local-stats-pixel fb-conv-api

Iepazīsties, Alfons.24

128 14

Sveiki, sen nēesmu neko uzdrošinājies publicēt spokos, tāču šodien kko beidzot esmu uzmestarojis. :)

Viss beidzās tur, kur reiz tas ir sācies, ja tomēr tas beidzās, kkur citur, tātad nekas nav beidzies. Dzīve ir tik dramatiska, ka reizēm ir grūtī atrast ko pozitīvu tajā.. Lai izglābtu koku, ir jānosit bebrs, un kapēc Lienīte tik ļoti nevēlās ar manīm doties uz dejām?

Viss tas, un daudz kas cits nomācā kapraci Alfonu, kurš kārtejo reizi raka mūzības vārtus, kādam 2,4m x 2,6m mīlzigām čemodānam. rokoties zemē un uzduroties 3. frakcijas šķembai, Alfons ne tikai sāka psihot, un ar lapstu dauzīt zemi, ka aptaurets dzenis riesta laikā, bet mazliet sākā pozicionet savu dzivi.

Alfons nebija duraks, un par to liecināja viņa diploms, par sekmīgi pabeigtu 12. klasi. Viņš jutās nenovērtēts, viņam šķita, ka jebkurš darbs ir viņam radīts, un jebkura kucite vēlās ar viņu satikties. Viņš zinājā ko vēlās, bet vel nespeja apjaust kā to sasniegt, jo par miljonāru kļūt ir samērā sarežģiti. :) Alfons apcerēja ideju, par darba maiņu, jo kapu rakšana degredēja, un apslāpēja viņā ģenialitāti. Pēdējās nedēlas alfons darbā bija pat nomaktaks par līķiem, kurus apglabāja. Atceroties pagātni, kāpec Alfons sāka darboties sajā sfērā? Ilgaku laiku atpakaļ, Alfons vēlējās savā mūža izstrādāties pilnīgi visās professijās. viņs ir strādājos celtienībā, bruģēšana, racis kabeļus elektriķiem, racis tranšejas kaanalizācijai, un racis pamatus dzīvojamai majai. Alfons ir strādājis tik dažādus darbus, un tik dažādas profesijās, ka viņaprāt ja kādam pienāktoss gada balva, tad tā viennozīmīgi pienāktos viņam, jo viņs pat ir strādajis televizijas labā ierokot stiprinājumus kustigajām LNT filmēšanas stalažām. Un tagad jau ilgāku laiku, veselus 8 mēnešus Alfons rok kapus. pie visām savām likstām, viņš vaino darbu, meiteni viņš nevar dabūt, jo darbs aizņem viņa visu brīvo laiku, patstāvīgi uzsākt dzivi viņš nevar, jo darbs aizņem viņa visu brivo laiku, un turklāt ja jau tik maz laika pavada mājas, kāpec lai maksātu kkādu īri?

Piektdienas vakaros Alfons ar draugiem mēdz doties izklaidēties uz pilsētas klubiem, parasti dodoties uz franciem, vai pūlkvedi. Parasti viņš dzēra alu tik ilgi, lidz juta , ka TONUSS ir uzsists, un var doties koļīt kucites, alkohola ietekmē pat rukši un testoroplazmas atliekas līdzinās meitenem no ASV koleģfilmām.

Sasprindzinājis krušu muskuļus, ievilcis vēderu un seju saviebis, kā Elviss Preslijs, mazais Alfons dēvās uzbrukumā. <> viņs iebļāvās un ka ar karstu termoplastu aplieta zebiekste dēvās pie sava mērķa.

Alfons uzlūdza dejot meiteni, un klusībā cereja, ka viņa teiks, ka nevēlās dejot, tad Alfons varētu apsesties viņai blakus, un stāstit visadus pekstiņus no Ilustrētās zinātnes. Diemžēl meitene piekrita dejot, un Alfonam nkas neatlika, ka dejojot taisnoties, ka šīs nav dejošanai piemērotas kurpes, un vispār vakar esot tā saindējies ar meksikāņu ēdienu, ka kājas neklausa, un tapēc dejo viņš, ka kojots, kuru ik pa brīdim pasit ar strāvu. pēkšņi fonā sāk skanet lenā un romantiska dziesama "Lēkā, it kā grīīī-dāa , būtu karstā , ka-ka- kārstā... " viņš apķerot meiteni lēnam to noskūpstija, tas bija labakais dzives sasniegums Alfõna mužā, jo beidzot, kāda vinu bija no sirds iemīlējusi. Pēcāk, Alfons ar jauniegūto draudzeni, nolēma doties uz daudz mierīgaku vietu, un iedzert alu, viņi dēvās uz klubu " ezitis miglā" tā ir vieta, kur daudz tādu līdzīgo dodas, lai padzertu alu, un pakoļītu meitenes rindā uz tualeti. ieņēmuši vietu no bāra letes pa labi jaunieši sāka miļoties runāties, un protams nenormāli piepist seju ar alkoholu. Pec neilga laika, Alfons jau skupstīšanos pārmeta nākamajā līmeni, lēnām, un pa visam nesteidzīgi ar skūpstiem brauca pār kaklu, mazliet zemāk, un jau bija pie krūtīm. sakarā ar to, ka Alfons nezināja kas un kā darāms, viņš ar mēli centas izsprauktiescauri krūštura žogam, kā sikspārnis jumta spraugai , bet no malas tas izskatijās gluži tā pat, kā tad, kad suns nespej iebazt galvu burciņa, lai izlaizītu tai dibenu.

Tālāk, nekas neturpinājās, taču tas nebija iemesls, lai turpmākos 4 mēnešus Alfons darbā justos traucēts stāstot ar vien jaunus izdomātus atstāstus par to vakaru, kā viņām septiņam meitenes atsūkaja tualetē, vai ari to, kā moonsafari bārmene palūdza, lai viņu, paņem tur pat uz bara letes.. :)

TWITTER @donorvo

ASK.FM @Donorvo



128 14 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

1. ASV ir tādā bankrotā un parādā Ķīnai, ka viņi pad piepirstu burku nevarētu uzmest uz Rīgas pilsētas māju jumtiem, jo vnk. fiziski viņiem arābi degvielu nedod. Tiktu līdz kolkas ragam kur arī nokristu kā pīļu sūds. Viņi nevar pieņemt zaudējumu... CIk viņiem ir medaļu un cik Latviešiem. Kapeik pisējie tie amerikāņi.

23 1 atbildēt

Ak šausmas...cik zemu jākrīt ,lai šitā pateiktu? emotion

atradies spridzinātājs ....

Ja nemāk pieņemt zaudējumu tad nemāk...emotion

ko tad mums tagad darīt ar visiem ,kas mūs apsteiguši ? cmon emotion NOSISTIES?

9 2 atbildēt

Rakstīt joprojām neesi iemācījies..

6 0 atbildēt

1 bildee vnk psc.... Un tas tajaa bildee buus tas spridzinaataajs? Sleepjas aiz valsts reputaacijas -.-

6 1 atbildēt

Tavs dzīvesstāsts? :D

3 0 atbildēt

Labs emotion

2 0 atbildēt

silnkums lasīt, kgan varētu būt interesanti :P

2 0 atbildēt

Kāds tekstu arī izlasija, vai tikai to vienu beztēmas bildi apskatīja?

2 0 atbildēt

1. holy shit, shit tell a shity shit 

1 0 atbildēt

Well, what can I say... Life sucks and then you die! emotion

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Lai izglābtu koku, ir jānosit bebrs <<< kas notiek ? emotion 

0 0 atbildēt

Lasu šito un nesaprotu, ka esmu mājās, jo man gribas sulu

0 0 atbildēt

besij kad saka KUCĪTES,tik jobani izklausās

0 0 atbildēt

nu pēc lietotājvārda tam amerikāņu ģēnijam var spriest par viņa intelektuiālo līmeni. Don't lough at retards!  :D Nav ASV pasaules centrs. 

0 0 atbildēt

you need mecid help @donorvo

kucītes? just like your mother..

0 0 atbildēt