local-stats-pixel

Kaislību Jūra . ( 19.Nodaļa.)0

Šī tomēr nebūs pēdēja nodaļa , stabili būs vēl kādas 1-3 Nodaļas ( Ne vairāk ) Es tā arī sāku domāt , ka pēc šī varbūt uzrakstišu ko jaunu?

Piemodos no Emīlijas un Justina skaļajiem smiekliem , kas jau bija ļoti labi dzirdami pat manā istabā , pēc tā spriežot šķiet , ka viņiem abiem gāja ļoti jautri .

Ja jau reiz Es biju piemodusies , tad nolēmu , ka vairs nav vērts iet gulēt no jauna , tāpēc slējos vien no gultas aukšā un gāju pie sava skapja , lai piemeklēt kaut ko , kas man patiktu un es to tiešām varētu uzvilkt .

Visbeidzot Es atradu zilu džinsu bikses , ar tādiem speciāli izgrieztiem robiem , jo tādas pašlaik bija modē , un pie džinsenēm piemeklēju zaļu maiciņu uz kuras rakstīts ,,PARIS`` , tā kā jutu , ka Man būs auksts , aši uzmetu pa virsu dzeltenu jaku , kājās uzvilku savs jaunās ,,Nike`` kedas .

Man bija arī ,,converse`` kedas , bet tās nolēmu , ka vilkšu citreiz , kad ar drēbēm visu biju nokārtojusi un saģērbusies , tad aši piegāju pie spoguļa , jo manuprāt izskatijos vienkārši briesmīgi - mati izspūruši , viss make up nogājis un jau it ipaši nagu laka , kas bija uz maniem nagiem jau pa pusei nogājusi , pa pusei vēl palikusi .

Tas viss tiešām izskatijās vienkārši briesmīgi , protams nav jau brīnums kā nekā es tiko tikai piecēlos .

Aši saķemmējos , uzliku make up , nepārspīlējot un kā arī uzkrāsoju pa jaunu nagus, un tad vēlreiz paskatījos spogulī , nu jau izskatījos labāk , daudz labāk ,augstrprātīgi sakot , biju īsta dāma!

Bija jau pagājis kāds laiciņš , kopš Es sataisijos , bet vēljoprojām , Es dzirdēju Emīlijas un Justina smieklus , viņiem tiešām laikam gāja tik ļoti jautri , ka tas mani tiešām ieinteresēja un Es nolēmu, ka aiziešu pie viņiem un apskatīšos , ko viņi abi tur tieši dara .

Kā nolēmu , tā arī darīju .

Es iegāju Emīlijas un Justina istabā un es tur ieraudzīju Mazu kaķēnu , apaļu pūkainu kamolīti , mazais kaķēns izskatijās ļoti mīļs , un atraktīvs .

Uz tādu mazu brīnumiņu , tiešām prieks vai skatīties .

73 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000