local-stats-pixel fb-conv-api

Jā, arī Jūs esat par to samaksājuši. Te ir runa par 400 000 līdz 500 000 eiro!11

92 13

Uzrunāju Jūs kā jaunais tēvs (15.04.21.), mūziķis un Latvijas pilsonis, kuram sāp sirds par manas tautas kultūrvēsturisko, tradicionālo ģimeņu vērtību izsmiešanu un mērķtiecīgu to iznīcināšanu. Dažādu citu notikumu aizsegā, klusi un nemanāmi nomainot mums zināmo uz svešo. Es uzskatu, ka latviskā dzīvesziņa un vērtības ir jāaizsargā. Mēs nedrīkstam, mums nav tiesību ieslīgt pašapmānā, ka šīs vērtības tieši šobrīd nav apdraudētas.

Šogad Latvijas pārstāvji dodas uz Eirovīzijas konkursu bez tautas mandāta. Dodas ar tādu dziesmu un vēstījumu, par kuru vispār nav balsojuši Latvijas iedzīvotāji. Ja balsojums būtu noticis, Latvijas sabiedrība, visticamāk, būtu izvēlējusies citu dziesmu un vizuālo tēlu. Vai par šādu Latvijas tēlu pasaulei esam gatavi iestāties to pieļaujot, atbalstot un apmaksājot? -

Samanta Tīna “The Moon is Rising” (aicinu Jūs noskatīties) - https://www.youtube.com/watch?v=NBaCWHSyDzo

Šāda situācija ir radījusi lielu vilšanos sabiedrībā. Latvija nav tāda! Šī dziesma, šīs dziesmas videoklips bija šokējošs, tam nav sabiedrības atbalsta, to pēkšņi skatītājiem “uzspieda” LTV ēterā. Divdesmit gadu laikā, kopš Latvija piedalās Eirovīzijas dziesmu konkursā, pirmo reizi sabiedrībai neviens viedokli pat neiedomājās uzjautāt, taču neskatoties uz to, apmaksāt šo visu ir nācies tieši nodokļu maksātājiem. Jā, arī Jūs esat par to samaksājuši. Te ir runa par 400 000 līdz 500 000 eiro + par pieciem raidījumiem LTV labākajā raidlaikā svētdienu vakaros par Jūsu, nodokļu maksātāju, naudu. https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/zigmars-liepins-par-samantas-tinas-dziesmu-kapec-ltv-terejusi-nodoklu-maksataju-naudu-40627/

Kā iniciatīvas autors, aicinu Jūs parakstīt iniciatīvu - https://manabalss.lv/i/2053 , Priecāšos, ja šī vēsts https://manabalss.lv/i/2053 sasniegs Jūsu draugus, paziņas visā Latvijā. Aicinu Jūs sniegt savu artavu un līdzdalību šai jautājuma sakārtošanā.

Es aicinu Jūs atbalstīt iniciatīvu. No tā atkarīgs, kādā Latvijā mēs dzīvosim. Vēlos ar lepnumu sirdī sacīt: “Jā, tas ir manas Latvijas tēls pasaulei, jā esmu lepns, ka dzīvoju Latvijā!”. Un Jūs?

Paraksties šodien! Nošēro!

LATVIJA EIROVĪZIJĀ – PAR SABIEDRĪBAS LĪDZDALĪBU LATVIJAS TĒLA VEIDOŠANĀ.

https://manabalss.lv/i/2053

Patiesā cieņā, mūziķis

Kaspars Pudniks

FB - https://www.facebook.com/pudniks.kaspars/

92 13 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Apsveicu ar ģimenes pieaugumu. Par pārējo gan trekns mīnuss. Izskatās, ka galīgi nevienam nekrata tā tava iniciatīva, kā tu te esi iedomājies, ka visa Latvija ir ļoti neapmierināta.

17 2 atbildēt

Dziesmu nekomentēšu, bet vēlējos izteikt savas domas par Eirovīziju. Eirovīzija jau stipri vairāk par desmitgadi ir tikai šovs. Noteikti politika tur ir iekšā, to nevar noliegt, bet lielākoties uzvar tieši priekšnesuma dēļ. Tāpat ir piedalījušies daudzi mākslinieki no vairākām valstīm, kas noteikti likuši diskutēt, piemēram, Tatu (3. vieta), Verka Serduchka (2. vieta), Conchita Wurst (uzvarēja) un citi. Tās pašas domas ko izsaki tagad, varēja domāt arī šajās situācijās, bet lielākoties cilvēki kas skatās un vērtē vēlas spilgtus šovus un ekstravagantus māksliniekus, kas pierāda arī augstās vietas, iepriekš nosauktiem dziedātājiem. Un der atcerēties,ka valsti un tās iedzīvotājus nevar vērtēt pēc viena cilvēka dota 3 minūšu šova.

Un tāpat jau pēc nedēļas, pēc Eirovīzijas noslēguma neviens par to vairs nerunā un viss aiziet aizmirstībā līdz nākamā gada priekšnesumam, kad sākas viss no jauna ar jauniem māksliniekiem un dziesmām.

Personīgi Eirovīziju neskatos jau kopš 2014. gada, kaut kā atmosfēra mainījusies. 2000 gadu sākumā bija daudz skatāmak. Bet uzskatu ka ja grib piedalīties, tad ir jāiet ar tādu dziesmu, kas pasaules skatītājiem varētu patikt, savādāk nav jēgas vienmēr piedalīties pusfinālā, ko daudzi nemaz neskatās un nereti netiekot nemaz finālā.

14 0 atbildēt

izskatās, ka kādam trūkst uzmanības un ņemot piemēru no citām "Megazvaigznēm" ir ķēries pie konkurentu nozākāšanas. Tā tik turpināt. Ja mērķis ir tāds, lai par tevi vairāk runā, tad tādiem kā Kaspars, vienīgais veids ir izcelties ar savu aprobežotību!!!!!

11 1 atbildēt

šķiet, parakstus līdz eirovīzijas sākumam ir diezgan neiespējami savākt, bet nu tas, ka nodokļu maksātāju nauda tiek izmesta, lai dziedātāja varētu sevi uz trim minūtēm ''pierādīt'' eirovīzijas publikai, ir vienkārši vāks. Protams, var tikai uzteikt viņas centienus izlausties, bet.. Ceļus varēja salabot vai arī pensionārus pabarot

https://media.tenor.com/images/77ea9b4ca5029045ef81c8838d1c13df/tenor.gif

9 0 atbildēt

Teikšu godīgi, man metas slikti lasot tavu iniciatīvo. Noniecinot citu mākslinieku un citas ģimenes, norādot, ka tavas ģimenes vērtības ir visu ģimeņu vērtības utt.

https://media.tenor.com/images/1a1fb7cb4a7985437adce870c02ce7f1/tenor.gif

9 1 atbildēt

Kurš Tev deva tiesības runāt manā vārdā? 🤨

6 0 atbildēt

Viena bučiņa videoklipā nepadara šo dziesmu ne labāku, ne sliktāku.

Pie tam, kas brauc uz Eirovīziju un ko dzied, jau sen lielākajai daļai tevis pieminētajiem Latvijas iedzīvotājiem ir pie vienas vietas.

5 0 atbildēt

Izmet zombikasti! Mosties, draugs! 🍀

3 0 atbildēt

Idejas pamatdoma pareiza. Ja līdz šim es pat nezināju par tavu eksistenci MŪZIĶI, tad tagad uz 5 min zinu. Ja tāda bija doma, tad efekts panākts. 😉

Bet šogad man ir pat prieks, ka tautas viedoklis nav prasīts, jo beidzot ir normāla dziesma un man nebūs kauns to pusfinālu skatīties. Ceru pat, ka Samanta tiks 10niekā.

4 1 atbildēt

Ko var cepties par to dziesmu!

Tīnai šī ir pēdējā iespēja uz kaut ko dzīvē vispār!

Lai taču tiek, tā teikt mierinājuma balva. Tik un tā viņa finālā netiks. Vismaz būs sasniegusi savu dzīves sapni - būt slavenai un aizbraukt uz Eirovīziju.

Iepriekš es nezināju, ko viņa vispār dzied.

Ha, ha - un arī pēc šī notikuma - nezināšu. Nu nav viņa nekāda Madonna.

Parasta meitene 'Kombuļi-2'

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt