local-stats-pixel fb-conv-api

Love the brightest (1)0

24 0

Šodien ar Nadiju dosimies uz baļļuku. Nadija ir mana pati labākā draudzene, kuru pazīstu kopš bērnības. Mēs gājām vienā bērnudārzā, kā arī tagad ejam vienā skolā un mācamies vienā klasē. Ballīti rīkoja Rihards. Tā kā tagad ir ziemas brīvlaiks, viņa vecāki ir aizbraukuši pie saviem vecākiem, tāpēc Rihards ir palicis viens, kopā ar savu brāli. Viņš bija uzaicinājis gandrīz visu klasi un vēl arī uzaicināja visus savus draugus un sporta komandas biedrus. Ar Nadiju prātojām, vai iet, vai arī neiet.

“Domāju, būs forši… Ēdiens, dejas, izklaide, kā arī būs daudz cilvēku. Varēsim iepazīt daudz jaunu cilvēku! Ko saki?” Nadija ievaicājās.

“Jā, varētu aiziet! Bet nedaudz uztraucos, jo tur taču būs ļoti daudz nepazīstamu cilvēku. Kautrīga, tāda es esmu.” es iesmējos.

“Nekas, es arī esmu kautrīga. Noteikti Rihards mūs iepazīstinās ar cilvēkiem.” viņa prātoja. “Un jā, mēs taču nebūsim vienas pašas! Tur taču būs arī mūsu klase un varbūt kādi pazīstamie cilvēki.”

Es piekritu un nolēmām abas sagatavoties. Vispirms mēs ieskrējām veikalā, pārdomājām par izskatu, par drēbēm. Es prātoju, ko es varētu uzvilkt… Man jābūt ideālai šovakar. Es apģērba nodaļā meklēju kaut kādu sev piemērotu kleitu, kas man varētu patikt. Diemžēl, mājās man nebija nekāda smuka kleita, kuru varētu uzvilkt uz balli. Izstaigāju gandrīz visu veikalu, un beidzot atradu sev kāroto kleitiņu. Gāju piemērīt.

“Wow! Ņem tik ciet. Šī kleita tev ļoti piestāv!” Nadija ierosināja.

Pie reizes paņēmu kādu aksesuāru, lai piedotu manam tērpam odziņu. Nadija sev nopirka jaunus auskarus, kā arī nelielu rokassomiņu, kura man arī ļoti iepatikās, bet nenopirku to, jo tad nebūtu feini, ka abas ietu ar vienādām rokassomiņām uz balli. Kleita viņai jau mājās bija, tādēļ viņai nācās stundu gaidīt mani, kamēr es sameklēšu sev piemērotako kleitu.

Nu ko, pirkums jau gatavs. Atlika vēl apskatīties apavus un viss. Es sev nopirku melnas augstpapēžu kurpes, Nadija sev nopirka līdzīgas, arī melnas, ar bantītēm. Pēc tam devāmies abas pie manīm un sākām gatavoties. Vēl nedaudz paekperimentējām ar frizūrām, kā arī apskatījāmies internetā dažus make up paraudziņus. Nadija ies uz balli ar izlaistiem matiem, un es arī, tikai man būs nedaudz jāiztaisno, jo man pārsvarā ir nedaudz lokaini mati. Atradām internetā piemērotākos make up un sākām krāsot vienu otru. Iznāca lieliski. Cerams nepārcentāmies un neko nepārspīlējām, ļoti ceru. Uh, un tagad ir jāvelk kleitas. Paskatījāmies pulkstenī, ka mums vēl ir atlikušas 40 minūtes. Nedaudz jāpasteidzās…

“Nu ko, esam gatavas.” es pateicu, paņēmu somiņu, aizslēdzu dzīvokli un abas devāmies uz ballīti.

Vēlos iepazīt jaunus cilvēkus, kā arī iepazīt kādu jauku puisi. Jau ilgu laiku, esmu brīva. Cerams viss izdosies!

24 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000