local-stats-pixel

Nāves suņi! 2.nodaļa!2

Vecais vīrs piegāja pie kastes,to atvēra un no tās izlīda mazi kucēni ,aptuveni 10.
Pēc 2 mēnešiem kucēni jau bij izauguši lieli. Vecais vīrs viņus baroja tikai ar gaļu,nespēlējās ar tiem, tikai sita viņus.
Kādu dienu šie suņi bij saplosijuši kaķi.Kaķus gāja gar sētu un pēkšņi viens no suņiem to ievilka caur sētu pagalmā.
Pagāja nedēļa un gar vīra sētu gāja viens no cilvēkiem pie kuriem bij bijis vecais vīrs kad prasīja suņus. Vecais vīrs iznāca ārā un teica ,ka lai viņš ejot prom ,ja ne vecais vīrs palaidišot suņus. Vīrietis pasmaidīja un teica ,ka viņam neesot bail no viņa smirdīgajiem suņiem un aizgāja.
Pienāca nakts. Es nakti piecelos no kāda trokšņa un suņu rejieniem. Troksnis bij līdzīgs pieauguša vīrieša bļāvieniem. Es padomāju ka kāds vienkārši pakritis un bļāvis ,taču dēļ bļaušanas sākuši suņi riet. Es piegāju pie loga un redzēju ka ārā skrien vecā vīra suņi un vecais vīrs nopakaļ. Manas bailes bij tik lielas,ka man nācās palist zem segas un aizmigt.
Kad pienāca rīts es biju aizmirsīs to kas notika naktī. Taču kad piegāju pie loga,redzēju ka pie vīriešamājās,pie tā kurš bij pie vecā vīra mājās pie tas cilvēka mājas stāv policijas mašīna. Tajā mirklī es atcerējos pagājušo nakti.

21 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000
nu ja laikam jau labs stasts! emotion
0 0 atbildēt
kad bus 3 nodala
0 0 atbildēt