local-stats-pixel fb-conv-api

Alkas [2]2

29 0

No rīta pamodos savā istabā. Biju pārcietusi visu nakti. Diezgan ilgi vēros griestos un tad paskatījos apkārt. Sems. Viņš aizmidzis sēžot uz grīdas blakus manai gultai. Pagriezos un uzliku roku uz viņa galvas un it kā noglaudīju galvu. Sems samirkšķināja acis un paskatījās uz mani. „Labrīt!” Sems noteica un pasmaidīja. „Labrīt!” Pasmaidīju pretī. „Cik ilgi es gulēju?” es pajautāju. Sems apdomājās un teica: „Principā līdz rītam.” Saņēmusi atbildi pagriezu galvu un skatījos griestos. „Kevins... Kas viņš īsti ir?” ierunājos pēc ieilguša klusuma brīža. „Nu... Viņš ir vampīrs. Kā tu ar viņu sapinies?” Sems atbildēja un jautāja. „Es nezinu... Laikam...” nopūtos, „Laikam nevajadzēja. Drīkst tev ko jautāt?”. „Nū... Laikam.” Sems pasmaidīja. „Kas tu esi?” pajautāju. Sems novērsās: „Tu gribi zināt?” Es pamāju ar galvu. Viņš nopūtās: „Tu redzēji, kā es manipulēju ar asinīm un kādu spēku es tām lieku klāt. Es pats īsti nezinu kas es esmu, bet es izmantoju savas asinis.” Es skatījos Semā. „Tās bija tavas asinis?” Es pajautāju. Sems pamāja un piecēlās. Es piecēlos sēdus un apskāvu Semu: „Lūdzu neaizej...” Sems apsēdās gultā man blakus un apskāva: „Es nekur neiešu.” Mēs kopā nosēdējām līdz pusdienlaikam. „Kur tagad ir Kevins?” es pajautāju. „Varbūt atguvies un devies sirojumos pēc asinīm vai arī vēl guļ tur kur atstāju.” Sems noteica. „Skaidrs!” es noteicu.

„Tu esi apguvis to asiņu manipulāciju?” es pajautāju Semam, kurš tagad vienmēr uzturas manā tuvumā. „Nu... Vēl daudz ko mācīties!” Sems noteica. Es iesmējos. Sems pamanīja Kevinu pie laternas staba parkā. Kevins uz mums paskatījās un klusi nošņācās. Viņš aizgāja prom atstājot mūs divatā. „Varbūt iesim?” es pajautāju. „Tā būtu labāk.” Sems skatījās tur, kur pazuda Kevins. Devāmies uz viesnīcu, uz manu istabu. „Varbūt patenēsies?” es jautāju. „Nu...” Sems nepabeidza un saķēra galvu. „Sem! Kas tev?” es uztraucos. „Galva...” Sems noteica un nokrita. „Sem!” es saucu. Sems nereaģēja. Es iecēlu Semu gultā. Viņš smagi elpoja un mutē vīdēja ilkņi. Ne tādi kā Kevinam divrindu zobi, bet seši lieli ilkņi. „Vajadzēja pateikt ātrāk. Esmu tāds pats kā Kevins, bet viņš uzbrūk kad vēlas, es tā nedaru.” Sems teica. „Kāpēc tu noģībi?” es jautāju. „Nedēļas, 4 nedēļas bez asinīm vampīram ir neiespējami izturēt, bet es cenšos dzīvot kā cilvēks.” Sems noteica un pielika roku pie pieres. „Esmu tāds muļķis!” Sems noteica un aizgrieza galvu. „Neesi tu muļķis Sem.” es notiecu. Sems piecēlās sēdus: „Sofij, drīkst tev ko lūgt?” Es mazliet sabijusies pamāju ar galvu. „Ļauj dzert savas asinis.” Sems lūdza. Es notrīcēju un pamāju ar galvu. Sems mani apskāva: „Tas nebūs sāpīgi” Tam sekoja asas sāpes kaklā un tirpas.

29 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Tu varētu sīkāk visu paskaidrot :) bet vsp stāsts liekas normāls :))

P.S. Izskatās, ka te kāds skatījies Deadman Wonderland :D:D  vēl kko par vampīriem :D

0 0 atbildēt
Es par Deadman wonderland pirmo reizi dzirdēju tikai vakar kad 1. daļā to uzraxtija:) tikai nepadomā ka krēslu jo tur nav tik krutu vampīru :D
0 0 atbildēt