local-stats-pixel fb-conv-api

Atmiņās par 2010 gada vasaru!4

X Latvijas dziemsu un deju svētki bija veni no labākajiem.Pilns bērnu treniņi negulētas naktis domājot par to kas būs rīt .Nezinot kādus jaunus pavērsienus tev teiks skolotājs vai VIRSVADĪTĀJS.Bet tomēr bi`j labi.Visvairāk bērniem atmiņās palika pēdējā diena.Beidzot tas bij`a galā.Bet NĒ! Par pārsteigumu uz šiem svētkiem bij nopirktas vis vairāk biļešu ka vajadzēja uzstāites 2`v reizes.Tas bij` šoks visiem dejotājiem.Viņiem pietrūka tā kā 58% bērnu bij palicis slikti un nevarēja uzstāties mēģinājumos nu un pāris personu pēdējās 3`s dienās.Es pati biju tādā situācijā -sāka drausmīgi sāpēt vēders pirm "Epiloga/Fināls/"pēdējās dienas pirmajā koncerta nu un viss.Jāiet uz medpunktu.Man tecē`j asaras no bailēm ka es varu tikt slimnīcā un mans mērķis svētkos būs kaķim zem astes. Bet nē tur bij`a labi mediķi.Un visp.Tas bija superīīgi.Un ja man tagad teiktu ka brauc uz nedēļu.Es teiktu JĀ ar prieku acīs.Neskatoties uz to cik bij`a grūtu.
Bet ja es no kādas personas mutes dirdētu ka tas ir sūds būt un piedalīties dziesmu svētkos es pateiktu pāris mīļu vārdiņu xD.Vai arī man teiktu kāpēc tu tur brauc?Es ar lepnumu teiktu -Lai parādītu ka ir cilvēki kas spēj rotāt Latviju un tādu bija pāri 30 tūkstošiem īsāk 688 kolektīvi no visas Latvijas.Un dažus cilvēkus skar skaudība ka viņi tur nebija un nekad nebūs viens ir dejot uz zemes un otrs ir sēdēt uz tribīnēm un teikt -Vai cik smuki-! Tas ir divas dažādas lietas un sakot ka es zinu kā tas ir nekad tur nebijot tas ir negods pirmkārt sev un otrkārt tiem kam tu to saki.
Mēs nakšņojām skolas tēlpās bij ja godīgi neomulīgi nav TV,datora un to pārējo ērtības kas ir mājās.Bet naktīs vis interesantākājs bij`a tas ka tieši mans kolektīvs nez kā citi,bet mēs viens otru sazīmēja ar kosmētkiu un zobu pastu.Idomājaties tu guli un tev uz sejas zīmē kautkādas šāusmas. Tas ir prikOols xD)) NESKATOTIES UZ to ka to grūti nomazgāt jo pa nakti tas piekalst.
Un beigās es vēlos milzīgu PLADIES teikt cilvēkiem kas bij`a ar mani kad tas viss notika
1)Skolotājām M.R.un A.Š.
2)Mūsu deju skolotājai A.M.
Paldies arī Virsvadītājiem! Visu vārdus nezinu tāpēc teikšu īsi un Skaidri-PALDIES-
uz Drīzu tikšanos 2015 gadā XI Latvijas skolu un jaunatnes Dziesmu un deju svētkos.

18 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

dziedāju šajos svētkos. tās sajūtas, vienkārši fantastiskas un neaizmirstamas!

 

lai nu kā, tev pieklibo gramatika ;/

2 0 atbildēt

jaiks,jā gramatik tik tiešām pieklibo;D

1 0 atbildēt

Jā, biju svētkos, dejoju. bija karsti, traki, arī auksti, lietaini, pat ļoti. nedēļas laikā ļoti daudz laika pavadīts stadionā. vienā dienā bija pat 10 stundas. BET MAN PATIKA! 

1 0 atbildēt

Gandrīz viss labi, interesanti palasīt, tik nākamreiz pārlasi tekstu ko raksti. :)

0 0 atbildēt