local-stats-pixel fb-conv-api

Atcerējos , domāju , sapņoju . 5.nodaļa .4

5.nodaļa .

Viņš pienāca man klāt un iesāka sarunu .

- Nu beidzot , tu gan ilgi .

- Nebija jau tik ilgi , kuš ./sasmējos/

- Nu labi , nebija ./smējāmies kopā/

Gājām uz parku un visu laiku kaut ko runājām , viņš pateica man:

- Tu man esi iepatikusies .

*klusums , es biju šokā . es nezināju ko teikt , domāju vai teikt , ka man viņš arī , un tad es izdomāju .

- Tu man arī esi iepaticies .

*Viņš mani samīļoja , un es biju laimīga . Mēs stāvējām samīļojušies 5 min . Un tad viņam pazvanīja kāds , un viņam bija jāskrien .

- Piedod , bet man jāskrien , satiekamies šodien plkst. 22:00 pie šī koka . *viņš man iedeva buču uz lūpām . Un aizskrēja . Es aizgāju mājās , pār laimīga . Iegāju mājās , smaidīdama .

- Meitiņ , kas tad nu ?

- Viss ir kārtībā , es aiziešu nomazgāšos .

Es uzkāpu augšā , noģērbu drēbes , un iegāju dušā , nomazgājos , un jutos svaiga un laimīga , domas bija tikai par viņu , viņu , viņu . Un es lasīju grāmatu , un pēkšņi atnāk sms no viņa .

*sveika , skaistā . Nu kā tu jūties ? Piedod par šodien , bet man bija jāskrien , mamma zvanīja.

*Sveiks , Skaistais . Es jūtos ļoti labi , un kā tu ? Nekas , tāpat diena ir izdevusies .

*Nu es jūtos tieši tāpat , jo esmu saticis tevi , tad 22:00 tiekamies pie tā koka .

*Un es tevi . Okey , sākšu taisīties . J

Nu es sāku meklēt drēbes , nezināju ko vilkt , beidzot atradu , džinsu bikses – tumši zilā krāsa , T-krekls – tirkīza zilā krāsa , un baika – pelēkā krāsā . Kājās man būs tumši zaļas botas pareizi sakot kedas . Un mati man bija ielokoti , un salikti astē . Man bija uzkrāsoti leoparda rakstā nadziņi . Man bija tuša un melns acu zīmulis zem acīm , un rozā acu ēnas . Es biju gatava , mammai pateicu , ka aiziešu paskriet , jo pa dienu neskrēju , es aizgāju līdz parkam pie koka , tur neviens nebija , un pēkšņi viņš izleca no krūma un mani nobiedēja . Es pārbijos un viņam iesitu , un mēs sākam smieties .

Par ko viņi runās ? Ko viņi darīs ?

22 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Kad bus turpinajums?
1 0 atbildēt

gaidām turpinājumu emotion

0 0 atbildēt

Neņem ļaunā, bet nokritizēšu tevi :D

Izskatās, ka tev ir ļoti mazs valodas rājums. Ļoti maza izdoma. Vis ir paredzams, nav interesanti lasīt. ;) Tev vajadzētu piedomāt pie sižeta. Domā reālāk. Kkāda 3 diena un jau puisis? Raksti ticamāk. Iedomājies sevi tēlā - vai tu jau bučotos ar puisi, kuru tu knapi pazīsti? Padomā pie kā raksti. Nesaku, ka vis ir briesmīgi, bet tev jāpestrādā, ja gribi, lai arī plašākai cilvēku grupai patiktu. Pagaidām liekas, ka šis ir kkāda 12 gadnieces fantāzija.;) Dažās vietās arī komati nepareizi. Raksti tēlaināk, garāk, emocionālāk. Ceru, ka uzklausīsi, jo savādāk tavs stāsts būs nlasāms. Mēs visi mācāmies, tāpēc ir labi uzņemt kritiku, ceru, ka nedusmosies, bet visu uzrakstīju kā domāju.

0 0 atbildēt