local-stats-pixel fb-conv-api

Mana sliktā nedēļa3

SHIT, SHIT, SHIT, SHIT ----> FRIDAY!!!!!!

Kā jau kārtīgiem latviešiem pienākas, mēs visi gaidām mūsu mīļāko no nedēļas dienām - Piektdienu. Visticamāk, tā ir mūsu mīļākā nedēļas diena, jo nākamajā rītā nav jāceļas uz darbu, vai skolu.

Visa nedēļa man bija galīgi garām - pirmdien nevarēju normāli pakustēties, kakls bija ciet un reiba galva... diemžēl, tam par iemeslu nebija iepriekšējās nakts uzdzīve (kas man starp citu nebija). Par iemeslu tam kalpoja kaut kāds kropls vīruss, kas mani pavadīja lidz pat vakar vakaram.

Tas jau nebūtu nekas, ja šonedēļ katru dienu nebūtu pa kādiem 2 kontroldarbiem. Es nevarēju sēdēt mājās, jo man nebija temperatūras, un māte sūtīja mani skolu... Būtībā pirmdiena, otrdiena un trešdiena bija dienas, kas man saplūda vienā.

Ceturtdiena bija diena,kad notika kaut kas labs - manas pirts jaunā krāsns tika atvesta un visu atlikušo dienu biju pacilātā nskaņojumā.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un nu par manu piektdienu - desmitajiem šodien ir Aristoteļasvētku noslēgums. Visi tie lielie pārbaudījumi, un vakarā disene ar afterīti visiem vidusskolniekiem - EPIC ballīte...

Uz kuru es neieradīšos - šis rīts man sagādāja 2 pārsteigumus - 1) es jūtos lieliski un esmu uzveicis vīrusu, kas mani mocīja visu nedēļu.

2) šorīt atklāju, ka kaut kādā nezināmā veidā esmu noķēris konjuktivītu...

Tātad man visa nedēļa ir SHIT un piektdiena man ir SHIT!!!!!

28 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

That makes two of us.

3 0 atbildēt

Weird, daudzi šonedēļ ir saslimuši. Problēma - kakls, klepus... Hmmm...

Jauna vīrusu epidēmija?

3 0 atbildēt

Nu,sūdīgi tev

5 8 atbildēt