local-stats-pixel fb-conv-api

Hobiji Harija Potera pasaulē6

Īsts Harry Potter fans ir piereģistrējies Wizarding World. Es esmu un izvēlējos vienu rakstu par hobijiem iztulkoju un nedaudz palaboju. Tad nu lūdzu!

Gliemjraga klubs? Kalambols? Jauklodīšu klubs? Tusējaties bibliotēkā? Ko jūs darītu brīvajā laikā Cūkkārpā? Mēs esam izvirzījuši teoriju, kas būtu labākais jūsu personībai.

Ja jūs esat sportisks tips ... jūs spēlētu kalambolu

Cūkkārpā nav ne futbola, ne basketbola, ne tenisa... tas nav vajadzīgs, jo tajā ir kaut kas daudz labāks! Jā, maģiskais kalambols ir skolas lepnums - ikgadējais kalambola kauss ir liels piedāvājums gan skatītājiem, gan spēlētājiem. Tātad, ja jūs skolā vienmēr pievienojāties ārpusskolas sporta komandām un nevarētu sagaidīt pasaules cīņu - protams, jūs lidotu apkārt uz slotas, vai nu sitot āmurgalvu, vai ķerot sviedeni!

Vai arī - ja jums vienkārši patīk skatīties sporta veidu, nevis to spēlēt - varbūt jūsu hobijs varētu būt ... uzbūvēt milzu lauvu cepuri, lai atbalstītu jūsu komandu, piemēram, kā Lunai patīk darīt?

Ja esat pats sevi atzinis grāmatu tārps ... mēs jūs atrastu bibliotēkā

Vai atrodat garīgu radniecību ar Hermioni vai Skorpiju? Tad mēs uzreiz zinām, kur jūs atrastos Cūkkārpā: deguns dziļi lielā putekļainajā grāmatā bibliotēkā! Un taisnības labad jāsaka, ka Cūkkārpas bibliotēka patiešām izklausās aizraujoši (neatkarīgi no tā, cik daudz Rons Vīzlijs varētu nepiekrist) ar daudzām interesantām mācību grāmatām, kas ir jūsu rīcībā, sākot no burvju vēstures dziļākajām akām līdz aizraujošām tēmām, kas pilnas ar neskaidrajām burvestībām vai dziru receptēm. Vienkārši nepaņemiet to grāmatu, kas nejauši sāk kliegt, kad to atverat.

Ja jums patīk galda spēles ... jūs pievienotos Jauklodīšu klubam

Jūs, iespējams, nezināt par Jauklodīšu klubu - tas tiešām nav Cūkkārpas hobiju vispārizplatītākais, bet tas izklausās diezgan jautri, ja jums patīk kaut kas līdzīgs galdaspēlēm. Būdams vientiesis, jūs, visticamāk, tērējat savu laiku Monopolam vai Scrabble. Bet Cūkkārpas studentiem - viņiem ir Burvju šahs, sprāgstošās kārtis un Jauklodītes. Un kas attiecas uz Jauklodītēm? Nu, tas ir kā Jacks - izņemot to, ka akmeņi, ja jūs zaudējat, izsmidzina sejā nepatīkamu aerosolu. Skarbi.

Intresanti ir tā, ka Elīna Prince, Severusa Strupa mamma, savulaik bija Cūkkārpas Jauklodīšu kluba prezidente. Kauns, ka Strups neizraisīja tādu pašu interesi - tā vietā izvēlējās Tumšās Zintis.

Ja jūs esat popolārais bērns... mēs jūs atrastu Gliemjraga klubā

Burvju pasaule ir pilna ar izcilām raganām un burvjiem – un Gliemjraga klubs ir pirmais pakāpiens. Profesora Gliemjraga slepenā biedrība, kurā viņš galvenokārt aicina tikai cilvēkus, kuri viņu iespaido, tika atjaunota, atgriežoties Cūkkārpā Harija sestajā gadā. Protams, Izredzētais un Zēns kurš izdzīvoja Hariju, nekavējoties nonāca viesu sarakstā līdzās Kormakam Maklagenam un Blēzam Zabīni, kuriem abiem bija labi sakari vai bagāti ģimenes locekļi.

Bet, lai izsauktu ielūgumu, jums ne vienmēr bija vajadzīgs populārums - Hermione tika lūgta uz Gliemjraga klubu vienkārši par to, ka viņa bija izcila mācībās, un arī Džinnija Vīzlija tika izsaukta pēc pārsteidzošās Burvestību.

Tātad, ja jūs esat īpaši prasmīgs un dzīvojat kā slavenība vai kā labākais - vakariņas kopā ar Gliemjragu un viņa klubu varētu būt jūsu stilā.

Ja jūs esat dzīvnieku mīļotājs ... mēs jūs atrastu Hagrida būdā

Ja,jūs tāpat kā Čārlijs Vīzlijs izvēlētos burvju radību, nevis cilvēku kompāniju, mēs domājam, ka jūs baudīsit tasi milzu tējas Hagrida būdā, lai liktu pasaulei tiesības dzivniekiem. Lai gan Hagrida interese par burvju radībām vairāk virzījās uz nāvējošajiem (pretstatā mīļiem pūkainiem vienraģiem), mēs iedomājamies, ka viņš daudz iemācīs jums par fantastiskajiem dzīvniekiem, kas atrodami ap Cūkkārpas teritoriju. Varbūt viņš pat aizvedīs jūs ceļojumā uz Aizliegto mežu, lai izsekotu vienradzi. Vai arī, ja tas neizdodas tad apskatīt kentaurus. Tomēr visas burvju radības ir skaistas, vai ne?

Ja jūs esat mazliet nerātns ... mēs jūs atradīsim, ložņājot Cūkkārpā

"Studenti no gultas !!!" Labi, atzīsties. Vai jūs esat dumpīgais, kuram diemžēl ir alerģija pret noteikumu ievērošanu? Nu, tādā gadījumā Argus Filčs jums traucēs. Vai varbūt jūs esat vienkārši azartisks un ziņkārīgs - vienmēr tas, kurš pavadīs nakti visilgāk, nomodā vai vienmēr esat sajūsmā, meklējot dīvaināko vietu, ko vien iespējams gulēsanas laikā.

Lai būtu godīgi pret jums, Cūkkārpa ir viena no noslēpumainākajām un brīnišķīgākajām vietām, ar kuru sastopamies burvju pasaulē - un mēs īsti nevaram jums pārmest, ja vēlaties pēc tumsas iestāšanās papildus apskatīties. Ja tā, lūdzu, esiet piesardzīgs un, ja iespējams, atrodiet neredzamības apmetni un paķeriet Laupītāju karti. Nekad nevar zināt, ar kādiem pārsteigumiem var sastapties.

Ja vēlaties mācīties aizstāvēt sevi ... izmēģiniet Duelēšanas Clubu

Jūtaties mazliet neaizsargāts? Vai jums kāds krīt uz nerviem un nevarat no viņa tik vaļā? Tad, iespējams, pievienojieties profesoram Sirdsāķim un Strupam Duelēšanas Clubā, kur studenti apgūst visādus lāstus, un aizsardzības burvestības. Šeit Harijs iemācījās vienu no savām visaugstāk novērtētajām burvestībām – tukšrokdžimpiņ un kur Drako Malfojs iemācījās būt ... labi, nejaukāks nekā parasti. Bet, ja mēs spēlējam veselīgi, sportiski, mēs iedomājamies, ka draugu burvība starp biedriem ir laba, nevainīga izklaide.

Ja jūs esat noteikumu ievērotājs ... jūs būtu Cūkkārpas prefekts

Varbūt jums nav nepieciešama ārpusskolas nodarbība, jo esat pārāk aizņemts, skrienot pēc nerātniem studentiem? Jā, ja jūs esat klases gudrākais un pozitīvi nokārtojat O.W.L.s, mēs domājam, ka jūs izveidotu kārtīgu labu prefektu, piemēram, Hermioni, Sedriku vai Persiju. Būt prefektam tomēr nav tikai laba vannas istaba (mēs patiešām vēlamies izmēģināt šos krānus!), Bet gan par spilgta piemēra rādīšanu jaunākiem studentiem. Protams, Hermione ar to izcēlās, savukārt Rons bija mazliet maigāks.

Ja jūs vienkārši vēlaties, būt parasts, jūs vienkārši pakavējaties koplietošanas telpā

Tu zini ko? Varbūt jums nav vajadzīgs hobijs! Jūs Merlinas labā visu dienu esat mācībās un ārpus tām, apgūstot maģiju. Tu esi noguris! Iespējams, ka pēc ilgas dziru, burvju un aizsardzības pret tumšo mākslu dienas jūs vienkārši vēlaties pakārt savas mantijas un doties uz smalkiem krēsliem blakus sprakšķošam ugunij. Ļaujiet pārējiem spēlēt kalambolu vai saņemt aizturēšanu par to, ka viņi ložņāja pa Cūkkārpas bibliotēkas ierobežoto sadaļu - jūs samierināsieties ar tenkām babūstat kopā ar draugiem, Ernija Makmilana stilā.


Written be

The Wizarding World Team

Ar kuru Cūkārpas hobiju nodarbotos jūs? Rakstat komentāros.

26 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Es ložņātu pa Cūkkārpu😁

1 0 atbildēt

Man šķiet ka tu nemāki lasīt vai nezini kā ir Harijs poters. Tiko pārlasīju. Viss ir labi

1 0 atbildēt

😅

0 0 atbildēt

Vienraģi??? Nopietni?

Vienradzis(Sg)> vienradži(pl)

0 0 atbildēt

Ļoti jāpiestrādā pie valodas, viet vietām teksts ir principā neizlasāms.

0 0 atbildēt