local-stats-pixel fb-conv-api

Marihuānas dekriminalizācija :)61

48 37

Es lūdzu jūs visus spoku spokus, pievienoties man un palīdzēt savākt vairāk balsu, jo

gads jau ir pagājis un vēl nav visas balsis savāktas emotion lūdzu BALSOJIET !!emotion

Bet balojiet tie kam ir 18 gadu....

Zinu, ka esat Lasījuši šo rakstu, bet balsojiet lūdzu emotion

Pēctam, kad būs nobalsots pietiekami un pieņemts šis likumu gan kaut kur,

saskriesimies un parunāsim emotion


Jau parakstījuši5154 Palīdzi savākt vēl 4846

Atcelt sodu par neliela daudzuma marihuānas audzēšanu, glabāšanu, nēsāšanu un smēķēšanu, kas paredzēta personiskām vajadzībām personām, kuras ir sasniegušas 18 gadu vecumu. Tas ļautu tiesu sistēmai nodarboties ar nodarījumiem, kuriem ir reāla negatīva ietekme uz sabiedrību. Valstis, kur marihuāna ir legāla vai dekriminalizēta lielos vai mazos daudzumos: Argentīna, dažviet Austrālijā, Beļģija, Brazīlija, Kambodža, Kostarika, Horvātija, Kipra, Čehija, Ekvadora, Igaunija, Indija, Meksika, Nīderlande, Pakistāna, Peru, Polija, Portugāle, Spānija, Šveice, ASV 14 štatos, Urugvaja.

Pieņemt atbilstošus likumus vai veikt likumu grozījumus, lai 18 gadu vecumu sasniegušām personām par marihuānas audzēšanu, glabāšanu un nēsāšanu nelielos apjomos nedraudētu sods un, lai par lietošanu sabiedriskā vietā draudētu tikai administratīvais sods. Marihuānu atļaut audzēt priekš savām vajadzībām, ne vairāk par 2 vai 3 stādiem. Atļaut mājās uzglabāt 20-30 gramus žāvētas un 200-300 gramus neizžāvētas marihuānas. Atļaut nēsāt līdzi marihuānas daudzumu, kas nepārsniedz 5 gramus. Līdzīgi daudzumi ir atļauti vai dekriminalizēti arī iepriekš minētajās valstīs. Par marihuānas uzglabāšanu, audzēšanu un līdzi nēsāšanu vairāk par atļauto daudzumu, un, par marihuānas pārdošanu nepieciešams sodīt ar kriminālatbildību.

Ievērojami samazināsies cilvēku skaits, kuri pārmērīgi lietos alkoholu. Daudziem jauniešiem vairs nebūs sabeigtas dzīves ar nesamērīgi lieliem cietumsodiem. Samazināsies to cilvēku skaits, kuri lietos nekvalitatīvu, uz ielas nopirktu marihuānu, jo katrs varēs audzēt priekš sevis un, līdz ar to daudziem būs mazāks kontakts ar narkotiku dīleriem, kuri gribēs pārvilināt uz stiprākām narkotikām. Daudz mazāk jaunieši lietos ar ķīmijām apsmidzinātas ''legālās'' narkotikas. Marihuānai ir plašs pielietojums medicīnā, un lai arī eksistē ķīmiski analogi, dabiskam, ekoloģiskam, lētam produktam ir saprotamas priekšrocības.

48 37 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

Tavi seņči arī nobalsoja, vai dirst pasūtija... Pēc tava rakstītā, tu huj kādreiz esi strādājis un huj tu sapratīsi, ka šādi te balsojumi dažkārt tiek līdz pat saimai, kuru balsojums izmaksā 1k Ls un pat vairāk, no manas un tavas kabatas... Valsts dirsā, cukurfabrikas neinteresē, darbs neinteresē, bet te zālīti uzpīpēt un hujņa spokos jādzen, kur puse ir 13-14 gadi, kuru tēvs un māte strādā pa 10h dienā, lai savam sīcim izglītību dabūtu... Tām valstīk ko minēji ir miļioniem vērts iekšējais koprodukts, zbisj dienu ar nakti salīdzināt...

23 5 atbildēt

buutu labaak latvieshu valodu maaciijies

15 5 atbildēt

Pilnīgs stulbums...

 

Cilvēki ir jāizglīto - kas ir marihuna kā tāda, un tās ietekmi (neietekmi) uz veselību,ķermeni! Lai viņi paši saprastu par ko un kāpēc balso/nebalso! Nevis jālūdzās! Ar lūgšanos neko tu nepanāksi, vien parādīsi to, ka Tavs intelekta līmenis nav diez ko augsts... sorry, bet tā ir.

9 2 atbildēt

Degradētie mēsli, Latvijā vajag darbavietas, un nodrošināt cilvēkus ar visām dzivē nepieciešamajām lietam, nevis marihuanu! Bet jus laikam esat tā nopīpējušies ka vairs loģiski domāt nespējat un diršat te tagad huiņu ka bez marihuānas  bezmazvai nevar dzīvot. Nožēlojamas jums narikiem tās dzīves. Smieklīgākais ir tas, ka tie lielākie "legalizētāji" ir nepilngadigi tīņi kuriem liekās ka apreibināties ir tik sasoditi kruti ka tam būtu jābut legāli Tas ir nožēlojami, nevis kruti! tāpat kā lietot alkoholu un pīpēt parastās cigaretes! NOŽĒLOJAMI, NEVIS KRUTI!  bet domas mainīt nevienam nespēju, bet pret tādiem soneriem un alkoholiņiem vienmēr izturēšos kā pret mēsliem, ne cilvēkiem. Vienigi, par laimi man ar tādiem nav dzīvē jākontaktējās.

7 4 atbildēt

par to, ka labāk marihuānu nekā spaisu gan jāpiekrīt...

1 0 atbildēt

Protams, ka es parakstīsos pret marihuanas legalizāciju! Ej uz savu pagrabu un pīpē savu sūdu tālāk un nebāz āra purnu čīkstot par marihuānas pretlikumību!

1 0 atbildēt

Nahuy marihuānu, tā jau pietiek, kad dahuya nariki klīst pa Rīgas ielām, tagad legalizēs marihuānu un vsp būs vāks.

1 0 atbildēt

un vairums laikam arī nesaprot to, ka ja zāle tiks atļauta viņai kritīsies cena un vairs nebūs tik grūti iegūstama, kas novedīs pie biežākas lietošanas. Nerunāju par dažiem cilvēkiem, kuri sevi uzskata par garīgi spēcīgajiem, bet par vairumu, kurš sāks lietot katru dienu.

1 0 atbildēt

kāds tev vēl gads ? es iniciatīvu publicēju š.g. 5. novembrī, iniciatīvu es sāku veidot pirms gada, tapēc tur tāds datums rādās

1 0 atbildēt

Atbalstam, atbalstam!

0 0 atbildēt

 

IZLASIET ŠITO< JŪS NARKOMĀNI

LIETOSANAS SEKAS:Ilgstošas lietošanas sekas: toksiskā psihoze, atmiņas traucējumi, abstraktās domāšanas nespēja, nemiers, bronhīts, plaušu vēzis, elpošanas ceļu slimības, koordinācijas traucējumi, nepieciešamība staigāt, kustēties, runāt, nedabīgas pozas miera stāvoklī, hroniskais nogurums, galvassāpes, slikta dūša, sociālā pašizolācija, sakarā ar noziedzību, pāreja uz stiprākajām narkotikām. Fiziska atkarība rodas ne vienmēr un ir diezgan vāja, psihiska atkarība ir stipra, ja lietošana jau ir hroniska. Atteikšanās sindroms (ilgst no dažām stundām līdz 4-5.dienām): slikta dūša, ēstgribas zaudējums, drebuļi, novājēšana, svīšana, neciešamas sāpes, bezmiegs, aptumšotā apziņa, depresija. Bezmiegs var ilgt no pāris dienām līdz pat pāris mēnešiem, kad tas parādās periodiski. Depresija, murgi un „spilgti” sapņi. Marihuānai ir tendence apslāpēt sapņus, un kad cilvēks no tās atsakās, miegs atgriežas ar divkāršoto spēku. Tie var būt spilgtas nokrāsas, emocionāli piesātināti sapņi vai murgi, dažreiz uztverami kā realitāte. Pamostoties un atkal aizmiegot, jūs atkal nonākat tajā pašā sapnī. Šie iknakts sapņi parasti parādās nedēļas laikā pēc atteikšanās no narkotikas un turpinās apmēram mēnesi.  Aizkaitināmība. Dusmas uz visu pasauli, tuviniekiem, uz sevi – par to, ka ir sācis lietot narkotikas, par to , ka atteicās no tām. Dažbrīd rodas trauksmes vai nemiera sajūta, humora izjūtas zaudējums, seksuālas tieksmes pazemināšanās vai seksuālas tieksmes paaugstināšanās. Emocijas normalizējas 3. mēnešu laikā. Galvassāpes var turpināties no pāris nedēļām līdz pāris mēnešiem. Pirmo dienu laikā ļoti intensīvas.  Svīšana dažos gadījumos ir tik stipra, ka ir nepieciešams mainīt veļu. Tā var ilgt apmēram mēnesi. Svīšana – ir viens no dabiskiem ceļiem, ka attīrīt ķermeni no toksīniem. Ir sastopama arī plaukstu svīšana ar ļoti nepatīkamu smaku. Ķermeņa smaka ir tik spēcīga, ka daudzos gadījumos ir nepieciešama papildus duša vai vanna.

4 4 atbildēt

Lasot jūsu komentārs asaras saskrēja acīs :D

0 0 atbildēt

Nožēlojamās pabiras. jūs tiešām uzvedaties kā kaut kādi narkomāni, par cik nemitīgi čīkstat par marihuānas dekriminalizēšanu.

0 0 atbildēt

tavu tekstu nelasīju, nopratu pēc komentāriem, ka tas ir drausmīgs. Teikšu tev vienu lietu, tuvākajā nākotnē, marihuānu Latvijas Republikā neviens augstākstāvošais neatzīs par legālu narkotiku.

0 0 atbildēt

zaaale laba lieta , bet rakstit gan jamacas biku vecais

0 0 atbildēt

Ilgi vēl cepsies par šito huiņu? Jobanie rastafari, bladj.

2 2 atbildēt

Pat neceri, nepieņems un nevajag ar'.

1 1 atbildēt

Un man jabalso, lai dazi nariki tiktu pie mantas? Samazinasies alkohola paterins un cietumsodi. Ka tad...

2 2 atbildēt

Ej labāk uz skolu un mācies rakstīt narkomān!

1 1 atbildēt

es domāju, ka tas info varētu būt +- precīzs, bet tikai tādā gadijumā ja marihuānu lieto ļoti bieži katru dienu izsmēķējot 1g vai vairāk

1 1 atbildēt