local-stats-pixel fb-conv-api

Lasāmvielas druska meitenēm8

Formas ne vienmēr atbilst saturam..jo fiziskais un garīgais skaistums ne vienmēr apvienojas vienā cilvēkā.

Jauni būdami pirmajā vietā noliek tieši un vienīgi to fizisko..,par garīgo skaistumu nāk apjausma stipri vēlāk..bieži vien tad, kad ir jau izdarīta izvēle un nu ir redzamas sekas...

precīzāk izjūtamas uz savas ādas...

Par vīriešiem..tas var būt fiziski pievilcīgs, īsta sabiedrības dvēsele..bet kad tikai tu un viņš plus ikdiena..gluži kā skabarga pēcpusē..nekas patīkams, ko ilgāk būtu vērts paciest...tiem ir tendence uz jaunām mantām..jo drīz tu jau būsi nolietota..

Par sievietēm....tās var būt ļoti skaistas..īsta reklāma tavam ego., bet kad būs runa par pusdienām ar vecākiem būsi panikā, jo tavs zelta gabaliņš nav nez cik gudrāks par jaunu gumijnieku pāri .

.kaut gan tie uz vecumu nemēdz kļūt inteliģentāki....

tad arī vēl tas, ka sāksi just, ka nu pat sāk svilpot vējš kabatā...bet mode iet uz priekšu un būs vajadzīgs jauns ķūnings.

Tāpēc lai izvairītos no šiem nepatīkamajiem variantiem...izvēlies ar sirdi un tad pielieto prātu, lai iepazītu šo cilvēku vismaz tik daudz., lai saprastu ...kas ir kas..

un ja būs kaut nedaudz , kaut kripatiņa siltu patīkamu izjūtu, neatkarīgi no tā, kāds ārā gada laiks..un sapratīsi, ka ar šo cilvēku ir tik viegli un labi...dod laiku, nepaliec, bet arī neaizmūc..laiks noliek visu savās vietās...

Tāpēc jums šoreiz pedāvāšu nedaudz par vīriešu tipiem...nedaudz no psihaloģiskās puses....

I tips. H — superaktīvais ( holēriķis )

Tas ir vīrietis ar paaugstinātu uzbudināmību, viņš ir ļoti nelīdzsvarots. Viņš ķeras klāt jebkuram darbam, un kādu laiku viņam viss iet „kā pa sviestu”, tad pavisam pēkšņi zaudē par to interesi. Viņš runā ļoti ātri, strauji žestikulē, mēdz ļoti ātri palikt dusmīgs, dažreiz ir pat agresīvs. Šodien viņš ir ļoti jauks pret Tevi, bet rīt jau var izrādīt lielu antipātiju. Viņam var rasties straujas uzvedības izmaiņas, bet neveiksmju gadījumā viņš kļūst ļoti dusmīgs un neciešams. Tai pat laikā viņam ir liels gribasspēks, tāpēc viņš var daudz ko sasniegt.

Tomēr viņš nevar ilgi darīt vienu un to pašu, viņu nomāc vienveidība, viņam visu laiku nepieciešamas pārmaiņas. Tas attiecas ne tikai ar darbu, bet arī uz attiecībām ar sievietēm. Viņš ir ļoti aktīvs un impulsīvs vīrietis. Viņš rada vieglprātīga, nepraktiska cilvēka iespaidu, kas nespēj reāli novērtēt situāciju. Viņam ir ļoti daudz ideju, tāpēc viņš parasti lieki nedomājot un neanalizējot, uzreiz cenšas to visu realizēt dzīvē, bet reti noved visu līdz galam un viegli var pamest to, kas viņu vēl tikko kā interesēja, nemaz neatskatoties atpakaļ.

Šis cilvēks brīvi rīkojas ar savējo un citu cilvēku laiku, tāpēc ir labi, ja viņš ir izvēlējies radošu profesiju (mākslinieks, dziedātājs). Labā rakstura īpašība – māka iedvesmot citus cilvēkus. Bieži vien šim cilvēkam piemīt laba intuīcija. Atbalsta dzīvē tikai to, kas to paātrinās un dažādos. Parasti viņš ir hiperseksuāls, tāpēc viņš bieži maina sievietes. Viņam nepatīk kāds konkrēts sievietes tips.

Viņš precas 2-3 reizes, vienmēr neveiksmīgi. Viņš var sadzīvot ar sievieti, kura „caur pirkstiem” skatās uz viņa neskaitāmajām mīlas dēkām un spēj aktīvi palīdzēt iemiesot dzīvē viņa idejas, neatgādinot par iepriekšējām neveiksmēm.



II tips. S – līdzsvarotais ( sangviniķis )

Šis vīrietis ir tik pat aktīvs un kustīgs kā pirmais tips, tomēr viņš ir stabilāks, mazāk pakļauts garastāvokļu maiņai, nekrīt galējībās un viegli pārcieš neveiksmes. Viņš ir draudzīgs, sabiedrisks, ar viņu viegli izveidot kontaktu, viņam ir ļoti plašs paziņu un draugu loks. Tieši tādi vīrieši kļūst par supervaroņiem, viņu ceļš veiksmīgas karjeras izveidē nav pārlieku ilgs, viņš gūst galvu reibinošus panākumus. Sievietes dievina šāda tipa vīriešus, tāpēc viņam līdzās ir ļoti viegli un droši.

Viņam ir daudz sieviešu, viņš parasti ļoti ilgi izvēlas, parasti apprecas veiksmīgi, tomēr tas netraucē viņam uzturēt attiecības ar mīļāko.

Pēc rakstura – reālists, dzīvo tagadnē un aktīvi rūpējas par savu nākotni. Viņš ir spējīgs ātri pieņemt lēmumus un viegli izkļūst no bezizejas situācijām. Ar tādu vīrieti var sadzīvot jebkura sieviete, tomēr viņam patīk līdzsvarotas, pat nedaudz lēnīgas sievietes. Savukārt par mīļāko viņš izvēlas dzīvespriecīgu un aktīvu sievieti, kura neanalizē viņa uzvedību un negaida no viņa nekādus nopietnus lēmumus.

III tips. F – lēnīgais ( flegmātiķis )

Šis vīrietis ir mierīgs, līdzsvarots, pat nedaudz lēnīgs. Viņš rada drošības un stabilitātes sajūtu. Šis cilvēks pieņem lēmumu nesteidzīgi, bet tikai pēc tam, kad ir kārtīgi visu apdomājis un izsvēris. Visbiežāk viņš nav līderis, bet labs, pat lielisks izpildītājs. Šādu vīrieti bieži vien uzskata par neievainojamu, kaut gan tā nav taisnība. Tomēr viņš tik tiešām spēj lieliski savaldīt savas emocijas un nereaģē uz citu cilvēku emocijām. Šis vīrietis ir ļoti pārliecināts par sevi, strādīgs, var izveidot veiksmīgu karjeru. Viņam piemīt analītiska domāšana. Šķietošā vienaldzība ir tikai pašapmāns, jo viņam patīk visu sistematizēt, plānot, prognozēt.

Viņš runā lēni, rūpīgi pirms tam visu kārtīgi apdomājot, tāpēc visam, ko viņš saka, ir liela nozīme. Tur, kur nekavējoties jārīkojas, viņš mazliet vilcinās, toties, ja viņa rīcībā ir laiks, tad viņš lieliskāk par citiem tiek galā kritiskās situācijās. Šāda tipa vīrieši dažreiz mēdz būt īgni, sarežģīti, ietiepīgi, viņiem patīk iestāties par saviem principiem. Flegmātiķis gandrīz nekad agri neprecas. Viņš ilgi vēro sievietes, lieliski orientējas viņu raksturos, bet apprecas vienmēr ļoti negaidīti priekš visiem. Visiem, tikai ne viņam.

Sievieti viņš parasti izvēlas vienu reizi un uz visu mūžu. Ģimenes dzīvē ir stabils, par viņiem mēdz teikt: aiz viņa kā „aiz akmens sienas”. Parasti viņš nepiekopj sānsoļus, kaut gan vienmēr ir seksuāli aktīvs līdz sirmam vecumam. Ar viņu var sadzīvot jebkura sieviete. Tomēr, ja viņa ir ļoti aktīva, nelīdzsvarota, tad viņu varētu kaitināt šī vīrieša pārlieku lielais miers un lēnīgums.

IV tips. M – jutīgais ( melanholiķis )

Šis vīrietis rada maiga un viegli ievainojama cilvēka iespaidu. Dzīves grūtības izraisa bailes un depresiju. Viņam ir grūti kontaktēties ar cilvēkiem, jo viņš ir ļoti kautrīgs. Ārēji viņš tik pat kā neizrāda savas jūtas. Lēmumus pieņem ļoti ilgi un ar lielām grūtībām. Viņš nekad nav līderis. Viņam patīk vientulība, tāpēc izvēlas specialitātes, kur nav aktīvi jākontaktējas ar cilvēkiem.

Viņam bieži vien uznāk grūtsirdība, mīl atcerēties pagātni, ir ļoti konservatīvs. Karjeru var izveidot tikai tajā gadījumā, ja ir īsts ģēnijs. Rūpīgi izvairās no sievietēm, kaut gan iekšēji cieš no vientulības. Šādu vīrieti parasti izvēlas izlēmīga un enerģiska sieviete, kas visu izlems viņa vietā. Viņš visu laiku cietīs no nepilnvērtības kompleksa, bet dzīvot spēs tikai ar tādu sievieti.


4 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://es un nets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

ak kungs... kādi slimi suņa murgi. dzēs ārā, nenobriedušiem prātiem vēl tikai šito trūka salasīties...

0 1 atbildēt