vēl caurspīdīgs pagarinājums. Pati kleita ir zeltaini brūna, to vēl papildināja skaisti ornamenti uz šīs kleitas. Tā lieliski izceļ vēl vidukli, jo no kreisās malas, gāja tāda kā josta. Kleita patiešām ir fantastiska.

-Es izlēmu par labu šai kleitai.- Keitas kleita ir pavisam vienkārša, gara līdz zemei un vēl kādu gabalu vilkās pa zemi. Tā ir pieguļoša un izcēla viņas augumu, bet ne pārāk. Atkailnāta muguru, apmēram līdz pusei. Pati kleita ir maigi rozā, vairāk sliecās uz rozā, krēmkrāsu. Visu kleitu rotāja tādi kā spīgulīši, bet tie nespīdēja gaismās. Ap vidu gāja, smalka josta, kas by PriceMinus"> visa ir veidota no Svarovski kristāliem, kleitai ir piedurknes, un uz pleciem rotājās līdzīgs raksts kā jostai. Keitai šī kleita lieliski piestāvēja.

-Man patīk mūsu izvēles, tās mūs tikai papildina.- Serēna noteica un četras draudzenes iesmējās. Viņu smieklus pārtrauca Selīnas mobila iezvanīšanās. Selīna aizgāja līdz mazajam dīvānam un paņēma savu mobilo, zvanīja bloķēts numurs. Tas varēja būt jebkurš, varbūt kāds no darba vai kā.

-Selīna Kārtere.- Viņa laipni atbildēja.

-Noskaties video, lai tev jauka diena, un tas ir tikai sākums.- Selīna pat nepaspēja neko atbildēt, kad saruna jau bija atvienota. Selīnai uzreiz atnāca ziņa video formātā. Viņa to atvēra un sāka skatīties. Tur ir viņa un Raiens. Abi skupstījās un pat pārāk atklāti. Selīna ir uzsēdināta uz tualetes izlietnes malas, viņa ir apķērusies Raienam ap pleciem un Raiena rokas slīd augšā pār viņas kāju. Video ir redzema gandrīz vai patiesa priekšpēle. Selīnai likās, ka sirds apstāsies. Tas ir reāls viņas un Raiena seksa video, tas ir kas šausmīgs. Selīna pat nezināja kā, lai apraksta savas jūtas. Tas ir pretīgi.

P.S. Te ir linki uz kleitām. :)

http://www.lovethispic.com/image/78662/sexy-gold-evening-dress

https://www.pinterest.com/pin/125045327126733896/

http://www.usmagazine.com/celebrity-style/pictures/oscars-2014-red-carpet-photos-what-the-stars-wore-201423/36276

238 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Man bail uzzināt, kas notiks tālāk, taču mans prāts jau man sapņos rāda dažādus variantus (Tas nav dīvaini, vismaz priekš manis emotionsmi:. Tiešām ceru, ka tas cilvēks, kas atsūtīja video, izrādīsies gejs vai kaut kāds priušķiks, vienalga, sieviete vai vīrietis, bet man ir aizdomas, kas tas bija..aha... emotion Labi, nerakstīšu vairs neko dīvainu, jau tā mani par dīvaini visi uzskata. emotion Gaidīšu nākamo ideālo daļu no tevis, dārgā! emotion

2 0 atbildēt