local-stats-pixel fb-conv-api

Es tevi mīlu un tas ir viss!1

24 7

Sveiki! Jauna iedvesma citam stāstam ,manuprāt, labākam nekā iepriekš! Okey baudam!

emotion

Es tikko biju atnākusi mājās. Mamma sēdēja raudādama virtuvē ar cigareti mutē. ‘’Tiešām, mammu, tu esi sākusi smēķēt un kāpēc tu raudi?’’ es neziņā jautāju. ‘’Viņš ir prom meitiņ.’’ mamma skatīdamies ārā pa logu man klusītēm pateica. Es ieskrēju savā istabā raudādama lai meklētu savu maku. Es braukšu uz pilsētu pie tēta- tās bija vienīgais ko tobrīd domāju. Kamēr meklēju mamma jau bija atnākusi pie manas istabas durvīm un man čukstēja:’’ Nav jēgas, nu viņam ir cita un mani nevajag tāpat kā tevi.’’ Es mammā neklausījos un ātri paķērusi savu maku steidzos pie onkuļa Valda. Nu vispār viņš nav mans onkulis, bet es viņu vienkārši tā saucu. Onkulim pieder taksis. (auto ne suns) Viņš mani labprāt aizvestu uz pilsētu par velti, bet šajos laikos visiem jāmāk nopelnīt. Bet viņu apmierina manis dotie pāris santīmi.

Nonākusi pilsētā (mazpilsētā, ne metropolē) devos uz tēta dzīvokli. Durvis bija vaļā, bet dzīvoklī tēta nebija. Uz galda bija zīmīte- ‘’meitiņ es zināju, ka mani meklēsi un nelūdz mani atgriezties! P.S.- Es tevi mīlu’’ Tas mammas prāt izklausījās tik muļķīgi, bet man šie vārdi nozīmē tik daudz. Es arī savu tēti mīlu. Es viņu gaidīju trīs ar pusi stundas līdz viņš ienāca dzīvoklī ar savu draudzeni. ‘’Tēti, nāc mājās!’’ es viņam teicu. Tajā brīdī kad to pateicu viņa draudzene izgāja no dzīvokļa.

Tētis-‘’Meitiņ, tu neizlasīji manu zīmīti?’’

Es-‘’Izlasīju, tēti man vienalga nāc mājās!’’

Tētis-‘’Nesanāks, meitiņ, es gribu sākt jaunu dzīvi, bet...’’

Es-‘’Ko ‘’bet’’ es tev traucēju uzsākt jaunu dzīvi? Ko gan nozīmē tie trīs pēdējie vārdi ko tu man rakstīji uz zīmītes?’’

Tētis-‘’Ko kādi vārdi? Ā, tie nozīmē, ka tevi ļoti mīlu un tas arī viss.’’

Es-‘’Tu vispār apjēdz ko saki? Tas arī viss? Tā nav tikai, ka tu mani mīli un viss! Mammai bija taisnība par tevi!’’ Es uzkliedzu.

Tētis-‘’Nomierinies, sarunāsim tā, ka es pie tevis aiziešu rīt. labi?’’

Es-‘’Labi tēt!’’

24 7 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Un ?

0 0 atbildēt