local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainākie seksa piedzīvojumi manā mūžā2

43 0

Kā jums liekas, kurš no šiem 3 notikumiem ir reāli noticis manā dzīvē:

1) seksa laikā viņai aizdegās mati.

2) viņa aizmiga, kamēr es vēl biju viņā iekšā.

3) seksa rotaļas laikā pazuda rokudzelžu atslēga, un es paliku pieslēgts pie gultas.

Spoiler alert – visi trīs notikumi ir reāli notikuši, un esmu bijis klāt visos šajos piedzīvojumos. Rakstā par to, kā es atteicos no seksa trijatā, jau minēju, ka drīzumā uzrakstīšu rakstu par interesantākajiem, komiskākajiem un trakākajiem atgadījumiem manā līdzšinējā seksuālajā dzīvē. Lielākā daļa šeit aprakstīto notikumu ir risinājušies laikā, kad man bija aptuveni 19-24 gadi. Tas bija laiks, kad man bija ļoti daudz vienas nakts sakari, un laiks, kad vēl nebija šī bloga, tāpēc pat mani uzticamākie bloga lasītāji nebūs šos stāstus dzirdējuši. Tad nu bez tālākiem ievadiem, lūdzu, te būs vairāki dīvainākie seksa piedzīvojumi ar manu līdzdalību:

Kas te tik smieklīgs?

Kad man bija aptuveni 21 gads, klubā iepazinos ar meiteni, ar kuru tajā pašā naktī aizbraucām pie manis uz mājām. Es tikko biju sācis īrēt dzīvokli atsevišķi no vēcākiem, un, ja mani atmiņa neviļ, viņa bija pirmā, kuru atvedu pie sevis uz dzīvokli. Mēs bijām nedaudz iedzēruši, bet nebijām pārmērīgi piedzērušies. Pēc viena dzēriena dzīvoklī es viņu noskūpstīju, un mēs sākām iekarst… vismaz man tā likās. Viņa bija nedaudz kautrīga un samulsusi, bet pati piedāvāja doties uz guļamistabu un turpināt vakaru tur. Kad bijām gultā drīz vien bijām kaili, un, ja nebūtu tālāko notikumu, tad šo pieredzi pat nebūtu vērts pieminēt, jo pats sekss sākās bez nekādas priekšspēles un viss notika diezgan garlaicīgi, līdz…. pēkšņi viņa sāka nenormāli smieties! Pilnīgi nekontrolējami, tā, ka vajadzēja to visu pārtraukt un es reāli nobijos, vai viņai visi ir mājās? Tādi haotiski smiekli, kas pilnībā nogalināja to kripatiņu atmosfēras, kas vēl nedaudz bija palikusi. Es prasīju: “Kas ir tik smieklīgs?”, bet viņa nevarēja neko paskaidrot, tikai teica, ka kaut kāda reakcija viņai uz šo visu uznākusi. Viņa mēģināja nomierināties, bet situācija bija kļuvusi pavisam dīvaina, un mēs aizmigām tā arī līdz galam nepabeiguši savu sesiju. Tomēr no rīta pamostoties, gandrīz likās, ka viņa man ir parādā seksu, jo pēc viņas pašas iniciatīvas mēs atsākām tur kur iepriekšējā vakarā bijām apstājušies, un šoreiz viss notika līdz laimīgām beigām bez neizprovocētiem smiekliem. Es tā arī nekad otrreiz viņu nesatiku, un nezinu, kas viņai bija uznācis, un vai tā viņai gadās regulāri, bet katrā gadījumā laikam tas ir labāk, nekā ja viņa būtu seksa laikā sākusi raudāt.

Hey! Vai tu esi dzīva?

Cits notikums, kas savā ziņā ir līdzīgs, bet pilnīgi atšķirīgs, ar mani notika ap 18-19 gadiem. Ar čomiem devāmies izklaidēties uz Vecrīgu, un kādā no bāriem iepazinos ar meiteni, kura bija pāris gadus vecāka par mani, pamatīgi sadzērusies, diezgan traka un ekspresīva. Es mēģināju viņai turēt līdzi un naktij progresējot mana draugu kompānija, ar kuru biju uzsācis vakaru, kaut kur bija noziedējusi. Kaut kad jau tuvāk rīta pusei atjēdzos ar to trako meiteni Funy Fox bārā pavisam pamatīgā pālī. Kad bārmenis atteicās mūs apkalpot, viņa nostādīja mani fakta priekšā, ka mēs brauksim pie viņas, jo mājās viņai esot šmiga, kā arī viņas boyfrends (!) ir komandējumā ārzemēs. Es nemaz tajā brīdī nedomāju par kaut kādām morālām sarkanajām līnijām, vienkārši sēdos taksī un devos līdzi šai bezrūpīgajai meičai. Ja var uzticēties manām atmiņām, tālākie notikumi risinājās šādi: Kad bijām pie viņas dzīvoklī, mēs kaut ko vēl iedzērām un iekritām gultā. Sākām bučoties un vilkt nost no sevis drēbes. Nākamais ko atceros ir, ka esmu viņā iekšā. Es biju galīgā pālī un neko neizbaudīju, vienkārši mēģināju pēc iespējas ātrāk pabeigt, jo tajā vecumā šķita, ka katra iespēja tikt pie seksa ir jāizmanto, pat tad, kad labāk gribētos vienkārši atlūzt un izgulēt dzērumu. Es mēģināju izjust kaut kādu baudu, līdz pamanīju, ka viņa vispār nepiedalās pašā seksā, un, kad apstājos, sapratu – viņa ir atslēgusies. No sākuma es nobijos, un domāju, vai viņa ir dzīva? Uzreiz sapratu, ka viņa nav mirusi, jo elpoja diezgan skaļi, gandrīz krācot. Kad to sapratu, es atviegloti nopūtos un apgūlos viņai blakus un praktiski momentāli atslēdzos. No rīta, gan bija neveikla situācija. Mums abiem bija pamatīgi slikti, gan fiziski, gan morāli. Pie gultas plaukta pamanīju bildi, viņu kopā ar savu džeku. Tik līdz es atgriezos no tualetes es paziņoju, ka man laiks doties, un viņa nemaz mani nemēģinājāt atturēt. Man pašam šķiet, šī pieredze bija manas seksuālās dzīves zemākais punkts. Otrreiz neko tādu galīgi negribētu piedzīvot. Bet vismaz interesants ieraksts blogā sanāk – nav sliktuma bez labuma.

Es palikšu uz mūžu pieķēdēts guļamistabā!

Nesenākais dīvainais notikums, par ko neesmu rakstījis šajā blogā, man bija pirms kādiem 2 ar pus’ gadiem. Ar savu tā laika draudzeni Patrīciju, kuru esmu jau pieminējis vairākas reizes arī iepriekšējos rakstos, mēdzām izmēģināt kādas seksa rotaļas. Jau iepriekš bijām spēlējušies ar rokudzelžiem, pieslēdzot viņu pie gultas gala metāla konstrukcijas. Šoreiz nolēmām pamainīties lomām, un Patrīcija pieslēdz mani pie tā paša gultas gala. Godīgi teikšu, ka, lai arī man parasti patīk būt situācijas noteicējam, būt saslēgtam roku dzelžos man tīri labi gāja pie sirds. Sajūta, kad nekontrolē situāciju var būt biedējoša, bet tajā pašā laikā arī ļoti uzbudinoša. Paļauties partnerim, un tam ko viņa ar mani darīja, tā visa bija fantastiska pieredze.

Bet tad nāca lieli piedzīvojumi. Kad bijām beiguši un vajadzēja mani atbrīvot un palaist brīvībā, izrādījās, ka Patrīcija nevar atrast atslēgu. No sākuma biju pārliecināts, ka viņa joko, un tikai smīkņāju, sakot, lai viņa beidz izlikties. Bet, kad bija pagājušas jau kādas 5 minūtes, skatoties kā viņa tur plika stresā skraida pa istabu un pārrok visu iedzīvi, es sapratu, ka šis nav nekāds joks, un atslēgas ir reāli pazudušas. Kad jau bija pagājušas kādas 10 minūtes es neizturēju un pārrāvu ķēdi. Izrādās tie sexshop roku dzelži nav tādas pašas kvalitātes kā policijai. Jebkurš spēcīgāks vīrietis var tos pārraut… vai arī varbūt tie bija īsti policijas rokudzelži un es esmu pārcilvēcīgi spēcīgs.

Pēdējo un noslēdzošo stāstu lasi manā blogā - TE

 
43 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Jebkurš spēcīgāks vīrietis var tos pārraut 😄 Tos seksšopa štruntus 5 gadīgs bērns pārrautu 😄

4 0 atbildēt