local-stats-pixel fb-conv-api

20 lietas, kas meitenei jāzin par puisi.7

186 0

Meitenes parasti zina, ar kādu puisi viņas ir kopā - vai viņš mīl vai nemīl, kur nonāks viņu attiecības un ar ko tās beigsies. Tomēr uzsvēršu 20 lietas, kuras jums (Jā, jums meitenes) vienmēr būtu jāatceras, un, iespējams, tad visām mūsu attiecībām būs laimīgas beigas. Jā, jā, arī mēs puiši to gribam!


1. Ja Tu tomēr izdomā pazvanīt, nesāc sarunu ar vārdiem :„Vari runāt?", „Tu šobrīd neesi aizņemts?". NEVAJAG, tas tiešām tracina.

2. Mums reāli riebjas, kad Tu runā par saviem bijušajiem.. Par to, kāds neveiksminieks viņš ir un tiripiri tādā garā.Viss tāpat ir skaidrs, ja būtu citādi - Tu tagad ar mani nesatiktos.

3. Mēs esam greizsirdīgi. Pat tad, kad tēlojam liberāļus. Pat tad, kad paši aicinām uz atvērtu sarunu. Uzzinot patiesību, mēs, protams, notēlosim korektu pieklājību un vienaldzību. Taču pēc tam... gadiem ejot... pieminēsim itin visu, turklāt ģeometriskā progresijā.

4.Par draugiem vīriešiem arī labāk nerunāt. Mēs esam viegli ievainojami un greizsirdīgi - skaties trešo punktu!

5. Ticiet vai nē, bet mēs esam krietni jūtīgāki un emocionālāki, nekā varētu šķist.

6. Mēs daudz neplānojam, tāpēc arī daudz ko daram tāpat vien. Tādēļ, ja Tu vēlies kaut ko noteiktu un zini, kad, - vienmēr lūdzu!

7. Puiša vājā vieta - Tu.

8. Ja mūsu attiecības ir nopietnas, tad mēs mīlam arī visu to, kas notiek starp mums. Parasti.

9. Mēs Puiši neciešam nekārtīgas sievietes, pat tad, ja dažreiz ar viņām ir sekss.

10. Puišii par meitenēm runā vairāk nekā meitenes par puišiem.

11. Mēs vienmēr esam atvērti. Domājam to, ko sakām. Tādēļ nedod mājienus, tas nepalīdzēs. Vienkārši saki, ko vēlies :)

12. Seksīga un simpātiska tulkojumā nozīmē skaista un gudra. Bet, ja es tiešām pateicu, ka tu esi skaista, tad zini - esmu zaudējis prātu tevis dēļ.

13. Ja puisis par tevi pajoko - tu viņam patīc, ja viņš tevi kaitina - praktiski iemīlējies!

14. Mums nepatīk ne pārlieku resnas, ne kaulu kambari.

15. Visskaistākā lieta pasaulē ir meitene, kura gatavo ēdienu. Ceļš uz vīrieša sirdi ved caur vēderu. Kā arī caur... bet nu par to vēlāk.

16. Kad mēs izsakām komplimentus, nevajag mūs pārtraukt, sakot, ka mums nav taisnība!

17. Vispavedinošākais meitenē ir viņas smaids!

18. Kad mēs aizmiegam pēc seksa, tas nenozīmē, ka mums vajadzēja tikai seksu un mēs esam kā dzīvnieki. Vienkārši mēs nogurstam.

19. Jā, mums patīk runāt par krūtīm, dibeniem... taču jūsu iekšējā pasaule mums ir krietni interesantāka. Lai arī runāt par to nav nemaz tik interesanti.

20. Mēs dažreiz flirtējam un aizraujamies, taču, kad liekamies gulēt un mostamies, mēs vienmēr domājam par to meiteni, kura tiešām mums nozīmē pārāk daudz...

186 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Mīļī emotion

15 0 atbildēt

+ nopelnīts, bet par dažiem noteikti kā džeks varu nepiekrist...bet ir +

10 0 atbildēt

man patīk MAITA °mīļa °apburoša °iteliģenta °talantīga °aspratīga :D

7 0 atbildēt

tiešām skaisti, bet par 1.punktu nu nekādi nevaru piekrist! varbūt autors ir tāds, kuram nekad un nekas nopietns nenotiek, taču es šo punktu uzskatu par elementāru rēķināšanos ar otra cilvēka laiku. labāk ir lieku reizi pārjautāt nevis sākt muldēt par to, ko tu šodien gatavosi vakariņās, kaut viņš pacēlis klausuli, piemēram, kursu laikā, jo domāja, ka tu pateiksi kko svarīgu. jebkurā gadījumā, man patīk, kad, pirms sāk runāt, man pajautā, vai es varu runāt.

rakstam, protams, +

3 0 atbildēt

Gandrīz viss ir pilnigi pareizi.

2 0 atbildēt
man patīk viens puisis klasē,un burtiski mani kaitina informatikã.
0 0 atbildēt