local-stats-pixel

Ielas galā [47]1

166 0

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-46/685265">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-46/685265

47

- Es esmu pārāk satraukta! – Dana bija nervoza, pat pārāk un neļāva frizierei uzsākt darbu, liekot mums smieties par to, viņa nespēja palikt mierā.

- Elpo, Dana, elpo. Tev nav par ko satraukties, viss ir sagatavots, izņemot tava frizūra, tāpēc nomierinies un ļauj cilvēkam darīt savu darbu. – es mierīgi teicu, liekot Danai nedaudz nomierināties un frizierīte varēja uzsākt savu darbu. – Starp citu, es gribēju atvainoties par vakardienas priekšnesumu, ko sarīkoja Lūkass un Kristiāns.

- Par to vari neuztraukties, bet es ceru, ka viņi kaut ko līdzīgu nesarīkos šodien. – Dana smaidīdama atbildēja un iedzēra malciņu no savas šampanieša glāzes.

- Lūkass apsolīja, ka tas neatkārtosies. – atteicu un paņēmu vienu vīnogu, kas atradas uz galda.

- Un Artūrs apsolījās pieskatīt, lai viņa lielais brālis neizdarītu muļķības. – Elīna man piebalsoja un turpināja krāsoties pie viena no spoguļiem.

- Arī Deniss, Andreja brālis, šodien uzņēmās pieskatīt Kristiānu, lai viņš nemeklētu problēmas. – Dana pieteica un friziere viņai aizrādīja, lai nekustās. – Deniss ir ugunsdzēsējs. Ja es nebūtu tik ļoti iemīlējusies Andrejā, tad noteikti censtos flirtēt ar Denisu, jo viņš ir izskatīgs. Žēl, ka jūs abas esat aizņemtas, būtu varējusi savest kopā un, ja viss norisinātos veiksmīgi, tad mēs būtu radinieces.

- Bet mēs jau esam dabūjušas savus prinčus un iespējams būsim radinieces. – Elīna iebilda un paskatījās uz mani pusi. – Ja vien tu neaizbēgsi, jo man jau vairs nav kur. – viņa norādīja uz savu nelielo vēderiņu, liekot man nedaudz aizdomāties vai manas attiecības ar Lūkasu būs pietiekami ilgas, lai Elīna varētu priecāties.

- Meitenes, pietiek runāt par nākotni, šobrīd domāsim par tagadni un, ka mana mazā meitiņa šodien precas. – Katrīna, Danas mamma, ienāca līgavas istabā ar jaunu šampanieša pudeli, kurai pirms brīža bija aizgājusi pakaļ. Viņa to atvēra un salēja mūsu glāzēs, arī frizierei, kura bija paņēmusi pārtraukumu, lai Dana varētu saskandināt glāzes.

- Par manu mazo princesīti. Lai tava laulība izdodas un tu vienmēr būtu laimīga un smaidīga. – Katrīna teica tostu un ar mīlestības pilnu skatienu raudzījās meitā. – Par tevi.

- Par Danu! – visas priecīgi saskandinājām un jau pēc mirkļa friziere turpināja taisīt Danas matus, bet mēs ar Katrīnu apspriedām jaunākās modes tendences un jaunumus personīgajā dzīvē, līdz mūs iztraucēja klauvējiens pie durvīm, pa kurām pēc aicinājuma ienāca Kristiāns.

- Atvainojiet par traucējumu. – viņš nedaudz kautrīgi teica un tad pievērsās man. – Leila, mēs varētu parunāt?

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-48/685868">http://spoki.tvnet.lv/literatura/Ielas-gala-48/685868

166 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

nākamooo!! :)

0 0 atbildēt