local-stats-pixel fb-conv-api

Mazs nodirsiens pirms hokeja15

61 4

Veltīts pārsvarā jaunajiem spokiem.
Nojaušu, ka šitā tēma ir bijusi iztirzāta reizes 500, un bija arī kaudze rakstu par to, bet, jūsu ievērībai, vēlos norādīt pāris lietas:

Kopš es esmu redaktors, man laikam īsti nav paveicies, un 50% no rakstiem, kurus man vajag apskatīt pirms apstiprināšanas ir, piedošanu, pilnīga hujņa. Es nesaprotu, kāda jēga no raksta, ja tajā ievietotas 3 - 4 anekdotas, pantiņi vai kāds cits imbicīlisms, kurš vēl noformēts tā, ka ik pēc rindiņas ir atstarpe (nezinātājiem - jūs varat izveidot jaunu rindiņu bez atstarpes izmantojot taustiņu kombināciju Shift + Enter).

Tāpat ļoti bieži ir novēroti raksti, kurā ievietotas bildes. Septiņas, astoņas bildes, bet tas vēl nav pats šausmīgākais. Šausmīgākais ir tas, ka tām bildēm klāt nav nekāda teksta, nu nekādas informācijas. Cerams, ka autors neapvainosies, bet šodien te viens gribēja ielikt pāris bildītes ar debesīm. Ok, viss būtu ok, ja tu pievienotu vēl kādu tekstu klāt, kaut vai kaut kādu slavena cilvēka teiktu citātu par debesīm, kosmosu, vienalga, bet nē, bļa, viņam uz katras bildes ir tā saucamā ūdenszīme (watermark) ar reklāmu uz citu portālu. Uzreiz var redzēt, ka bildes izraktas vienā portālā, un, bļe, es nezinu - daudzi nu jums nav redzējuši debesis? Jesus, pacentieties vismaz smuki noformēt savu darbu un lieciet kaut vai Barbras Streizandes mega attēlu izlasi ar 5000 bildēm.

Kas man vēl ļoti kaitina ir gramatika. GRAMATIKA, izcelšu vēlreiz. Raksts izskatās uzreiz daudz labāk, ja tu izmanto garumzīmes un mīkstinājumzīmes. Autors pats tad izskatās vairāk pieaudzis un intelektuāli attīstītāks. Ja Es RaKstiiWu KaA P0k3m0nz, tad manu rakstu puse no potenciālajiem skatītājiem pat neapskatīsies vai arī vienkārši ieies manā rakstā, lai, vot: "Šitajam cirvim, kurš nemāk rakstīt, iemestu mīnusu".

Un vēl kas man kretinē ir rakstu dubultošanās. Tiesa, man pašam ir gadījies, ka es ielieku rakstu, bet kāds jau pirms tam ir ielicis tādu pašu, bet ne jau likt rakstu, pat ja tādi jau ir 10. Spilgts piemērs tam varētu būt Mārtiņa Freimaņa nāve un Musiqq uzvara Eirovīzijā. NU KĀDA VELNA PĒC par to vajag paziņot 50 reizes? Ja tu gribi piebilst kaut ko par viņu izpildījumu, jopcik bumbās, netaisi jaunu rakstu - tam ir domāti komentāri.

Vēl kretinē kopētie teksti, kuros nav pacentušies kaut vai noņemt hipersaites. Tādu rakstu redaktori pat neapstiprinās. Varbūt ir laipni redaktori, kuri hipersaites noņem un rakstu ieliek, bet, pie joda, es to darīt negrasos. Esiet kārtīgāki un jūsu raksts tiks vairāk novērtēts.

Par plusiņiem, mīnusiņiem, re kur citas daļas un vēl interesanti raksti manā profilā es nerakstīšu. Tā tēma jau ir iztirzāta.

61 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://manas smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

uuuun sākam no jauna - mani kaitina šitas, bet mani tas, un jums noteikti jāzina, ka mani kaitina vēl kkas.

nu cik vēl liksim šādus rakstus? :) nav jau tā kā gana?

un rupjību izmantošana tekstā nav diez ko labāka par gramatikas nezināšanu.

bez rupjībām rakstos "Autors pats tad izskatās vairāk pieaudzis un intelektuāli attīstītāks."

8 1 atbildēt

Svarīgi bija piebilst- kopš esmu redaktors! 

Kad nebiji redaktors, visu šo pašu bardaku nemanīji? Nu ja, tā jau saka, ka vara atver acis! :D 

80% spoku lietotāju sausu muti bļauj, ka vairs nekas nav tā "kā bija kādreiz", bet paši to "kādreiz" nemaz īsti neatceras un nav pat sapratusi, kas tad bija savādāk, kā šobrīd. Spoki ir un būs pilni ar muļķībām, nospiestiem rakstiem un dažiem aktīvistiem, kas bāzīsies visām pudelēm par korķi un būs pasaules lāpītāji, kas apkaros spoku aprobežotību un visus nejēgas, kas dara muļķības! 

Un, patiesībā, tā bija arī tajā tik lieliskajā laikā, kas saucās "kādreiz". 

Lai tev veicas, pestītāj! 

4 0 atbildēt

vo vo +3

3 0 atbildēt

nevar nepiekrist

Veiksmi redaktora darbā!

2 0 atbildēt

vot šitā tu spokus bez debesīm atstāji :D kurš būs pirmais pēc šitā ar rakstu par elli? 

1 0 atbildēt

Tev tak ir sakāpis galvā! :D  DIEVS atradies!emotion

1 0 atbildēt

hehe.. mīnusus sameta tie, kuriem tu neapstiprināji rakstus vai arī nodirsi viņu rakstus par debesīm un citām figņām :D

1 2 atbildēt