local-stats-pixel fb-conv-api

Einšteina 10.dzīves gudrības,ko varam mācīties1

10 0

1. Seko savai dabiskajai ziņkārei un tā aizvedīs pie panākumiem! - "Man nav nekādu īpašu talantu! Es vienkārši esmu ļoti ziņkārīga!"

Avantūristes vienmēr uzvar! Viņas nebaidās pamēģināt allaž ko jaunu, nedomājot par gala rezultātu. Un sanāk! Ja vēlies ko mainīt savā dzīvē, dari to , sekodama savām dabiskajām interesēm.

2. Pacietība ir nenovērtējama! - "Nav tā, ka esmu ļoti grudra! Vienkārši pacietīgi sēžu ar problēmām un gaidu, kad tās beidzot atrisināšu!"

Mēs allaž gribam, lai viss notiktu zibenīgi un nebūšanas atrisinātos pašas no sevis. Ja dzīvē saskaries ar problēmām, domā cauri un šķērsām, kas ir to pamatā? Ko Tu tieši tagad varētu izdarīt, lai šīs problēmas atrisinātu? Jā, būs vajadzīgs laiks, bet tikai ar domāšanu, pacietību un skaidru prātu sakārtosi savu dzīvi.

3. Tiecies uz tagadnes momentu! - "Vīrietis, kurš apgalvo, ka braucot pie stūres, vienlaicīgi spēj skūpstīt arī meiteni, melo. Vienkārši viņš neskūsptās no visas sirds!"

Vai Tev nav tā bijis, ka darot vienlaicīgi vairākus darbus, pazaudējies un sāc stresot? Tu gribi paspēt to un vēl šo, bet beigās sanāk čuss! Labāk ķeries klāt pie viena darbiņa, padari to no visas sirds un tad nākamais.

4. Viss ir iztēlē! - "Iztēle ir svarīgāka par īstenību. Iedomājies dzīvi, pirms sāc to dzīvot, jo iztēle bruģē ceļu uz nākotni."

Tas jau vairs nav nekāds noslēpums, ka dzīves scenārijs tiek rakstīts ideju pasaulē. Kādu Tu būsi iedomājusies savu dzīvi, vai domās pieļāvusi, kas tajā var notikt, tāda arī tā būs. Mēs varam iztēloties visu, līdz pat sīkumiem un tad gaidīt brīnumus. Ok, iztēlotie panākumi nenotiks uzreiz (atceries pacietību!), bet tie neizpaliks, jo ceļš uz tiem ir bruģēts Tavā galvā.

5. Kļūdies! - "Cilvēks, kurš baidās kļūdīties, nav gatavs dzīvē pamēģināt ko jaunu!"

Ja kaut ko tiešām vēlies, nebaidies! Parasti tās pašas labākās lietas dzīvē tiek atliktas maliņā aiz maziskām bailēm. " Kā nu es tagad dibināšu savu uzņēmumu, ja nu nesanāks?" - un tik turpini strādāt nemīlamā darbā par algu, ar kuru Tu nekad nevarēsi atļauties doties ceļojumā uz Itāliju. Nu un tad, ja pirmais gads savā uzņēmumā nesanāks tāds, kā Tu biji iedomājusies, bet tomēr kaut kad panākumi nāks, jo kļūdoties mēs mācāmies!

6. Izdzīvo mirkli! - "Nebaidies baudīt šo mirkli, jo nākotne tāpat pienāks ātri!"

Laimes sajūta slēpjas mirkļos! Rīta saules stariņš uz Tava vaiga, zāles smarža, bērna smiekli- izbaudi šos mirkļus, kad Laime klusām ir pieskārusies Tev! Nesāc tajā brīdī raizēties vai noliegt to, kas tieši TAGAD ir skaists un labs!

7. Radi vērtību! - "Svarīgākais par panākumiem ir vērtības, ko ar savu darbību radi!"

Kas no mums paliks pāri? Vai pelnu čupiņa? Kad dari kaut ko, domā - kādas sekas šī darbība radīs pasaulei?

8. Negaidi uz dažādiem rezultātiem, darot vienas un tās pašas lietas!

Kā var gribēt labu vīru, ja vienmēr sapinies ar dzērājiem? Pavisam vienkārša patiesība...

9. Zināšanas nāk no pieredzes! - "Informācija nav zināšanas! Vienīgaisto avots ir pieredze!"

Tāpēc nebaidies darīt! Nezini, kā? Izdari - tad uzzināsi!

10. Mācies dzīves spēles noteikumus! - "Tev jāzina noteikumi, pirms spēlēt šo spēli. Iemācies un tad spēlē labāk par visiem!"

Dzīve ir sarežģīta spēle, un uzvara ir iluzora, tomēr....ir Likumi, kas valda pār šo pasauli un to atslēga slēpjas tieši...sirdī



10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://enlightr.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

no kurienes tu izrāvi, ka Einšteins bija sieviete? emotion

1 0 atbildēt