local-stats-pixel fb-conv-api

Būt vai nebūt kopā ar Alisi!4

39 0

Kad beidzot lockdown’s (novembrī) atkal bija galā varēju atgriezties normālajā dzīvē (nosacīti). Nedaudz pameklējot informāciju internetā, var secināt, ka pēc visām kompetento organizāciju un informācijas avotu prognozēm Covids mūs nepametīs vēl vismaz 2-3 gadus, tātad, būs jāpierod pie regulārām mājsēdēm.

Nav jau pasaules gals. Šajā mājsēdē, piemēram, es palielināju stundu skaitu ko veltu savai naudas pelnīšans sistēmai no 3h dienā uz 6h dienā, un tas nesa labus rezultātus. Tātad nav ļaunuma bez labuma. Tomēr arī pamanīju, ka šajā lockdownā esmu nedaudz aizkaitināts, jo kā nekā esmu vakcinējies, ticu preventīviem pasākumiem, bet tik un tā man jāsēž mājās tā pat kā visiem antikovidistiem. Tas, ka mani pieaugušu cilvēku “nelaiž” ārā no mājas pēc 20.00, man šķita nedaudz pazemojoši. Bet labi, pietiek par politiku. Pieņemu, ka arī mana bloga lasītājiem šī visa Covid tēma jau sen ir apnikusi. Centīšos par to vairs neizteikties.

Kā pagāja mana mājsēde? Neskatoties uz visu, arī lockdown laikā notika pietiekami daudz interesantu notikumu manā dzīvē. Te īss atskats uz manu mājsēdi:

Kā jau minēju, veltīju vairāk laika naudas pelnīšanai. Bet klāt nāca arī jauni pienākumi, piemēram, mans dzīvokļa projekts. Iepriekš jau rakstīju, ka tas ir krietni ievilcies cenu kāpuma un materiālu deficīta dēļ. Pēdējā laikā gan cenas dažās kategorijās atkal krītas, un beidzot ir atnācis vannas istabas santehnikas sūtījums, tāpēc darbi sāk atkal vesties daudz raitāk. Ceru, ka nepārāk ilgi pēc jaunā gada varēsim pabeigt šo projektu un atdot īpašumu uz īri.

Turpināju arī tikties ar Alisi. Biju nosēdējis mājās pāris dienas un man vajadzēja izvēdināt galvu. Izdomāju izmest kādu līkumu ar savu eM’ku. Uzrakstīju ziņu Alisei, vai viņa negrib man pievienoties, viņa piekrita. Devāmies uz Jūrmalu, tāpat vien, bez kaut kāda īpaša plāna. Mašīnā sākām runāt par pikanto fotosesiju ko veicām pirms kāda laika. Viņa prasīja, kad būs bildes, un es apsolīju tās tuvākajās dienās. Alise nevarēja nociesties pēc iespējas ātrāk redzēt fotosesijas rezultātu, tāpēc piedāvāja man griezt atpakaļ auto, un doties pie manis apstrādāt bildes tagad. Viņa man sastādīs kompāniju, un pakoriģēs, kur ko man viņas bildēs vajadzēs pielabot. Mani šis plāns apmierināja un mēs griezām atpakaļ uz Rīgu.
Atskatoties uz pašu fotosesiju, biju pat nedaudz pārsteigts par Alises uzvedību fotosesijas laikā. Es viņai toreiz paskaidroju, ka vēlos šīs bildes pēc iespējas pikantākas, bet nevēlos, lai viņa darītu ko tādu, kas viņai liktu justies neērti. Alise visam piekrita un es iepazinu pavisam citu viņas personības daļu. Visus ieteikumus ko piedāvāju, viņa pieņēma bez īpašām diskusijām. Arī kādas provokatīvākas pozas viņai nebija aizspriedumu izpildīt un lai arī neesmu profesionālis šajā jomā, es vienā brīdī sajutos, kā žurnāla Klubs fotosesijas fotogrāfs. Bildes sanāca diezgan pikantas, tieši kā biju iecerējis. Arī mans M6 bija pelnījis šādu fotosesiju. Kad bijām beiguši fotografēties, biju jau diezgan uzbudināts no Alises tvirtā auguma un seksīgajām bildēm, tāpēc, kad devāmies pie manis augšā, es jau liftā sāku iekarst un skūpstīt Alises kaklu un palaidu rokas zem viņas mēteļa, kur seksīgā apakšveļa slēpa Alises krūtis. Tiklīdz tikām dzīvoklī, tā es tūlīt atbrīvoju viņu no virsdrēbēm un tur pat viesistabas dīvānā mēs pabeidzām tās dienas piedzīvojumu ar nelielu mīlēšanās maratonu. Ahh… tā bija laba diena. Bet tagad mēs sēdējām pie manis mājās un apstrādājām bildes. Nekāda baigā palīdzība no Alises puses nebija, tomēr viņai ļoti patika bildes, un tās skatoties mēs abi atkal iekarsām, un lielā bilžu rediģēšana izpalika, jo jau pavisam drīz uz tā paša dīvāna mēs nodevāmies grēcīgai uzdzīvei.

Pēc pāris dienām es piedāvāju Alisei atkal atbraukt pie manis. Tomēr viņa atteica, aizbildinoties ar citiem plāniem. Biju mājās nosēdējis viens jau vairākas dienas, tāpēc biju noilgojies pēc cilvēciska kontakta, un sievietes klātbūtnes. Es teicu, lai brauc vakarā pēc tam, kad ikdienas lietas ir padarītas, bet viņa ļoti izvairīgi paskaidroja, ka vakarā nevar un pa nakti arī ne. Ok… es paliku nedaudz aizdomīgs un prātoju, kādas darīšanas var būt šajā lockdown laikā cilvēkiem naktī. Iedomājos, ka viņa visticamāk paliek pie cita džeka, un sāku domāt, kā es par to justos, ja tā būtu taisnība. Jau esmu minējis iepriekš, ka mūsu attiecības nav ekskluzīvas un mēs varam darīt ko gribam, jo neesam nodefinējuši, ka mēs būtu pāris. Tad kāpēc mani uztrauca, kur un ar ko viņa paliek pa nakti? Sapratu, ka man viņa nav vienaldzīga, bet nezināju, vai simpātijas ir tik spēcīgas, lai es ielaistos ar viņu nopietnās attiecībās.

Nākamajā dienā satikos ar Dāvi. Mums bija sarunāts uztaisīt nelielu brainstormu par mūsu kopējo biznesu, kuru plānojam uzsākt. Tikāmies pie viņa mājās, un jāsaka uzreiz, ka līdz biznesa sarunām mēs tā arī netikām. Kad ierados, sākām ar nelielu smalltalk par to kā mums ir gājis pēdējās nedēļas. Tiklīdz es parādīju Dāvim Alises fotosesijas bildes, tā viņu nekāda biznesa runāšana vispār vairs neinteresēja. Dāvis sajūsminājās par bildēm, un uzdeva dažādus nepiedienīgus jautājumus. Mazliet pajokojāmies un pasmējāmies, bet tad es pateicu godīgi, ka īsti nezinu ko es gribu no Alises. Esmu sapratis, ka tālāk esošajā statusā mūsu attiecības nav jēga turpināties, un vai nu ir jāpāriet nākamajā līmenī vai arī jāmet šīm ne-attiecībām mieru. Parasti mēs šādas lietas baigi dziļi un nopietni neapspriežam, bet Dāvim radās baigā doma. Neesmu par Dāvi šo faktu minējis, bet viņš ir liels kinomāns un fano par dažādām vecām filmām un seriāliem. Viņam mājās fonā gandrīz vienmēr iet kāds seriāls vai filma, kuru viņš jau n-tās reizes ir redzējis, bet tik un tā drillē kā fona troksni kamēr dara savas mājas lietas. Brīdī, kad runājām par Alisi, fonā gāja seriāls Draugi, kuru es īsti labi nepārzinu, bet Dāvis uzreiz ieminējās: “Tev vajag sastādīt sarakstu ar Alises plusiem un mīnusiem. Tas palīdzēja Rosam saprast, ka viņš grib veidot attiecības ar Reičelu!”. Kas ir Ross un Reičela es zināju, bet viņu privātās dzīves sīkumi man neko daudz neizteica. Tomēr ideja par +/- sarakstu man šķita interesanta, kaut vai tīri plezīra pēc. Tā mēs atvērām jaunu Word dokumentu uz Dāvja kompja un nosaucām to “Alises plusi un mīnusi”. Lūdzu, te mūsu saraksts:

Plusi:

Viņai patīk mašīnas!
No visām meitenēm, ar kurām man ir bijis sakars, Alise no mašīnām saprot visvairāk, un viņu sajūsmina ātra braukšana un mans M6. Šis ir MILZĪGS pluss!

Alise ir ļoti simpātiska ar lielisku augumu.
Ir svarīgi ka blakus ir meitene, ne tikai kuras raksturs ir foršs, bet uz kuru paskatoties, es viņu vienmēr arī iekāroju.

Ar viņu ir viegli.
Atšķirībā no Annas, Ramonas, un citām drāmu karalienēm manā dzīvē, Alise visu uztver diezgan mierīgi. Pat toreiz, kad aizmirsu viņu pabrīdināt, ka esmu nonācis Kopenhāgenā un uzmetu viņu neierodoties uz teātri, viņa bija dusmīga, bet ne histēriska.

Viņa ir enerģiska un atraktīva.
Kad dodamies izbraucienos, tad viņa parasti ir pilna enerģijas un nekad nesūdzas, ka ārā ir slikts laiks, ka ir nogurusi, vai tamlīdzīgi.

Viņas ir finansiāli stabila.
It kā tam nebūtu nekādas nozīmes, bet man patīk, ka meitenei dzīvē viss ir sakārtots un finansiāli viņu nespiež naudas lietas. Man grūtāk uzticēties sievietēm, kuras finasiāli ir grūtā stāvoklī, jo rodas aizdomas, vai viņas nav goldigerres.

Viņa taisa visgaršīgākās plānās pankūkas.
Vienlaicīgi, šis ir arī pirmais mīnuss, jo diemžēl, tas arī ir vienīgais, ko viņa māk virtuvē pagatavot.

Par viņas mīnusiem lasi manā blogā - Te.

 
39 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Bet maska un sertifikāts viņai ir???😂 Ja nav, tad nav derīga!🤣

6 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Kā parasti, patika raksts.

1 0 atbildēt