local-stats-pixel fb-conv-api

Konkurss: Izveido smieklīgu memi un tiec pie dāvanas Jaunajā gadā11

Sveiciens labākajiem! Šorīt satiku Rainīti, Egīlu un Garo, viņi man izstāstīja, ka ir šeit uzrīkoši tādu interesantu konkursu. Es, protams, nezināju, kas tās tādas mēmes, memes, vai kā viņas tur sauc, ir, bet izdomāju, ka trīs lietas ir labas lietas, bet ceturtais ir kā deserts - kā es!

Tāpēc arī es gribu vienam no jums uzdāvināt 3 mēnešu abonementu Shortcut, lai varētu noskatīties manu debiju lielajā televīzijā!

Kas tev ir jādara?
1. Atver šo te linku - https://files.fm/u/5pu7gvsy - un saglabā attēlus. Pēc tam atver tos paintā vai kādā citā programmā, kurā var pievienot tekstu.
2. Izdomā rēcīgu aprakstu attēlam (izveido memīti).
3. Pievieno to šim rakstam (spied pievienot bildi). Max attēlu skaits, ko var pievienot 1 lietotājs, ir 5.

Ko darīšu es?
Skatīšos uz tevis radītajām memēm par mani un smiešos. Tas, kura meme būs saņēmusi visvairāk balsis līdz 30. decembrim (ieskaitot), tad saņems no manis 3 mēnešu Shortcut abonementu, lai varētu noskatīties manu jauno seriālu bez maksas.

Un vēlreiz par balvu:
Uzvarētājs saņems Shortcut abonementu uz 3 mēnešiem. Shortcut lietotnē atradīsi tūkstošiem aizraujošu seriālu un filmu no Latvijas un pasaules, ko baudīt bez reklāmas pauzēm. Skaties arī populārus TV kanālus tiešraidē vai sev ērtā laikā – arhīvā.

Lai veicas, gaidu jūsu memītes!

« 1  2  3 »
+ Pievieno savu bildi
99 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Briesmīga bilžu izvēle

5 0 atbildēt

tev nu gan pieticīga attēlu izlase, Alni, varēji paprasīt mums, mēs būtu labākas atraduši. hehehehe emotion

4 0 atbildēt

@Artemiis, liekas Tev skolā gāja grūti XD

1 0 atbildēt

Ir kaut kāda miglaina nojausma, bet īsti nezinu - kas ir shortcut? Vai nebija kaut kāda figņa Tet'ā? Kaut gan - kāda tam nozīme- nav man Tet'a

 emotion 

0 0 atbildēt

@pyrathe apsveicu ar uzvaru, godam nopelnīta!

0 0 atbildēt