local-stats-pixel fb-conv-api

Dali medaļas un ieskandini Līgo!15

129 2

Rīt pati romantiskākā un noslēpumainākā gada nakts. Pat ne tāpēc, ka tā ir pati īsākā gada nakts. Man šķiet, ka šajā naktī senās pagānu tradīcijas uz īsu brīdi gūst pārsvaru pār moderno mūžam skrienošo un trako pasauli. Es ticu, ka šajā naktī pagātne mūs panāks, sniegs mieru un harmoniju. Līgo rītausmu jau mēs sagaidīsim pieauguši, un visi jautājumi kļūs mazsvarīgi. Priecājies un izbaudi šo nakti, lai tā vienmēr paliek tavās atmiņās.

Arī mēs, labākajās spoku tradīcijās, esam izrotājušies Līgo krāsās. Letiņi palēnām gatavojas vasaras nozīmīgākajam notikumam - Līgo svētkiem. Omes sien sieru, opji cērt meijas, sakopj apkārtni un gatavo ugunskura vietu. Bet ne par šo ir šis stāsts.

Spoku bodē iespēja dalīt draugiem stilīgas medaļas:
1. Rudzupuķe, cena 100 cepumi
2. Jāņuguns, cena 112 cepumi
3. Jaunavas vainags 69 cepumi
MEDAĻAS

Medaļu skaits neierobežots! Līgo, pa lielam, tāda tautas čupošanās vien ir. Tāpēc čupojamies, dalām medaļas un gatavojamies svētkiem! Protams, neaizmirstam pievienot to, kā gatavojamies svinēt un svinam, sadaļā "Jāni un Līgo".

Priecīgus Līgo svētkus!

129 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Vai patiešām ir vēl kāds analfabēts, kurš nezin, kad ir gada īsākā nakts?? Rīt NEBŪS gada īsākā nakts, jacky!!! Tā jau tikai aizvadīta. Jāņi NAV saulgrieži! Šogad vasara sākās 21. jūnijā pulksten 13:07, tad arī bija saulgrieži. Un gada īsākā nakts jau sen ir aiz muguras. 

7 0 atbildēt

Es jau daudziem spokiem esmu uzdāvinājusi medaļas.  emotion 

7 0 atbildēt
Draugiem medaļas? Man nav tādi! :^(
7 0 atbildēt
Jaunavas vaings gan tāds lēts!Tam vajadzēja būt visdārgākam!emotion
6 0 atbildēt

"Rīt pati romantiskākā un noslēpumainākā gada nakts....." - vašeta viņa bija vakar  emotion 

6 0 atbildēt
"Jāni un Līgo" atradu drukas kļūdu, 'Jāņi' nu kā tā var Jackij? emotion
6 0 atbildēt

Neviena koma?

5 0 atbildēt

Apskatīju šo bildi, un tagad man ir skaidrs, kāpēc senās latvju metas lēca pāri ugunskuram:

- to laiku meitenēm šīs bija vienīgais veids kā pirms papardes zieda meklēšanas ātri un lēti sakopt savu bikini zonu!   emotion  

5 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Nezinu, vai pareizi komentēšu? Šoreiz redzu, ka par pateicības (medaļas) piešķiršanu saņēmējs saņem cepumus (krutuma punktus), varbūt tas ir pareizi, tam es pilnīgi piekrītu, bet no otras puses, tās ir spoku savstarpejās attiecības (ka agrāk bija, tērēji savus capumus, lai kādu apsveiktu, vienu vardu sakot, izteici pateicību par labi padarīto darbu). Ja Tu kādam izsaki pateicību, tad nav nepieciešams, lai kads Tev atbild un samaksā dāvanas cenu, tad kaut ka zūd davināsanas prieks.

P.S. Varbūt es kļūdos, bet vēlētos arī citu arī citu spoku domas, it sevišķi no jacky.

P.P.S.Ja Tu kadu apsveic, tad negaidi materiālo labumu. emotion 

4 6 atbildēt