local-stats-pixel fb-conv-api

Kad viss ir pateikts (28)0

-Kā tad, darīt man nav ko- klusi pie sevis nodomāju.Man piektdien ir sarunāt iet uz kino ar puišiem un Kristiju. Noskanēja zvans un klasē eleganti un cēli iesoļoja Mis.Burkas skolotāja.Visi iesmējās par viņas jauno frizūru.Īstenībā viņa tās mainīja katru mēnesi. Šoreiz viņai bija rudi uz augšu sakasīti mati, kaut gan daudzi domā ka viņa nēsā parūkas.

-Sēdieties-viņa savā spalgajā balstiņā noteica.Visu stundu pildījām grupu darbu un daudz rakstījām.

Tālākās stundas pagāja diez gan ātri un mēs beidzot varējām doties mājās.Pie garderobes vēl uzdziedājām un tad devāmies pa mājām.Es gāju kopā ar Kristiju.Tagad es viņu iepazīstu kā citu cilvēku.

-Man laikam patīk Harijs-viņa sarunas vidū klusi ierunājās.

-Uz priekšu-uzsmaidīju un turpināju-Varu iedot tev viņa numuru-

-Jā!-viņa iekliedzās un aši pielika roku priekšā mutei.Iedevu viņai numuru un atvadījos.Nometu jaku uz grīdas un tur pat arī nometu kedas.Patrīcijas istabā skanēja metāls un rībēja viss dzīvoklis.Vēlējos iet pagulēt, bet sapratu,ka nesanāks.

-Varbūt var klusāk?-centos pārkliegt mūziku un neskatīties viņam acīs. Džošs pagrieza mūziku vēl skaļāk.

-Kaut ko teici?-viņš iesmējās un turpināja ārdīties.

-Pagriez klusāk!-pietuvojos viņam pa solīti tuvāk un centos pakliegt.Protams viņš mūziku pagrieza. vēl skaļāk.

-Es tā labi nesadzirdēju-Džošs pieliecās man tuvāk un smējās.Biju gatava sašķaidīt viņa seju simts mazo gabaliņos.

-Ej pie velna- uzkliedzu viņam un gāju uz savu istabu.No istabas stūra paķēru lielo sporta somu un sāku krāmēt mantas tajā.No skapja izņēmu pilnībā visas drēbes, jo kā saka ja ko atstāj tad uz atgriešanos.Es šeit atgriezīšos tikai tad, kad atbrauks Patrīcija.Paņēmu visu ,kas bija paņemams un devos prom.

-Adios bitchachos-aizveros aiz sevis durvis nokliedzu.Ātri metos lejā pa kāpnēm jo man pakaļ skrēja Džošs. Nu ,idiots, nu.Ar lielajām somām bija ļoti grūti paskriet tādēļ es noķēru pirmo taksometru un lecu iekša. Džošs centās atvērt taksometra durvis, bet es uzsaucu šoferim- Brauc,brauc,brauc!-

Džošs palika stāvam ,bet mēs aizbraucām.Nosaucu adresi un iedevu naudu iepriekš. Atvēru logu un ieelpoju svaigo pavasara gaisu.Šodien ir trīspadsmitais aprīllis. Drīz jau maijs un es būšu brīva.Varešu doties kur gribu, jebkur.Varbūt es aizbraucu uz neatgriešanos? epazīšanās ar Džošu bija liela kļūda, ļoti liela kļūda...

104 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000