local-stats-pixel fb-conv-api

Maģistrija9

23 0

Brīdinājums!!! Šis var būt kā spoileris grāmatu sērijai Maģistrija!

Vakar pusdivpadsmitos naktī pabeidzu lasīt grāmatu sērijas ''Maģistrija'' pirmo daļu. Stāsts ir par pusaudzi Kolu, kurš uzsāk mācības burvju skolā Maģistrijā. Grāmatas beigās atklājas, ka Koluma Hanta dvēsele ir mirusi, un viņa ķermenī iemetinājies Kristiāns Medens, slavenais Ienaidnieks. Kols, parējiem, to protams nesaka, bet viņu nodarbina šī doma. Vēl jo vairāk- viņa draugs ir Radenis, kas spētu sakaut Medenu. Visi domā, ka ienaidnieks grasās uzbrukt, bet Kols ir stingri apņēmies to nedarīt.

Tā nu es gulēju un blenzu griestos. Es domāju: tas ir briesmīgi, ja kāds cits ir iebāzis tavā ķermenī savu dvēseli, bet tava ķermeņa dvēsele ir sasalusi un mirusi. Man pat izspruka dažas asaras.

Domāju ka izveidošu nelielas pārdomas arī par otro daļu, kuru šobrīd jau lasu. Es ļoti iesaku izlasīt Maģistriju, tā rosina uz pārdomām. Patiks tiem, kuri ar prieku lasa Hariju Poteru (Dž.K. Roulinga) un Nikolasa Flamela sēriju (Maikls Skots). Ļoti interesanta un viegli lasāma grāmata. Es dotu četras no piecām zvaigznēm. Manis ieteiktais vecums: 9+ Man īsti nepatīk, ka latviski ir iztulkotas tikai divas no piecām daļām. Pirmās daļas nosaukums ir ''Dzelzs pārbaudījums''.

23 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Izklausās pēc Harija Potera parodijas

6 1 atbildēt

Manuprāt, ļoti neveiksmīgi izvēlēta bilde, pēc nosaukuma nezinātāji nesapratīs, ka raksts ir par grāmatu. Pārdomā šo, ja taisīsi rakstam otro daļu.

5 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt