local-stats-pixel fb-conv-api

Nūģa dienasgrāmata #650

64. daļa

9.00 pēc Zviedrijas laika. Atveru acis. Man virsū ir Zuzanna. Lieki piebilst, ka abi esam gandrīz kaili. Acīmredzot, izdarījām to pašu ko 1. janvāra naktī. Atšķirībā no tās nakts fragmentāri arī šo to atceros. Atceros to, kā pēc meiteņu ierašanās mēs apsēdāmies gultā, ieslēdzām mūziku vienā no meiteņu telefoniem un klausījāmies to dzerot. Pēc tam mēs sākām spēlēt kārtis. Sākumā priekam, taču tad, kad kopīgi bijām iztukšojuši 2 no Martini pudelēm un abām meitenēm tā bija jau trešā sākām spēlēt uz izģērbšanos. Nākamais fragments, ko atceros ir tas, ka kamēr Marianna iegāja dušā mēs ar Zuzannu sākām skūptīties un apgrābstīt viens otru. Tālāk man ir tukšums jeb kā klasesbiedri dažreiz saka pēc ballītēm, man ir bezfilma. Bļāviens, ja tā padomā, kur ir Marianna?

9. 05- Uzzinu, kur atrodās Marianna, jo manā dušā atskan būkšķis. Un Marianna ģērbusies apakšveļā, grīļojoties iznāk no dušas. Pamanot mani viņa pasmaida un pasveicina. Mirkli vēlāk pamostās arī Zuzanna. Meitenes abas iedod man buču uz vaiga un aiziet uz savu kajīti. Par laimi viņam pietika prāta vispirms sagērbties. Skraidīt puskailam pa kuģi nebūtu gudri.

10. 30- Pēc Zviedrijas laika. Piestājam Stokholmā un dodamies uz ekskursijas autobusu. Ekskursija nav ieplanota gara. Brīdi pabraukājam pa Stokholmu, beigās 1 muzejs un tad brīvais laiks līdz 17. 30. Līdz 17. 30, jo tad kuģis atiet no ostas. Ja kāds to nokavē ir ziepes.

12. 35- Ekskursija nav sevišķi interesanta. Varbūt muzejs būs labāks.

13. 20- Muzejs bija interesants, taču galvassāpes neļauj to izbaudīt. Sākoties brīvajam laikam man pieskrien klāt abas manas nakts biedres un jautā par plāniem. Es atbildu, ka visticamāk nopirkt, kādu nieku ģimenei un doties atpakaļ uz ostu ar autobusu. Meitenes saka, ka pavadīs mani. Lielāko daļu pastaigas pavadam runājot par nakti. Saruna ar meitenēm ļauj aizpildīt caurumus manās atmiņās. Lielākā daļa mani nepārsteidz.

16. 27- Atgriežamies uz kuģa. Meitenes aiziet uz savu kajīti pasakot, lai tiekamies atkal klubā, kur notiks loterija pat ja es, tomēr nepiedalīšos. Apsolos būt tur. Doma nav slikta, lia arī alkohols un sekss nav tas, ko es sauktu par savu mīļāko lietu tas palīdz aizmirst problēmas ar manu mīlu. Man ir aizdomas, ka mans tēvs priecātos par to kā pavadu šo ekskursiju.

21. 45- Sākās šodienas loterija. Beigu beigās arī šodien nopirku loterijas biļetīti. Pie sāniem man sēž gan Marianna, gan Zuzanna. Gaidot loteriju izrunājām, to kā rīkoties ja es vai Marianna uzvar loteriju un dabū alkoholu- mēs saucam Zuzannu, jo viņāi ir 18. Mums abiem ar Mariannu ir 17, turklāt Mariannai pat 17 ir tikai pāris nedēļas.

21. 50- Es uzvaru. Un iegūtā balva man patīk- vīriešu smaržas. Tās varēs atdot tētim kā suvenīru, jo staigajoties pa Stokhlomas ielām priekš viņa neko prātīgu neatradu. Mammai atdošu smaržas, kuras cerēju atdot Lienei- ir skaidrs, ka ja es to atdotu Lienei Peteris mani pārmestu pār bortu.

22. 01- Zuzanna gavilējot atgriežas pie mūsu galdiņa ar 2 pudelēm Absolut Vodka.

22. 04- To pašu izdara arī Marianna kopā ar Zuzannu- viņā iegūst 2 pudeles Finlandia.

22. 30- Es atgriežos savā istabiņa. Meitenes pirms aiziet uz savu saka, lai gaidu. Ballīte turpināsies.

23. 05- Meitenes klauvē pie manām durvīm. Paralēli tam var just, ka kuģi pamatīgi šūpo. Ārā vētra. Droši vien no rīta mums būs vētra. Meitenes līdzi paķērušas visas četras pudeles, taču esam pārliecināti, ka visas neizdzersies, jo tas būtu, mazliet par traku...

198 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000