local-stats-pixel fb-conv-api

Lūpukrāsas Pavēlniece 70

Heyy! 7.daļa šeit, 6.- http://spoki.tvnet.lv/literatura/Lupukrasas-Pavelniece-6/682153

No sākuma visas meitenes aizgāja uz Sofijas guļamistabu, tajā atradās viena gulta Sofijai un pārējo daļu istabas tagad klāja matrači. Dina uzreiz ieņēma vietu blakus Sofijas gultai, jo gribēja būt viņai tuvumā. Tad nu Klēra ieņēma matraci, kas bija otrā pusē Sofijas gultai. Sofija kautkur bija aizgājusi un visas viņu gaidīja guļamistabā.

Sofija beidzot atgriezās guļamistabā un jautāja : ,, Dina, Klēra, ko jūs darat tajā stūrī?"

,, Pidžammu ballītē es nekad neguļu savā gultā, es guļu uz matrača, tas ir daudz jautrāk!"

Tā nu beigās sanāca, ka Sofijai blakus bija Leontīne un Dinai ar Klēru nācās ieņemt citas vietas.

Sofija teica: ,, Tagad mēs varētu iet cept keksus, man viss nepieciešamais ir nopirkts!"

Visas meitenes sekoja Sofijai uz viņas lielo virtuvi. Tajā bija cepeškrāsns, mikroviļņu krāsns un Leontīne ieraugot ledusautomātu skaļi iespurdzās, viņa zināji, ka tādi ir, bet nekad nebija tos redzējusi.

Tā nu meitenes sāka cepšanas darbus. Dina pievienoja bļodā vajadzīgās sastāvdaļas un Leontīne visu samaisīja, tad Klēra atsevišķā bļodā samaisīja olas ar eļļu, pienu un vanilīnu. Kad mīkla bija gatava Sofija to iepildīja formiņās un lika cepties.

Tā nu kādas 25 minūtes meitenes virtuvē jauki čaloja gaidīdamas keksiņus. Beidzot tie bija gatavi! Tie iznāca ļoti gardi un visas četras meitenes apēda tos, tā, ka pāri nekas nepalika.

Pulkstens jau rādīja, ka ir 19.00. Mājās atgriezās Sofijas mamma un tētis, mamma jautāja: ,, Nu, kā jums šeit iet? Nevajag palīdzēt?"

,,Nē mammu, viss ir kārtībā!"

Vecāki aizgāja prom uz savu istabu. Viņi lieliski saprata, ka nevajag iejaukties meiteņu ballītē un ļāva viņām savu vaļu.

,, Varbūt mēs varētu iet uz tavu istabu, Sofij un tur stāstīt spoku stāstus?!", ieteicās Dina. ,,Man liekas, ka spoku stāstiem vēl ir par agru, taču mēs varētu spēlēt patiesību vai risku, vai vienkārši runāties."

Visas meitenes bija Sofijas guļamistabā. Viņas sāka spēli, Sofija grieza. Sofijai bija jājautā Klērai.

,, Patiesība vai risks?" , Klēra jautāja.

Hmmm.... Klērai bija grūti izlemt, taču viņa domāja, ka drošāk būtu izvēlēties patiesību.

Sofija, Dina un Leontīne savā starpā haotiski sačukstējās. Klēra tikai mierīgi gaidīja.

,, Varbūt jautā kaut ko par to, vai viņa vēl jūtas, kā valdniece mūsu klasē?" , Leontīne ierosināja. ,, Nē, Leontīn, tā nav, mēs viņu apvainotu, ja to jautātu!", atbildēja Dina. ,, Es zinu, zinu, zinu!!!! ", Sofija iekliedzās.'

Klēra pasmējās. Bija tik interesanti vērot , kā meitenes savā starpā sačukstas, taču viņai radās nelāgas aizdomas, par ko viņai varētu jautāt.....

,, Nu?", Dina nevarēja sagaidīt, kad Sofija izteiksies." Sofija lēnām, klusi, klusi, vārdu pa vārdam stāstīja draudzenēm: ,, Vai esat pamanījušas, ka Klērai ir kaut kas ar Edvīnu?? Un vai jūs atceraties to reizi, kad viņš jautāja mums, vai mēs zinām, kur atrodas Klēras māja?? Vai jums pielec?? Es jautāšu, vai viņai patīk Edvīns!!"

Dinai un Leontīnei ļoti patika šis jautājums.

Tad nu Sofija sāka jautāt : ,, Klēra, mans patiesības jautājums ir tāds: vai tev patīk Edvīns?"

Klusums.

64 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000