local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tiešām manu reputāciju var glābt vienīgi sestais iPhone?34

290 5

Mūsdienu sabiedrībā cilvēkus visbiežāk vērtē pēc drēbēm, maka biezuma, skaistuma, mājas u.t.t. Izrādās, ka arī telefonam ir sava vieta tavā reputācijā, turklāt visai plaša. Es ikdienā visur staigāju ar sadauzītu Samsung Galaxy S5, taču man labai draudzenei ir iPhone 6 Gold. Tad nu aizņēmos no viņas šo iPhone, lai uzrīkotu nelielu eksperimentu.

290 5 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
Nokia 3310 ir pasaulē labākais telefons. Tikai nesakat ka tā nav.emotion
4 2 atbildēt

Jāpērk IPhone..  emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Un vēl atkal pateikšu, ka pārgāju uz CAT B30 jau labu laiku atpakaļ un nenožēloju to! Pirms tam, man pēdējie mobilie bija tikko iznākuši jaunākie modeļi, nokia un htc(visi āboļa produkti ir pārcenoti mēsli un tos pārsvarā lieto pozeri vai vienkārši glupi cilvēki)  Takā agrāk, šī lieta vēl bij tīri feina, jo tikko kā parādījās skārienjūtīgie mobilie, bet tagad tas vairs nav nekas.  Atceros blondīnes, kad reti kurai bij blondi mati un tad panesās, katra otrā krāsoja blondus matus un tas palika pretīgi..... Tagad tā lieta ir ar mobilajiem un tīnīšiem DG drēbēs. Gan jau paaugsies un apjēgs, kas ir kas...

0 0 atbildēt

Uz tādiem muļķiem jau arī turās visi lielie uzņēmumi. Katrs stulbs tīnītis ņem krutāko mobi ar daudz fīčām, bet beigās izmanto to, lai taisītu selfijus un rakstītu īsziņas. Tas nekas, ka paņemts līzingā uz 2 vai 3 gadi...tak jaunākais iphone! Mani uzjautrina tie idioti, kas domā, ka kaut kādā veidā cels pašcieņu iegādājoties dārgu, nevajadzīgu mantu un neapjēdz, ka to pašu, ko viņi dara ar savu 800eu dārgo mobi, var izdarīt ar pāris atsevišķām lietām ar apmēram 300eu kopsummu(var vēl lētāk, bet nu, lai paliek nedaudz blinga)    manās acīs tīnītis ar jaunāko iphone ir kā ūsains onka hummerā, kurš izmanto to, lai aizbrauktu uz veikalu pēc bulciņām.

0 0 atbildēt

Pamato, nevis tupi raksti kaut kādas stulbības... emotion

0 0 atbildēt

Man ir 16, mīļais emotion  Konkurentu es domāju kā ienaidnieku.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt