local-stats-pixel fb-conv-api

Jasmīna #162

67 0

Hey hey hey. ;33 Kārtēja Jasmīnas daļa.
emotion

Nedēļa pagāja diezgan ātri.Bija pienācis ceturtdienas vakars.Saliku savas mantas somā.Uzvilku puķainus šortiņus un violetu maiciņu.Kājās uzvilku zilas iešļūcenes.Uz rokas uzliku lielu pulksteni.Paņēmu somu un devos pie vecākiem,lai atvadītos.

-Jasmīniņ,mīļo meitiņ,ciemojies vēl.- mamma bēdīgi noteica.

-Protams,mīļo mammucīti.Labi,man jādodas uz pieturu.- ātri noteicu,apskāvu abus vecākus un devos uz pieturu.

Autubusā nebija daudz cilvēku,jo bija vakars.Izkāptdama pilsētā devos uz veikalu nopirkt produktus.Kad visu sapirku devos mājās.Ienākot mājās viss liecināja par to,ka šeit ir manas mājas.Viss bardakā.Noliku maisiņus un somu,devos mājas kārtošanā.Diezgan ilgi kārtoju visu,nespēju iedomāties,ka šādā bardakā dzīvoju.Uztaisiju sev vakariņas un piesēdos pie datora.Iegāju dr.lv. Uzreiz saņēmu ziņu no Paula.

-Čau mīļum.Man tev ir piedāvājums.Rīt plkst. 19.00 pie manis būs vakariņas.Būs dažnedažādi mani draugi.-

-Čau.Kādi draugi?-

-Nu piemēram,Klāvs,Jānis,Ivo u.t.t-

-Skaidrs.-

-Tad tu būsi?-

-Nezinu,padomāšu.-

-Nu labi,bet ja ierodies,tad labāk uzvelc kādu kleitiņu.Bučas.-

Izgāju no čata.Labs piedāvājums puišiem visu paskaidrot.Paņēmu telefonu un piezvanīju Klāvam.

-Čau,Klāv,tu rīt būsi pie Paula uz vakariņām?- jautāju.

-Čau Jasmīn.Jā būšu,tu?- viņš ar interesi jautāja.

-Hmm,vēl padomāšu.Labi man jādodas,līdz rītdienai?!- mazliet iesmējos.

-Attttāā.- Klāvs noteica.

Nometu telefonu kaut kur ,izslēdzu datoru un aizgāju nomazgāt traukus.Kad biju pabeigusi devos gulēt.

Pamodos no saules stariem.Ienīdu šo sajūtu.Mazliet pavāļājos pa gultu.Vēlāk devos uztaisīt kafiju.Kad padzēru kafiju uztaisiju sev vieglus salātiņus.Visu dienu tā arī nosēdēju garlaikojoties un domājot normālu runu puišiem.Iegāju dušā.Iznākot no dušas smaržoju pēc zemenēm un jutos svaiga.Matus ieveidoju lokās.Devos pie skapja.Izdomāju,ka uzvilkšu koraļļu krāsas kleitiņu ar volāniem.Uzvilku bēšīgas augstpapēdenes.Devos pie sava kosmētikas skapīša.Uzkrāsoju skropstas,ēnas izvēlējos gaišas.Uzliku lūpu spīdumu,biju gatava.Lēnām devos uz Paula dzīvokli.Nonākot pie Paula dzīvokļa,ieelpoju un pieklauvēju.Durvis atvēra kaut kāda meitene.Viņa aicināja mani iekšā.Varēja redzēt ,kad visi viesi jau sēž pie galda un kaut ko apspriež.Visas vietas jau bija aizņemtas,izņemot vienu pie Paula.Pauls ar Klāvu sēdēja viens otram pretī.Nopūtos un devos pie visiem.Pie sevis nodomājot '' UN ŠOVS VAR SĀKTIES."

Ar kuru puisi,lai Jasmīna paliek kopā ? Tā ir jūsu izvēle,droši rakstiet man vēstulēs,ar kuru jūs gribētu redzēt Jasmīnu kopā. Bet tikkai vēstulēs.Gaidīšu.
emotion

67 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Jasminai japaliek ar kaimina Kollu

2 0 atbildēt