local-stats-pixel fb-conv-api

Kā neiekulties nopietnās attiecībās2

51 0

Tagad jau atkal esam visi smuki iesēdināti mājsēdē. Bet, skatoties atpakaļ uz relatīvi “normālo” vasaru, ir laiks atskatīties uz vasarā piedzīvoto.

Atceros, ka tieši vasaras sākumā, nosvinot labo laiku un iespēju apmeklēt bāra terases, satikāmies ar Dāvi uz aliņu un sākām pārrrunāt vasaras plānus. Runājām par iespējamajiem tusiņiem, jūrmalas apmeklējumiem un to, kā izbaudīsim to, ka abi esam brīvi puiši un iepazīsimies ar daudzām dažādām meitenēm. Blondas meitenes, brunetes, latvietes un krievietes, jaunākas un vecākas sievietes... Runājām, ka šajā vasarā jāizmēģina viss ko dzīve dos. Pacēlām glāzes uz tostu un apsolījāmies, ka, vienalga kas notiktu, mēs nedrīkstam iekulties nopietnās attiecībās līdz vasaras beigām, lai realizēto šos plānus. Tā nu saruna itkā pa jokam ievirzījās uz konkrētiem likumiem, kas jāievēro, lai neiekultos attiecībās. Nonācām pie vesela saraksta un vasaras gaitā, krājoties pieredzei, pievienojām vairākus papildus likumus. Tā nu es tagad jums varu prezentēt savu checklistu - “Kā neiekulties nopietnās attiecībās”. Ja, lasot, Tev ir labojumi un papildinājumi, lūdzu nodod tos man, šī tēma joprojām ir aktuāla!

1. Nepieļaut, ka manā dzīvoklī meitenes atstāj jebkādas savas mantas.

Es nezinu, vai ar nolūku, vai nejauši, bet esmu pamanījies, ka gandrīz vienmēr pēc kopējas nakts pavadīšanas, manās mājās paliek kaut kādi meiteņu sīkumi, un un nezinu kāpēc vienmer tas notiek tieši ar tām meitenēm, kas visvairak izrāda vēlmi pēc tam turpināt satikties. Jau sen esmu sapratis, ka meiteņu itkā haotiskā darbības ir dziļi pārdomātas un manipulatīvas. Ne tikai atstātā matu ķemme ir lielisks veids kā vēlāk uzprasīties uz vēlvienu tikšanos, tā arī kalpo kā teritorijas iezīmēšana. Ja kāda cita meitene ieraudzīs ķemmi ar sieviešu matiem manā dzīvoklī, viņa uzreiz zinās, ka šis puisis ir attiecībās. Jo ķemmes glabāšana drauga dzīvoklī ir liels solis. Vēl iepriekšējā dzīvoklī man bija gadījums, kad meitene sāka mani izprašņāt par tiem vates plāksnītēm ar kuriem sievietes noņem kosmētiku, ko vannas istabā bija atstājusi kāda cita vienas nakts draudzene. Tāpēc, pēdējos mēnešos, kad kāda dāma paliek pie manis pa nakti, es no rīta salasu pa māju visas viņas atstātās matu gumijas, ķemmes, kosmētikas noņēmējus utt, un salieku tos atpakaļ viņas somiņā.

2. Atsakos tikties vietās un pasākumos, kur piedalās meitenes ģimene.

Šim punktam vajadzētu būt pašsaprotamam. Es izvairos no jebkādas iespējas satikt meitenes vecākus, radus, brāļus vai māsas. Skaidrs, ka pēc viena nakts sakara neiešu iepazīties ar mammu un tēti un stāstīšu stāstu, kā Andrejostas Kvartāla ballītē viņu meita sadzērās un aizbrauca mājās ar svešinieku. Bet bieži meitenes sāk aicināt uz pasākumiem kā dārza pasēdēšanas, dzimšanas dienas, branči, kur iespējams ir kāds no viņas radiem. Šajos gadījumos vienmēr izprašņāju precīzu viesu sarakstu un atsaku pilnīgi visur, kur iesaistīts kāds rads vai ģimenes draugs. Man pilnībā pietika ar vienu gadījumu, kad biju aizbraucis uz dārza ballīti, sabučoju nesen iepazīto meiteni un pēkšņi pamanīju, ka blakus stāvēja meitenes vecāki. Lai situācija paliktu vēl trakāka, meiteni tajā brīdī pasauca uz virtuvi citi viesi, un es paliku dārza vidu stāvam blakus meitenes mammai un viņa sāka mani izjautāt cik ilgi jau tiekamies un kādi esot mani nākotnes plāni. Paldies augstākiem spēkiem, ka situācija drīz atirisinājās, vecāki pēc mirkļa aizbrauca mājās un kā atvainošanos par visu, mums bija lielisks sekss tajā vakarā viņu ģimenes mājas vannas istabā, kamēr blakus ballīte vēl ritēja pilnā sparā. Protams, pēc tam es ar šo meiteni vairs netikos.

3. Uzturēt alternatīvu mobilā telefona numuru.

Par šo es jau biju domājis sen, un šovasar pirmo reizi to izmēģināju. Iegādājos Zelta Zivtiņas numuru, un lietoju to savā vecajā telefonā. Šo telefona numuru es dodu meitenēm ar kurām iepazīstos ballītēs (un arī citiem cilvēkiem, kurus neesmu pārliecināts, ka gribēšu redzēt atkārtoti). Pēc ballītēm vai vienas nakts sakariem es ļauju telefonam vibrēt no meiteņu zvaniem un ziņām. Ja gribu šo meiteni satikties vēlreiz, tad atbildu un flirtēju, bet ja nē, tad ignorēju ziņas. Šo telefonu es turu mājās un tikai reizēs, kad dodos tusēt, ņemu to līdzi. No sākuma es to atstāju mājās visu laiku, bet vienā pasākumā iepazinos ar meiteni, un kad paprasīju viņas telefona numuru pierakstīju to savā ikdienas telefonā, un kad viņa palūdza, lai uzpīkstinu viņai, biju sprukās, jo nu biju spiests pīkstināt no sava ikdienas numura. Tā es sāku nēsāt alternatīvo telefonu uz ballītēm līdzi. Drošības pēc viņam ir uzlikts 8 ciparu drošības kods.

Tas telefons ir pilns ar tādiem kontaktu vārdiem kā: “Arta. Blondīne. Mārupes ballīte”; “Linda. Cuba cafe. Traka”; “Marta. Pamodāmies kopā pēc Piena” utt.

4. Izdomāt stāstu par ilgu komandējumu.

Nevar teikt, ka šo es piekopu baigi regulāri, bet eksperimenta un interesantas pieredzes pēc, divas reizes es izdomāju pasaciņu par to, ka šīs ir pēdējās manas dienas Latvijā pirms ilga un gara darba ceļojuma. Vienā reizē es devos jūrā uz septiņiem mēnešiem strādāt uz tirdzniecības kuģa, jo mācos par kapteiņa palīgu. Otrajā reizē es izdomāju pavisam sierainu stāstu, ka jau pēc nedēļas es ceļoju uz Dienvidameriku piedalīties brīvprātīgo darbā. Es pats baigi nelepojos ar šiem meliem, bet man likās interesanti kā meitenes uz tādām pasaciņām reaģēs. Abas reizes iznāca ļoti interesanta saruna. Es šķitu viņām tāds noslēpumains uz piedzīvojumiem kārs avantūrists, un viena no šīm sarunām arī noveda mani pie vienas nakts sakara, tā ka varētu teikt, ka veiksmes koeficients šai taktikai ir 50%. Bet vispār, es sapratu, ka man īpaši nepatīk tik atklāti melot. Šīs pasaciņas izdomāju tikai tāpēc, lai eksperimentētu. Pirmkārt, dažreiz paliek garlaicīgi vislaik atbildēt vienu un to pašu uz mūžīgo jautājumu “ar ko tu nodarbojies”. Otrkārt, stāstot, ka esmu tēls, kas no meitenes dzīves pēc pāris dienām puzudīs, ļauj viņai atstābt un skatīties uz mani tikai kā potenciāli īslaicīgu sakaru. Un ticiet man, vienu reizi tas kardināli mainīja itkā ļoti atturīgas meitenes uzvadību.

5. SOS zvans no drauga, par neatliekamu situāciju.

Ar Dāvi mums ir kopēja vienošanās, ka pēc konkrēta signāla mēs viens otru izglābsim no jebkādas situācijas ar zvanu par neatliekamu situāciju, kuru jārisina tieši tagad. Kā tas darbojās? Lūk, gadījums: Pēc vienas augusta ballītes Piena kvartālā pamodos pie meitenes mājās - tādā kārtīgā Latvijas studentu komunāļņikā. Viņa to dzīvokli dalīja ar 6 citiem cilvēkiem, kas dzīvoja pārējās 4 istabās. Man bija baigās paģiras, un galva plīsa pušu, kamēr meitene rūpīgi virtuvē gatavoja brokastis un kafiju. Es nevēlējos palikt tur kopā ar visiem pārējiem studentiem kas arī virtuvē kaut ko šiverējās. Aizsūtīju Dāvim ziņu: “SOS 10min”. Iepriekš bijām sarunājuši, ka ja viens no mums saņem ziņu “SOS” tas nozīmē, ka otram ir jāzvana ar kādu izdomātu stāstu lai dabūtu otru ārā no situācijas kurā tas atrodas. Bija jārunā ļoti pārliecinoši, jo iespējams kāds blakus var dzirdēt šo sarunu. “10min” norādīja uz laiku, pēc cik ilga brīža ir jāzvana. Tā Dāvis pēc 10 minūtēm atzvanīja, ar pasaciņu par to, kā viņš netiek iekšā birojā, kurā ir ļoti svarīgi dokumenti kurus viņam vajag tagad, un tikai man ir atslēga, tāpēc man nekavējoties jābrauc ar atslēgu uz biroju.

6. Piecu randiņu likums.

Netikties ar nevienu meiteni biežāk kā 5 reizes. Neatkarīgi no panākumiem gultā, vai to, cik forši mēs kopā pavadām laiku, šovasar biju nolēmis ievērot šo piecu randiņu likumu. Man bija arī otrs, apakš noteikums šim punktam: seksam ir jānotiek vismaz trešajā tikšanās reizē. Bet ar to izrādījās iet pat labāk, nekā bija cerēts, un gandrīz visi mani erotiskie piedzīvojumi šajā vasarā notika jau otrajā vai pat pirmajā tikšanās reizē.

Bet kā ir ar mani un Alisi - lasi turpinājumā https://mistersx.com/ka-neiekulties-nopietnas-attiecibas/?utm_source=spoki&utm_medium=post

 
51 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Kad biju jaunāks tad tieši tā arī dariju. Un bija baigi labi 👍

3 0 atbildēt

Tavi meli ir kā banāni, lielos, dzeltenos ķekaros.

Vispār diezgan tramīgs pasākums izklausās. 😁

1 0 atbildēt