local-stats-pixel fb-conv-api

Atcerējos , domāju , sapņoju . 8 . nodaļa .3

8.nodaļa .

Nu stundas visas bija beigušās , es braucu mājās , bet nu biju izdomājusi , ka Džeiku paņemšu pa ceļam arī līdzi , jo viņš iet ar kājām , viņš piekrita , bet ar vienu nosacījumu , ka viņš braukšot , nu man bija vienalga , galvenais , ka ar viņu . Nu mēs aizbraucām uz mājām , viņš ieveda mašīnu pagalmā un viņš pirms kāpjot ārā mani noskūpstīja , to redzēja mana mamma , es pamanīju , bet man bija vienalga , viņš izkāpa āra , es viņam piedāvāju pie sevis iedzert tēju , viņš piekrita , bet sākumā viņš pajautāšot mammai , viņš aizskrēja ātri mājās , ātri atskrēja atpakaļ .

- Džeiks * nu mēs varēsim arī kopā izpildīt mājas darbus ?

- Labi , esmu ar mieru , tikai pajautāšu pati savai mammai , bet zinu , ka ļaus .

- Nu ok , tad ejam .

Iegājām iekšā , es uzjautāju mammai , mamma bija ar mieru . Viņa lika sildīties ūdeni , atrada cepumus , ko paēst pie tējas , atrada arī kaut kādas konfektes , bet tās bija manas mīļākās , geišas šokolādes konfektes .

- Džeiks iesāka sarunu . * Labdien , misis Svonas kundze.

- Labdien , bet vari mani droši saukt uz tu un vārdā Ezma , man tā labāk patīk .

- Labi , prieks satikt Līzas mammu .

- Man arī prieks satikt tevi , bet vēlētos ar tavu mammu iepazīties .

- Nu jūs jau varat kurā katrā brīdī pieiet pie manām durvīm pieklauvēt un iepazīties .

- Labi , tad es došos tagad .

Mēs izdzērām tēju , es protams uztaisīju , jo mamma aizskrēja prom . Mēs paēdam manas mīļākās konfektes un pagrauzām cepumus . Piedāvāju vai viņš nevēlās ābolu , viņš atteicās . Mēs uzgājām uz manu istabu , un sākām pildīt mājās darbus , labi ka tie nebija daudz , mēs bijām izpildījuši , tad apsēdāmies manā gultā un skatījāmies filmu , titāniku . Jo mums tas bija uzdots kā mājas darbs . Mamma ar Džeika mammu bija atnākuši uz manu māju , lejā viņas dzēra tēju un skatījās seriālus . Mēs ar Džeiku bijām jau pie filmas beigām , un es sāku raudāt , viņš mani samīļoja un teica , ka tā ir tikai filma , bet nu turpinājām skatīties , un filma beidzās . Viņš mani samīļoju , mums bija ilgs un kaislīgs skūpsts un tad viņam bija jāiet , lai no rīta nav jākavē skola . Viņš nogāja lejā , es viņu pavadīju , viņš man iedeva buču un aizgāja ar savu mammu mājās , mana mamma ar Džeika mammu atvadījās un sarunāja , ka rīt Džeika mamma nāks pie mums skatīties seriālus , Džeiks izdomāja , ka es varētu es ciemos pie viņa , abas mammas piekrita , protams es ar piekritu . Nu viņi aizgāja mājās .Uzgāju augšā , un izdarīju visu ko vajadzēja , kā jau katru vakaru , iekāpu gultā un aizmigu .

14 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Interesanti, gaidu, kas būs tālāk!

4 0 atbildēt
Bus turpinajums?
0 0 atbildēt