local-stats-pixel fb-conv-api

Mūzika.Ģitāra.Darudzība.Dzīve.1.30

32 0

Nu ko, padalīšos ar stāsta turpinājumu. Lūdzu, komentē un izsaki savas domas, man tas ir svarīgiii! (((((((:

BĀC, jau pāri 8, pirmo stundu nāksies kavēt, Aij Kenijas jaunkundze būs dusmīga. Ahh, tā nāk miegs, ātri jāuzvelk jau vakar saliktās drēbes-zeķubikses, pavasarīgi svārciņi, krekliņš un jaciņa. Saulīte silda un šodien viss pa mīlīgo..

Skolā. Pirmā stunda beigusies, pēc 10 minūtēm sāksies otrā. Jāiet meklēt Daniels pie angļu valodas klases. Un lūk, kur arī ir mans sapņu princis, daiļš un apbrīnojams.

Iekrist drauga ciešajās apskāvienu skavās ir labākais šī rīta notikums, Daniels apskauj mani un iepriecina ar mīļu buču uz vaiga.

„Labrīt,princesīt!”

„Čau, kā Tu šorīt jūties?”

„Kopā ar Tevi-vienmēr lieliski!”

Es Danielu vēlreiz apskāvu un mēs devāmies klasē, Stefa bija mazliet šokēta, bet apmierināta ar redzēto. Gaidāmi miljons jautājumi un neatlaidība no viņas puses. Diezgan smieklīgi...

Ceturtās stundas vidū jutu kā novibrē telefons somā. Kas gan man varētu rakstīt stundu laikā?

Čau, Beatrise!

Pēc šīs stundas Tev jābūt lejā, mūzikas kabinetā kopā ar ansambļa meitenēm. Tev jāspēlē pavadījums. Atceries, ko pagājušajā nedēļā Tev teicu? Ceru, ka neesi aizmirsusi, koncerts sākas šodien plkst. 16.20. Tev jābūt, bez izņēmumiem!!!

Tavs uzticamais Emets.

Ak, nē. Galīgi biju aizmirsusi par to koncertu. Aij, rīta steigā nepaņēmu arī notis, cerams, ka meitenēm būs līdzi. Nāksies kaut ko sarunāt ar Danielu un Gabiju. Un vajadzēs atcelt ierasto pasēdēšanu ar Stefāniju. Bāc. Ko es vispār darītu, ja man nebūtu tāds menedžeris kā Emets?

Sveiks, Emet!

Esmu Tev miiiiilzīgu pateicību parādā. Un, Tu zini, ka es nebiju aizmirsusi, nu tikai varbūt..mazliet.

Piedod.Un paldies.

Tu esi labākais!

Paskaidroju visu Danielam. Viņš noskuma, bet teicu, ka mēģināšu aizskriet līdz viņam. Es taču apsolīju. Tikai nezinu cikos koncerts beigsies..

Stefai arī visu pateicu, un sarunājām sazvanīties vakarā. Ideāli. Ģitāra ir un notis arī meitenes bija paglabājušas. Vai nav jauki? Par laimi dziesmu zinu, un spēlēšana grūtības šovakar nesagādās, pavadījums ir viegls un ļoti lipīgs. Viss ir lieliski.

32 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000