local-stats-pixel fb-conv-api

Notikums 4. daļa2

110 0

Klāt arī ceturtā daļa. ceru, ka patiks. :]

Skola.

Pirmais ko darīju ieejot skolā, mēģināju sameklēt direktores kabinetu. Kamēr Katrīna vēl nebija nozudusi starp citiem, paparasīju, kur meklēt direktores kabinetu. Viņa atbildēja - Pa gaiteni, trešās durvis pa kreisi - un pazuda starp daudzajiem cilvēkiem. Gāju meklēt kabinetu un atradu. Sekretāre, jauna sieviete ap gadiem 25 lūdza mani pagaidīt līdz direktore atbrīvosies. Bija spiesta gaidīt 10 minūtes līdz no kabineta iznāca direktore Kolinsa un kāds gara auguma puisis ar tumšiem matiem, viņš bija apmēram mana vecumā.

Direktore viņam pateica - Šis bija pēdējais brīdinājums, Daniel! - puisis kaut ko nomurmināja zem deguna un devās prom. Tad viņa pagriezās pret mani un teica - Tu laikam esi Emma. Nāc iekšā.

Direktores kabinets bija maigi zilā krāsā, tajā atradās rakstāmgalds, dators, skapis ar mapēm un uz sienas bija piekārti vairāki diplomi.

- Ceru, ka tev patiks mūsu skolā. Varbūt tev ir kādi jautajumi? Varbūt velies pieteikties kādā no pulciņiem ko piedavā skola?

- Pagaidām neviena pulciņā nevēlos piedalīties, ja radīsies vēlme tad paziņošu.

- Ja tev nav nekādi jautajumi, tad nāc es tevi pavadīšu uz pirmo stundu. Tev pirmā stunda būs angļu valoda pie skolotājas Blūmas.

Direktore mani aizveda uz otro stāvu, 205. kabinetu. Ieejot viņa piegāja pie skolotajas Blūmas, vienkārša sieviete ar blondiem uz augšu sakasītiem matiem, un paziņoja par jauno skolnieci. Direktore palūdza klusumu klasē un paziņoja - Klase, iepazīstaties, šī ir Emma, jūsu jauna skolasbiedrene. Pēc paziņojuma direktore devās projām.

- Emma, apsēdies blakus Danielam, pedējā solā. - noteica skolotaja un es gāju uz pēdējo solu, nosēdos blakus Danielam.

Tas pats zēns, kurš iepriekš bija pie direktores un saņēma pēdējo brīdinājumu, bet par ko? Ko viņš tādu izdarīja?

Kamēr Daniels bija aizņemts ar savu telefonu, es apskatīju parējos klasē. Mēģināju atrast Katrīnu, bet viņas šijā klasē nebija, laikam viņa mācījās kādā citā no piecām Birkenbergas vidusskolas 11. klasēm. Man nepalaimējās.

Ceru, ka patika. Gaidiet nākamo ;)

110 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Lūdzu nākamo šodien ieliec. ;)
0 0 atbildēt