local-stats-pixel fb-conv-api

Monstrs uz šosejas1

32 10

3:00 naktī, šoseja A7, 30 km no Rīgas, mežs, tumsa, iet vīrietis viens gar šoseju, nevienas automašīnas, klusums, neko redzēt nevar, viņš iet uz Rīgu...
29 km no Rīgas pēkšņi parādijās vairākas ātri braucošas mašīnas, visas apstājās pie vīrieša, no pirmās mašīnas izkāpa kāda sieviete un teica, lai neiet pa šoseju uz Rīgu, jo tur tūlīt parādīsies Akarbāļhobrīdiskie monstri, kuri apēdīs visu, kas kustās, vispirms nomizojot ādu un izraujot aknas un nieres ārā, bet sirdi pasūkās kā konfekti un izmetīs.
Vīrietis nobijās un ieskrāja mežā, tur bija vēl lielāka tumsa... viņš gāja Rīgas virzienā, bija pilnīgs klusums.. pēc 20 minūšu nogurdinoša gājiena viņš apstājās..ieklausijās.. un izdzirdēja troksni, kas atgādināja suņa rējienus un vecas tantiņas ēšanas skaņas. Pēkšņi uz vīrieti paskatijās trīs sarkanas acis, un metās virsū..

Pēc trīs dienām kāda sieviete sēņojot apmaldijās mežā.. meklējot izeju no meža, viņa iekrita lamatās... sieviete visu dienu mēģināja tikt ārā, līdz ap 2:00 naktī izkļuva no lamatām un skriešus devās uz Rīgas pusi pa mežu, bet aizķērās aiz kaut kā un nokrita.. viņa piecēlās, paspīdināja ar lukturīti un ieraudzija, ka bija aizķērusies aiz kuņģa, un uz viņas jaunajiem zābakiem bija izlijusi kuņģa sula.. viņa nobijās un sāka vēl ātrāk skriet, līdz viņa izdzirdēja kliedzienus. Kliedzieni turpinājās, viņa atskatijās un ieraudzija, ka kliedz sieviete, kas ir ļoti, ļoti līdzīga viņai, un balss bija tieši tāda pati kā viņai.. Sieviete redzēja sevi no malas.. Viņa redzēja kā trīsacains monstrs apēd viņu dzīvu! Viņa bija mirusi, bet turpināja skriet līdz ieraudzija, ka priekšā ir šoseja, viņa izskrēja uz šosejas un mēģināja apturēt kādu mašīnu.. Sarkans Ford Fiesta strauji tuvojās sievietei, viņa mēģina apturēt auto, bet automašīna izbrauc cauri sievietei, to nepamanot.. Viņa turpina skriet uz Rīgas pusi, paskatās uz leju un neredz savas kājas, pēc brīža labā roka izgaist un pazūd arī kreisā roka! Vēl pēc brīža viņas vairs nav.

3acainais monstrs beidzot bija dabūjis vīrieša un sievietes gaļu un kļuva spējīgs sevi pavairot! Viņš savairoja sevi, un pēc dažiem mēnešiem pieRīgas mežā bija 129 monstri.. Visiem nepietika ēdamais un viņi ienāca Rīgā, viņi ēda dzīvniekus, cilvēki bija vajadzīgi priekš vairošanās!
Katru nakti Rīgā pazuda vairāki simti dzīvnieku, pēc pāris mēnešiem visi dzīvnieki bija apēsti un monstri sāka nogalināt un apēst cilvēkus, bet apēdot cilvēkus viņi paši sāka vairoties un jau pavisam drīz visa Rīga bija apēsta, un bija uzradušies vairāki miljoni Monstri, visiem nepietika ēdamā un viņi sāka ēst visu, kas pagadijās pa ceļam, pēc 2 gadiem bija apēsti visi Latvijas iedzīvotāji, pēc 10 gadiem visa Eiropa un pat Āzija (arī visi Ķīnieši) bija apēsti. pagāja pāris nedēļas un viņi iemācījās peldēt, viņi sāka ēst zivis un citus ūdens dzīvniekus.. pēc 5 dienām viņi bija aizpeldējuši uz ASV, Austrāliju un Āfriku.. kad tur viss bija apēsts, uz pasaules vairs nebija neviens cilvēks.. neviens dzīvnieks.. neviens, izņemot monstrus.
Viņi sāka ēst cits citu, līdz palika tikai viens, palika spēcīgākais no monstriem.. viņš nomirtu no bada, ja nesāktu ēst zemi, smiltis, kokus.. Viņš ēda un bija laimīgs, un vēl joprojām dzīvo kaut kur uz pasaules, ēzdams zemi.


Pēc 100 gadiem monstrs bija apēdis visu zemi, kas bija uz pasaules. Viņš noslīka lielajā Okeānā, kurš bija pa visu planētu!



Stāsta morāle: Ja mosntri būtu gudrāki, viņi uzreiz neapēstu visus satiktos cilvēkus.

Pamācība monstriem: Atstājiet vismaz pāris simtus cilvēku, lai viņi var vairoties un ēdiet tikai vecās tantiņas un slimos profesorus! Lai vairotos jums vajag tikai cilvēku iekšu, tad ņemiet tādas iekšas, kas pieder cilvēkiem, kuriem vairāk iekšas nevajag!

Ceru, ka neaizmigāt lasot šo stāstu!

32 10 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

ummm.... neko vairāk par wtF nevaru pateikt, bet + par to, ka pakavēji 5 min no mana laika :P

2 0 atbildēt