local-stats-pixel fb-conv-api

Moana Cafe 2 (3)3

Jau 3. daļa. Nākamais raksts no 25+. Un sakiet/kritizējiet kaut ko!
emotion

Bija pienācis vakars un mēs ar Riku pārrunājām dienas notikumus un Luīzi. Arī Riks bija pārsteigts par meitenes krasajām pārmaiņām, uz brīdi viņš pat nepazinis viņu.

-Bet iekšēji viņa ir tā pati jaukā un labsirdīgā meitene, varu tev garantēt, ka mums ar viņu nebūs nekādu nepatikšanu. - Riks pagriezās uz sāniem uz manu pusi un noskūpstīja manu pieri. Dievināju, kad viņš tā dara.

-Gan jau tev ir taisnība. Nekas - šīs divas nedēļas pavadīsim mierīgi un saticīgi. - slēdzām ārā gaismas, kad kaut kas iebrāzās mūsu istabā - Tā bija Luīze.

-Mani jaukumi- mīlu jūs, paldiesiņš par manu istabu - tā neko jums ūķītis, - viņa ieleca gultā starp mums un aplika rokas mums ap pleciem.

-Māšuk, zinu, ka tu mums būsi parādā kādreiz par šo, bet tagad ej gulēt. Šodiena ir bijusi gara gan tev, gan mums. - viņš, kutinot stūma Luīzi laukā no gultas, jo mēs tik tiešām gribējām iet gulēt - Gregs mūs bija nomocījis līdz spēku izsīkumiem, taču bijām laimīgi par katru tādu brīdi.

-Cya visiem, - viņa nosūtīja mums gaisa bučas un aiztraucās.

-Traks meitēns, - es iesmējos, jo atcerējos, ka pati kādreiz tāda biju.

- Jā, bet es viņu tāpat mīlu. - Riks noteica.

-Un es mīlu tevi. - iedevu viņam buču uz deguna un drīz vien aizmigām.

Nākošajā dienā likās, ka viss būs kā vienmēr - Riks dosies uz darbu, es palikšu mājās ar Gregu, bet tagad bija jādomā, ko iesākt ar Luīzi.

- Luīz, tu kaut kur strādā?

-Nē, pričom strādāt? Ja sencīts var izmaksāt kurpes un klozītes, tad nafig strādāt?

-Un ko tu grasies iesākt šīs divas nedēļas?

-Nu baigi tā neko - jāpaklejo pa pilsētu, jāpakoļī kādi džeki, šopings, protams. - viņa runāja un ēda vienlaicīgi, tā ka pusi no tā ko viņa teica, bija pārprotams.

-Bet tev nāksies kaut ko darīt, tāpat tu divas nedēļas nevarēsi slaistīties pa māju vai pilsētu. Kuat vai jāuztur sava istaba kārtībā..

-Ā, ja par istabu - es jau visu tur sačinīju, varēsi aiziet pārbaudīt. - viņa noteica un aizgāja uz dušu.

Tā arī darīju. Devos uz viņas istabu - viss bija normas robežās, ja tā varētu teikt. Vienīgais, gulta - tā bija bardakā. Gribēju saklāt, bet, ņemot malā spilvenu, soma nokrita uz zemes, paverot manām acīm šokējošu skatu...

54 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

gultā bija bardaks jo tur pankeris bija gulējis emotion

0 0 atbildēt