local-stats-pixel

No nelaimes lidz laimei.#48

54 1

Atvainojos par garuma un mikstinajuma zimem, jo rakstu uz telefona kurs nemak Latviesu valodu. Kapec? Jo dators nav pieejams.

Lai nu ka, sis zens bija man izglabis dzivibu. Es vinam gribeju pateikties. Es ceru ka satiksu vinu velreiz.
Es sedeju sava istaba, un gaidiju kaut ko... Es pati nesapratu ko tiesi... Tad istaba ienaca bralis. Kad vins ienaca es noburkskinaju: "Ko tev, sikais vajag, no manis?" Vins teica, ka mamma lika savakt manu vakarinu skivi. Es vinam to iedevu, bet vins to nepanema. Bralis vien nosmiknaja un teica: "Kas tad tev? Atkal iemilejusies?" -Aizveries! Es nokliedzos. Bralis mani atkal kaitinaja, bet es vinu izdzinu no istabas. Tad manas domas atkal uzplauka par so zenu. Bralim laikam taisniba, man vins patik! Ne, ne, neeee, tas nevar but! Es neesmu iemilejusies. Nee viss! Es izsaucos, un ieplaukaju pati sevi. Es saliku somu un pa taisno gaju gulet. Si bija pa tiesam smaga diena...
Kad es pamodos, pirmais ko es izariju, es paskatijos pulksteni. Bija 08:00 skola sakas pec pus stundas. Es lecu ara no gultas un saku taisities. Tacu tad izlemu ka pirmo stundu nobastosu. Es aizgaju uz otro stundu. Ta bija matematika. Sodien skola bija visas piecas karalienes. Madara, Sanija, Reicela, Emilija un Maija. Matematika, paldies Dievam pagaja mierigi, un bez liekiem apvainojumiem. Tad pienaca vacu valoda. Mums bija jasadalas grupas es paliku viena pati, bet tad Reicela piedavaja iet pie vinas grupa. Es samulsu, bet aizgaju. Reicela bija tik laipna. No vinas es to nebiju gaidijusi. Parejas laikam nemaz nezinaja un turpinaja iztureties pret mani ka pret zemaku personu. Ta nu pagaja diena tik prasta, ka vienmer.

54 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Labs Gabij! Un jā, tu biji Reičela?

0 0 atbildēt

mēs te baigi komentāros čatojamemotion

0 0 atbildēt
😊
0 0 atbildēt