local-stats-pixel fb-conv-api

Neiespējamā misija [9. daļa]5

28 13

Baigi ilgi nebiju ielici sjo galīgi neviens nelasīja ;D bet nu tgd lkm paturpināšu.

8. daļa .. 4. daļa <-- atradīsiet arī linkus uz citām daļām tajās daļās

________________________________________________________

Edijs bija nogūlies uz pretējās mājas jumta .. un skats bija vērsts tieši uz podesta uz kuru stāvēs mērķis. Viņš mierīgi nopētīja visus. „Dženeta vietā ?” Edijs jautāja .. „Tieši tā” viņa atbildēja. „Labīii” viņš nopūta un nopētīja miesassargu sejas, lai pārliecinātos, ka Maiks un viņa amerikāņu draudziņš ir iekšā. Par atvieglojumu viņš abus pamanīja. „Putniņi arī ir vietā.. He he” nosmēja Edijs.

Mērķis parādījās uz skatuves un visiem mājot ar rokām piegāja pie mikrafona un uzsāka savu runu. Tam bija jāsākas. Dženeta nospieda detonatoru, lai uzsprāgtu lustra pie griestiem un radītu apmānu. Tādējādi dodot signālu Edijam šaut. Bumbai bija jāuzsprāgst kuru katru mirkli, bet Edijs negaidīja, viņš izšāva pa bosu notriecot to gar zemi. Bet lustrai nenogāžoties Miesassargi pamanīja Ediju uz jumta un daļa skrēja viņam pakaļ.

„Sasodīts” norūca Maiks. Viņi paķēra mērķi un aizvilka uz istabiņu, kur gaidīja specvienība. Atlikušos miesassargus sagūstīja un sasēja. Bet netika ieplānots, ka bumba neuzsprāgs, tāpēc cilvēki visu redzēja un šī ziņa ātri izplatījās.

Edijam uz jumta gan īsti jauki neklājās. Viņam dzinās pakaļ 5 miesassargi. Viņš ieskrēja aiz stūra un pieķērās pie caurulēm pie sienas, kad daži no miesassargiem bija klāt viņš izleca un nodūra viņus. Kāds no pārējiem pagrūda viņu un viņš nogāzās uz blakus mājas stāvu zemāk. Kritiena laikā viņš vairākus šāvienus raidīja miesassargu virzienā. Viens no viņiem uzvilka saliekamu MP5 un notēmēja uz Ediju. Miesassargs sastinga un palaida ieroci laukā no rokām un pats nokrita blakus Edijam.. Tas pats notika arī ar pārējiem. Pie jumta malas parādījās Maiks. „Viss kārtībā, draugs ?” viņš noteica un pasmaidīja.

‘’Tinamies prom, reportieri būs šeit ātrāk kā papildspēki miesassargiem..’’ .. Maiks stāstīja Edijam.. Pēc tam viņš izvilka rāciju „Alfa vienība atsaucieties” .. „Dzirdam tevi labi” skanēja no rācijas. „Savāciet guvumu un lidojiet prom, nopratināsim bāzē, beidzu”.. „Sapratu, beidzu”

28 13 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Opāaa

Es domāju, ka tev jau sen tas viss apnika =DD

0 0 atbildēt